Art385 490 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 11 godzin temu, PaVLo napisał(a): Ja odkładałem powrót po zapowiedziach o przejściu na UE5, ale nic nie zapowiada, aby w tym roku to nastąpiło, nawet przy nowym dodatku Ten nowy dodatek może być dość duży, sądząc po tej treści Skomplikowane postacie? Co to znaczy, że będą Gender Fluid i nie będzie wiadomo jak się do nich zwracać czy o co kaman?
Lypton 1 253 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ale gra przeca siedzi na UE5. Rozchodzi się o transfer na nowszą wersję.
galakty 5 063 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ta skrót myślowy Ja bym chętnie poczekał na nowszą, ale pytanie ile to potrwa skoro przy okazji dodatku tego nie robią.
PaVLo 1 272 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 44 minuty temu, Art385 napisał(a): Skomplikowane postacie? Co to znaczy, że będą Gender Fluid i nie będzie wiadomo jak się do nich zwracać czy o co kaman? Za bardzo weszło chyba Concord czy DA: The Veilguard Tutaj spodziewam się bardziej rożnych reakcji na bohatera i to jakie zadania otrzyma i jak je wykona, bo może ktoś będzie obrażony na zbyt twardego szczura
Art385 490 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Kurde nie grałem w nowego DA hmmm mam pomysła
Spychcio 881 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Jeszcze sporo przed studiem, przejście na nową wersje UE5, wydanie tego dodatku i jeszcze następnego + dalsze łatanie. Spokojnie poczekam na ostateczne wydanie, które będzie zawierało oba dodadtki. 1
Zas 462 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca To chyba jeszcze ze dwa lata zejdzie przy dobrych wiatrach Może wtedy już wleci do Choice'a. 😆 1
Spychcio 881 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 2 lata? To idealnie na premiere RTX6000 1
STALKER 157 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Raz ograłem teraz mogę poczekać spokojnie na dodatki.
Reddzik 3 838 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca https://store.steampowered.com/app/3765020/STALKER_2_Cost_of_Hope/
samsung70 364 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) ej czy da się juz w to grac/ gralem 9h na premiere... w ogóle gra wazy teraz 165GB na steam... co tam tyle zajmuje wtf Edytowane 25 Czerwca przez samsung70
MJRegul 734 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca @samsung70 ostatnio zainstalowałem, 5 minut i poleciała z dysku 1 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 4 godziny temu, samsung70 napisał(a): w ogóle gra wazy teraz 165GB na steam... co tam tyle zajmuje wtf Glitche, błędy, niedopracowania i ułomne AI 1
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca a to dziwne, bo na Steam gra wydaje się już mieć całkiem przyzwoite oceny
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 27 minut temu, ODIN85 napisał(a): No w sumie wybrałeś, wyszukałeś negatywną opinię, która pewnie nawet by się na steam dla mnie nie pojawila. przy każdej grze można tak zrobić... dzisiaj będę grał, ( pewnie nie więcej niż 30 minut) wiec zdam po tym zabiegu raport czy gra to dno. pozdrawiam 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca To pierwsza opinia jak się wejdzie tylko.
azgan 1 825 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca W dniu 12.06.2026 o 11:52, Spychcio napisał(a): Jeszcze sporo przed studiem, przejście na nową wersje UE5, wydanie tego dodatku i jeszcze następnego + dalsze łatanie. Spokojnie poczekam na ostateczne wydanie, które będzie zawierało oba dodadtki. Do dzisiaj mam "kaca moralnego" że to kupiłem
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca ...i Wy tak o tej grze przez całe 245 stron?
nalewator 65 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Spokojnie da się ograć grę , gicze graficzne z ciałami się zdarzają ale po patchu 1.7 a grą po premierze to niebo a ziemia.
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 10 minut temu, azgan napisał(a): Do dzisiaj mam "kaca moralnego" że to kupiłem Nie wiem po co jak było w GP
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nie wiem po co jak było w GP a Ty mordo ukończyłeś? w ile godzin? czy story samo w sobie jest okej dla fana sci-fi?
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Nie pamiętam już ale miałem buga co fabułę blokował i musiałem dużo się cofać. Pewnie coś koło 40h. Początek i końcowe misje git a tak to więcej chodzenia niż strzelania. Edytowane 26 Czerwca przez ODIN85
azgan 1 825 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nie wiem po co jak było w GP Nie korzystam z abo. już od lat ani z XBOX'a 1 1
Rekomendowane odpowiedzi