Spychcio 105 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 3 godziny temu, Vulc napisał(a): Problemem Metro był fakt, że uparto się na archaiczne rozwiązania w nowoczesnej grze, czyli niemego bohatera. Przez co faktycznie można odnieść wrażenie, że gada się z jakimś autystycznym osobnikiem. Z tego co pamiętam próbowano nawet dorobić do tego jakieś fabularne uzasadnienie. Jak główna postać nie mówi to jest dramat jak dla mnie. Tak samo było w Dead Space, dopiero w rimejku to naprawili.
Stjepan 157 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Metro to całkiem niezła książkowa trylogia, gra mnie nie przekonała, Stalker może był bardziej archaiczny, wyglądał gorzej, był bardziej drewniany, ale jest w nim wolność, możesz robić co ci się żywnie podoba, a nie robić oskryptowane misje niczym Call of Duty, za to uwielbiam serię Stalker za wolność, nie wiesz co na ciebie czeka, co się kryje w mroku.
galakty 137 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Metro 2033 i Last Light były super, liniowe, ale fabuła robiła swoje i jak ktoś lubił tematy książek (u mnie odwrotna kolejność, najpierw gra) to był zadowolony. Exodus mnie zmęczył, niby otwarty świat nie wyszedł na dobre, fabuła też mizerna (może dlatego że się książki skończyły ) i jedyne czym się bronił to grafika. 1
bleidd 30 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mnie też nie porwał, do tego ta niema postać do której każdy gada i nawet zadaje pytania nie otrzymując nigdy odpowiedzi 1
Jaycob 91 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 12 godzin temu, afrikan napisał(a): Ja to się zastanawiam co oni do tej gry naładowali że jest 150gb do pobrania... Nic nowego. Mass Effect: Legendary Edition 120 GB Black Myth: Wukong 130 GB Starfield 140 GB Horizon Forbidden West 150 GB Baldur's Gate 3 150 GB Star Wars Jedi: Survivor 155 GB Final Fantasy 16 170 GB albo God Of War: Ragnarok 190 GB Także proponuję nie narzekać, bo mogło być więcej.
galakty 137 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, bleidd napisał(a): Mnie też nie porwał, do tego ta niema postać do której każdy gada i nawet zadaje pytania nie otrzymując nigdy odpowiedzi W 2033 to było ok, bo produkcje były dość niszowe, mało kto o nich słyszał czy czytał książki, nawet w klimacie ciasnych tuneli dodawało to imersji (jak dla mnie). Exodus to już duża produkcja, a bohater dalej niemy...
Jinx 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W dniu 13.11.2024 o 21:21, lamparcicho napisał(a): Nie ma co się przejmować wymaganiami ani optymalizacją, grunt to optymizm a wszystko to kwestia podejścia: Ostatnie zdanie proponuję wpisać do konstytucji PCMR No jak Centurion z GOLa coś napisze, to klękajcie narody. Czy ktoś tutaj bierze kolekcjonerkę w pudełku? Pytam bo nie wiem w jakim sklepie kupić.
galakty 137 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Oby to nie była sztuczna wydmuszka, pragnę jakieś porządnej nowej gry
Crew 900 68 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Oby to nie były jaja jak z Days Before 1
Frog67 55 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To jest niedorzeczne wręcz ile w ostatnich dniach pojawilo sie czerwonych flag odnośnie Stalkera. -recenzenci dostali swoje kopie dopiero dwa dni temu -recenzje dopiero w dzień premiery -wymagania sprzętowe z włączononą rekonstrukcją obrazu -brak preloadu na steam 2
Crew 900 68 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dobrze, że klucze jeszcze nie dostarczone i nie odkryte to będzie można zwrócić
Jaycob 91 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Frog67 napisał(a): To jest niedorzeczne wręcz ile w ostatnich dniach pojawilo sie czerwonych flag odnośnie Stalkera. -recenzenci dostali swoje kopie dopiero dwa dni temu -recenzje dopiero w dzień premiery -wymagania sprzętowe z włączononą rekonstrukcją obrazu -brak preloadu na steam Wywalone mam na to. I tak sprawdzę w GP. 1
Frog67 55 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Żeby ty lylko nie wyszło jak "nieoficjalna" dla niektórych druga część czyli Clear Sky - na premiere to był poziom CP2077 tyle baboli.
Kadajo 256 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pomacham wam z nowego MFS jak będziecie próbowali uruchomić Stalkera 20 A na razie szykuje krzesło:
Stjepan 157 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ja się już na babole psychicznie przygotowałem, myślę że jak Clear Sky nie będzie.
ODIN85 244 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Frog67 napisał(a): To jest niedorzeczne wręcz ile w ostatnich dniach pojawilo sie czerwonych flag odnośnie Stalkera. -recenzenci dostali swoje kopie dopiero dwa dni temu -recenzje dopiero w dzień premiery -wymagania sprzętowe z włączononą rekonstrukcją obrazu -brak preloadu na steam Recki są o 15 więc jest 2h na decyzję czy kupić
galakty 137 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pomacham wam z nowego MFS jak będziecie próbowali uruchomić Stalkera 20 A na razie szykuje krzesło: U mnie to samo, wgl to śmiesznie wyjdzie jak się okaże że gra Microsoftu będzie bardziej stabilna od Stalkera
ODIN85 244 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No dobra a jest global premiera czy 19 na Nową Zelandię się da odpalić?
PiPoLiNiO 239 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu 4 godziny temu, Jaycob napisał(a): Także proponuję nie narzekać, bo mogło być więcej. Ja dla odmiany zaproponuje zakup dysku. Mamy 2024. 4TB już są w normalnych cenach, a tu niektórzy widzą grę 150GB i płacz...
Jaycob 91 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu Myślę, że płacz nie jest tym spowodowany.
Rekomendowane odpowiedzi