galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 13 godzin temu, sideband napisał(a): Będę klaskał uszami jak do końca roku wyjdzie update silnika Ja zacząłem wątpić czy kiedykolwiek wyjdzie. Chyba ogram po tym DLC i zapomnę. 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Niektórzy to widzę dalej wierzą " w puklate aniołki"
userKAMIL 1 256 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Ja zacząłem ogrywać od nowa. Teraz 4K/DLAA/Ultra i pięknie lata w 120FPS. Ktoś wie czy to DLC będzie można zacząć w dowolnym momencie?
Reddzik 3 899 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Nie mam pojęcia, zresztą nic nie piszą o tym dlc, o patchu. Im bliżej premiery będzie więcej informacji. Spokojnie czekam na patcha i zdecyduję czy wziąć DLC. Gry nie przeszedłem, więc może tym razem się uda Teraz nie ma sensu grać. Edytowane 28 Lipca przez Reddzik
samsung70 374 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Teraz nie ma sensu grać a to dlaczego? ja chyba po update silnika spróbuje, na premiere pograłem chyba kilka godzin i od tamtej pory nic, grafika i te szczury mnie psychicznie dobijali...
Reddzik 3 899 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 26 minut temu, samsung70 napisał(a): a to dlaczego? Za te kilka tygodni mamy mieć update 2.0, nawet gdy nie kupimy DLC to będzie, ba powinno być sporo zmian, by wrócić i zagrać. Gry nie przeszedłem, więc będzie okazja dać jej ponownie szansę. Dlatego warto poczekać na dalsze informacje, które zapewne się pojawią im bliżej wyczekiwanego patcha i DLC. Mam podstawkę, to nie mam tego dlc, jak się zdecyduję to zakupię, póki co gra musi zachęcić do powrotu. 1
Funky Koval 233 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Czyli ten gniot jest dalej popsuty po tak długim czasie? Chciałem przejść bo setting mi leży ale nie toleruję niechlujstwa devów wydających gry w złym stanie technicznym
dawidoxx 1 169 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Ja nie skończyłem podstawki.. mam wersje z dodatkami ale jakoś nawet nie zamierzam tego instalować na nowo 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): To rób samą fabułę to się da zrobić. A ten nadal swoje. Jak antena śnieży to i duży telewizor nie pomoże. 1
samsung70 374 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca a ja se chyba poczekam na tą zmianę silnika i wtedy odpalę, tyle, że po tak wielkiej zmianie to znów pewnie okaże się, że userzy bedą testerami i znów będzie trzeba pół roku nim to będzie grywalne
galakty 5 169 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Ja jeśli odpalę to po zmianie silnika, ale pewnie nowy silnik to nowe błędy więc... Może za rok.
sideband 3 101 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Będziesz miał chociaż lepszą wydajność teraz to jest dramat 2
Reddzik 3 899 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Zobaczymy na premierę dodatku i patcha 2.0, jeśli nadal będzie lipa to cóż. Na pewno sprawdzę, zainstaluję i zobaczymy co z tego wyszło. Aktualnie nie ma co brać się za grę gdzie dodatek, ba patch ma sporo zmienić, 20 sierpnia to dzień sądu dla Stalkera 2. 1
Spychcio 911 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Obecnie UE zatrzymał się na numerze 5.8 i kolejny będzie dopiero UE6. Ta nowa wersja Stalkera to pewnie max 5.6
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 7 godzin temu, Spychcio napisał(a): Ta nowa wersja Stalkera to pewnie max 5.6 Nie bedzie zadnej 5.6 Na tej wersji dopeiro wiedzmin powstaje. 19 godzin temu, galakty napisał(a): Ja jeśli odpalę to po zmianie silnika, ale pewnie nowy silnik to nowe błędy więc... Może za rok. Tez czekam na zmiane silnika i jak bedzie za 50zl to sie kupi
sideband 3 101 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Będzie na 5.5.4. W4 to będzie na mocno zmodyfikowanym UE nawet nie należy go przypisywać do 5.6 czy jakiekolwiek innej wersji UE. Ale od 5.6 pojawiły większe optymalizacje wydajności w UE.
Spychcio 911 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 5.5.4. to i tak dobrze. A co do Wieśka4 to fakt, podobno redzi jako jedyni dostali dostęp do samego "jądra" silnika UE. Widać jak bardzo Epic się stara, żeby nie było wtopy przy W4.
Spychcio 911 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Dłużej już nie będę czekał i ogrywam jak rozpoczne urlop czyli 1 września:) Czeka na mnie podstawka i dodatek, ładnie godzin wleci... bo ja z tych co muszą sobie wszystko pozwiedzać PROsiak czeka, zobaczymy jak śmiga ten UE 5.5.4. Będzie trzeba obadać materiał od DigitalFoundry. 1 1
STALKER 157 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Czekam i jedziemy z drugim podejściem inne wybory i mod albo trailer zapodam bo podstawka ograna bez dopalaczy. Będzie Terminator .
Spychcio 911 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia S.T.A.L.K.E.R.2 w pudełeczku zamówiony Nowe słuchawki też Będzie grane Oby wersja 2.0 całej gry z dodatkiem dała radę. 3 1
wrobel_krk 991 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia @caleb59Czyli to sie do grania nie bedzie nadawac dla mnie chyba nigdy. Ja na GP testowalem chcailem poczuc postapo kilaty sowieckiego sojuza ale nawet jakies plakaty itp to tekstury takie rozmazana wlasnei jakby gra z 2005.
Spychcio 911 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Ale to przecież nie jest gamepaly z wersji 2.0 Ona dopiero wejdzie wraz z dodatkiem. Więc proszę mnie nie stresować Edytowane 8 Sierpnia przez Spychcio
Rekomendowane odpowiedzi