Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem chwilę, oj jest lepiej powróciły ogniska z Zewu Prypeci i klimat, jest cicho i spokojnie, potwory też nie respawnują się jak wcześniej, wreszcie to jest Stalker  w jakiego chcę się grać. Najtaniej będzie ulepszyć do Ultimate i wtedy dwa dodatki taniej wpadną. 

Opublikowano
12 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Zwróć to :kupa: żeby mieć spokojną głowę:E

Normalnie za chwilę to zrobię, jak nie zadziała ponowne ściągnięcie 174GB :wariat:

2 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Pograłem chwilę, oj jest lepiej powróciły ogniska z Zewu Prypeci i klimat, jest cicho i spokojnie, potwory też nie respawnują się jak wcześniej, wreszcie to jest Stalker  w jakiego chcę się grać. Najtaniej będzie ulepszyć do Ultimate i wtedy dwa dodatki taniej wpadną. 

Ultimate to ponad dwie stówki (bo trzeba wcześniej dokupić Deluxe) i nie wiadomo czy kiedykolwiek pojawi się kolejne DLC.

Opublikowano
Teraz, PaVLo napisał(a):

Normalnie za chwilę to zrobię, jak nie zadziała ponowne ściągnięcie 174GB :wariat:

Ultimate to ponad dwie stówki (bo trzeba wcześniej dokupić Deluxe) i nie wiadomo czy kiedykolwiek pojawi się kolejne DLC.

Ulepszenie kosztuje 109zł na Steam.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Samo ultimate kosztuje 109zł, ale 194zł to jest za pełny pakiet Deluxe + Ultimate. 

no spoko ale steam nie pozwoli ci kupić tego update'u za 109 jeśli nie masz deluxe

obraz.png.71a6c7f9379e14dd13cb056b9298c8d2.png

Edytowane przez Blacktiger
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tłumaczę po raz kolejny ... NIE DA SIĘ kupić samego Ultimate dla wersji standard, trzeba kupić pakiet z Deluxe :heu:

OperaZrzutekranu_2026-08-20_175417_store.steampow6ered_com.png.d8f10f09da709e65e386cda30da4708d.png

Co do mojego problemu, to ponowne ściągnięcie gry, spowodowało dociągnięcie kolejnych 17GB i obecnie gra zajmuje 192GB, a błąd już nie powróc :glodny:

A logo na dole menu, jest już aktywne

Zrzutekranu2026-08-20174135.png.40f1e1ca9a7e78516463af4fe9b3cab3.png

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, PaVLo napisał(a):

Oczywiście i za darmo :)

No Quake 1 i jego aktualizacja za darmo to to nie jest, dodali 3 dodatek za darmo i ulepszyli silnik za DARMO na 30 lecie. :E Dlatego Stalker jest fajny, a Quake 1 to arcydzieło. :D 

• Upvote 4
Opublikowano

aha bo gralem przy premierze kilka lat temu, ale się poddałem, mam wersje standard. myslalem ze ten update i dodatek dopiero za dwa miesiące, czy dodatek o nadziei bedzie istotny przy początku gry? czy on odpala się dopiero pozniej, sory za tyle pytan ale nie śledziłem dokładnie wątku

image.thumb.png.a2d72d7323614e613fb97eddc7c575f1.png

• Like 1
Opublikowano

dobra zrobiłem burze mózgu z asystentem GPT i na razie ogram standard z wersją 2.0 z moim graniem po 30 minut w każdą grę i odstawka 200PLN to hajs w błoto, zobacze czy tym razem może stanie się cud i spędzę w grze więcej niż godzine... 

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, Blacktiger napisał(a):

daje linka bo na steamie się nie pokazuje na karcie gry (dziady)

ostatnio był za 136zł

Dlatego ja poczekam, nie dam pełnej ceny. Zobaczę jak podstawka w wersji 2.0. Gry nigdy nie skończyłem. 

Opublikowano

wiele złego się o tej grze mówiło, ale ciągle się o niej mówi, co jest w niej tak dobrego, że ludzie z wypiekami czekali na ten update i mają setki godzin w grze? słucham graczy

1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Dlatego ja poczekam, nie dam pełnej ceny. Zobaczę jak podstawka w wersji 2.0. Gry nigdy nie skończyłem. 

ja tak samo, stara nowa przygoda u mnie będzie :) nie pamiętam nic z gry sprzed 2 lat 

image.png.72431736ad454912d9758fc99d723c2e.png

robimy update sterów? 

musialem miec stare do gry still wakes the deep bo na innych nie działała