Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Stjepan napisał(a):

Takie pytanie pamiętacie na jakich configach graliście w Cień Czarnobyla? :E  To był 2007 rok. :E  

E6600 + X1950XTX

Nie było lekko ;-E

2 godziny temu, Necronom napisał(a):

I tego Gaussa też dawali w momencie jak się go najmniej potrzebowało. Wolna broń sniperska w wąskich korytarzach, gdzie nakichane przeciwników jeden na drugim. Good job :E Tak mi się to przydało.

E tam Gauss to było tylko dla podjary prawdziwy Stakier ubijał pustą puszką po konserwie ;-E

----

A propos fizyka i ragdollstwo z poprzednich odsłon zawitają sądząc po materiałach z którymi miałem styczność i w S2.

Obym się mylił.

Animacja postaci... hmm

Dajcie klimat a przeżyję. Wiem że mają trudne zadanie. Muszą czy też chcieliby zadowolić graczy pamiętających trylogię, mody i graczy młodszych którzy szukają w grze czegoś być może innego. To nie jest proste. O ile jest możliwe.

Good hun... Good luck Stalkers!

EDYCJA: Odnośnie tego zadowalania:  Przestaję wierzyć w artystów a widzę że każdemu zależy na mamonie dlatego daleki jestem od tego aby nie dostrzec że obecnie wydawca, producent czy twórca muszę się liczyć że kupi 10K osób i co najmniej promil z tego zrobi nakręci filmik i umieści opinię. Gdyby nie to nasz szmal byłby tracony jak szalony na byle co.

Edytowane przez B166ER
DLC do wypowiedzi ;-)
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
25 minut temu, samsung70 napisał(a):

Jak to? 

To nie ma grania od północy? 

Ja się tu napaliłem że w uk będę grał za godzinę, hmmm 

Nie ma, tez mialem plany na jutro od rana, a tu trzeba czekac. Ciekawe czy na GP bedzie mozna od rana zaciagnac czy tez od 16 (uk) dopiero.

Opublikowano

Niech robią patche dzień w dzień bo trochę dni zajmie mi Stalker. Zawsze muszę wylizać wszystkie ściany oraz zadania główne i poboczne... a w tej grze ma to zająć ponad 100h:jupi:

Więc idealnie, im więcej zony tym lepiej:faja: