MJRegul 734 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Nie wiem po co jak było w GP Steam Master Race 1
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Nieskończony udźwig o widzisz już dobrze prawisz, co jeszcze, jest coś co może poprawić immersję? aha a czy walka z tymi szczurami czy tam innymi małymi potworami nadal jest taka irytująca jak przy premierze?
nalewator 65 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ze szczurami nie ma problemu , rzucasz granat i po sprawie. Polecam mod na krew i rozczłonkowanie
PepePanDziobak 136 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) siadam kolejny raz do stalkera, ostatnio grane było na wersji 1.5. chyba. Chciałem zapytać jakich modyfikacji używacie poza udźwigiem , które są warte dorzucenia do gry. używałem tylko wydłużenia trybu dzień noc Edytowane 19 Lipca przez PepePanDziobak
krzysiek_1990 111 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Kiepski moment na granie w stalkera 2. DLC ma być - lato 2026 konkretnej daty nie podali 1
PepePanDziobak 136 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca 59 minut temu, krzysiek_1990 napisał(a): Kiepski moment na granie w stalkera 2. DLC ma być - lato 2026 konkretnej daty nie podali na pewno się przedłuży znając życie. Natomiast co dlc zmieni żeby teraz nie grać
PaVLo 1 272 Opublikowano Piątek o 17:55 Opublikowano Piątek o 17:55 Idealnie się wpasowali, bo akurat mam wolne i w końcu będzie czas na wejście do Zony 1
sideband 3 011 Opublikowano Piątek o 19:10 Opublikowano Piątek o 19:10 Patrzyłbym z przymrużeniem oka na to info póki nie będzie oficjalnej informacji odnośnie update silnika
Strilok 534 Opublikowano Piątek o 19:26 Opublikowano Piątek o 19:26 14 minut temu, sideband napisał(a): Patrzyłbym z przymrużeniem oka na to info póki nie będzie oficjalnej informacji odnośnie update silnika W roadmap było o tym wspomniane że będzie, ale to jest GSC tu trzeba brać na wiele rzeczy poprawkę. Nauczyłem się tego od zapowiedzi pierwszego Stalkera, która miał być niewiadomo jak rozbudowany, a później okazało się że 60% zawartości zostało wycięte.
Rekomendowane odpowiedzi