Lypton 1 253 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Ja czekam do wersji 2.0. Aktualnie chyba 1.7.x, tak?
sideband 3 011 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 9 godzin temu, Lypton napisał(a): Ja czekam do wersji 2.0. Aktualnie chyba 1.7.x, tak? 1.8, a niedługo wleci 1.9. Latem wleci DLC. Szczerze to czekam na update silnika i większe zmiany w AI Life. UE5.1 jest żenujący 1
Phoenix. 6 908 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia A kiedy gra wleci na ten nowszy UE ??
galakty 5 063 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 11 godzin temu, Dudzio napisał(a): Przecież tej gry już nie ma w GamePassie No to problem z głowy
Reddzik 3 838 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 10 minut temu, Phoenix. napisał(a): A kiedy gra wleci na ten nowszy UE ?? Najbliżej ma szansę wraz z DLC, a czy to możliwe? Nie wiadomo, mają poślizg z patchem 1.9, więc sądząc po tym, to może nie być tak różowo. Ostatnio też mało informacji, nie ma informacji z discorda itd.
caleb59 2 334 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Logicznym posunięciem powinna być aktualizacja 2.0 i wtedy silnik powinien dostać upgrade ale to GSC, z nimi nigdy nic nie wiadomo. Edytowane 15 Kwietnia przez caleb59 1
sideband 3 011 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Upgrade silnika leci osobnym torem bez dokładnej daty realizacji także nie ma to nic do DLC, które pojawi się latem.
Sidr 264 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Też czekam by ta gra stała się sensowna. Tak czytam komentarze, po każdej większej aktualizacji i ogarnia mnie zwątpienie. Swego czasu ograłem chyba wszystkie większe mody do Stalkera. Przynajmniej te przetłumaczone, bo Rosjanie robili rewelacyjne mody do tej gry i sporo było tylko w rosyjskiej wersji. Szanse na to, są jednak małe, bo gra jest na UE. Z tego co czytałem A-life ogranicza się tu do małego bąbla w którego centrum znajduje się nasza postać. I wszystkie wydarzenia są generowane wewnątrz niego. To nie jest ten świat ze starego Stalkera, czy Metro: Exodus, gdzie patrzyłeś na mapę lornetką wiele kilometrów do przodu i oglądałeś wydarzenia wygenerowane na całej mapie. Tak swoją drogą, to ktoś wie, czy to jest ograniczenie silnika gry, czy programistów?
Phoenix. 6 908 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia W dzisiejszej technologi nie ma czegos takiego jak ograniczenia silnika, to zwykle lenistwo tworcow 1 2
galakty 5 063 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Jakie ograniczenia, jak lata temu robiono więcej na gorszych silnikach 2
PaVLo 1 272 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Ja również czekam, jak wrzucą grę na nowy silnik, bo bardzo mi się podobała, ale jak zapowiedzieli takie usprawnienia, to zostawiłem ją i czekam, aby zagrać w taki odpowiednik Nextgen Cyberka Edytowane 15 Kwietnia przez PaVLo
nalewator 65 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Czekam na dodatek .Gra jest jedną z nielicznych ostatnio które ukończyłem, po patchu 1.7 grało się już w miarę ok , po premierze była niegrywalna.
Reddzik 3 838 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Na 0%. Nie ma szans, w abo nigdy nie ma dodatków, praktycznie są same podstawki. 1
galakty 5 063 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca W sumie dobrze że czekam, połatają MOŻE bugi, wyjdzie dodatek
PaVLo 1 272 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Całkiem możliwe, że ten dodatek będzie płatny, chyba że rozszerzy się grę do wersji Ultimate, który zapewnia: Przepustka sezonowa zapewniająca 2 dodatkowe rozszerzenia oraz wszystkie przyszłe DLC. 1
Reddzik 3 838 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Tak dodatek na bank płatny, ja nie mam do niego dostępu, bo mam zwykłą wersję gry. Zobaczymy co wyjdzie.
Art385 490 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Już można się szykować do grania czy dalej czekać aż szoszony połatają?
ODIN85 4 866 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Najważniejsze że podstawka jest już bez bugów i błędów skoro robią dodatek 1
Art385 490 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Poprawili trochę celność broni czy dalej stalker jest ślep jak kret i potrafi nie trafić serią z kałasza stojąc obok celu? Bo to mnie do szału w poprzednich częściach doprowadzało.
nalewator 65 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Spokojnie da się ograć, nie ma jakiś większych błędów zostały tylko glicze graficzne ( np.integracja poległych przeciwników z podłożem )Celność broni ok.
PaVLo 1 272 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Ja odkładałem powrót po zapowiedziach o przejściu na UE5, ale nic nie zapowiada, aby w tym roku to nastąpiło, nawet przy nowym dodatku Ten nowy dodatek może być dość duży, sądząc po tej treści Edytowane 11 Czerwca przez PaVLo
Rekomendowane odpowiedzi