Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Dotarłem do Janowa z Fabułą. Co za męczarnia ludzie.  Po zadaniu na bagnach z czystym niebiem  to jest dramat. Symulator biegania, bez trainera na szybsze poruszanie to bym nie dał rady bo trzeba duże odległości z punktu to punktu przemierzyć.   Tak z 30% gry to naprawdę w miarę  i chyba robione było na pokaz, potem to już bez pomysłu idzie. Ci z GSC to polecieli po tytule i nic więcej.Wszystko leży w tej grze.

Póki co na GP 0.2% skończyło gre:cool:

• Haha 1
Opublikowano

Co taka cisza, wszyscy wskoczyli w buty pana profesora z biczem w ręku? :E W sumie się nie dziwię, u mnie też zainteresowanie siadło, nawet nie zauważyłem kiedy. Nie żeby było szczególnie wysokie, ale trzymałem się kurczowo przez jakiś czas fajnych miejscówek. Niestety backtracking zrobił się nieznośny, nie mam obecnie do tego energii.

Opublikowano

Wygląda na to że artefakt dziwna woda mam zbugowany i nie pojawia mi się w anomali błędnych ogników. Problem znany ma być naprawiony łatką, a tymczasem dziś trafilem na coś takiego XDDD 

VyuKXJL.jpeg

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

W grze po niektórych scenkach jest taki dziwny błąd, że viewmodel broni się zwiększa i zostaje aż do ponownego uruchomienia gry i jest to naprawdę super bo gra nie jest wtedy tak blisko ekranu. Czy jest jakaś komenda która to na stałe zrobi?

Zrzut ekranu 2024-12-10 180445.png

Zrzut ekranu 2024-12-10 180457.png

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
17 godzin temu, Frog67 napisał(a):

Wygląda na to że artefakt dziwna woda mam zbugowany i nie pojawia mi się w anomali błędnych ogników. Problem znany ma być naprawiony łatką, a tymczasem dziś trafilem na coś takiego XDDD 

Ukraińskie panele fotowoltaiczne 😁

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 10.12.2024 o 05:26, Vulc napisał(a):

Co taka cisza, wszyscy wskoczyli w buty pana profesora z biczem w ręku? :E W sumie się nie dziwię, u mnie też zainteresowanie siadło, nawet nie zauważyłem kiedy. Nie żeby było szczególnie wysokie, ale trzymałem się kurczowo przez jakiś czas fajnych miejscówek. Niestety backtracking zrobił się nieznośny, nie mam obecnie do tego energii.

Dokładnie, wjechał przyjemny Indy, a stalker ganianiem kilometrów z buta, gdzie jedyną atrakcją są losowe spawny, zmęczył. Zanim to (o ile) porządnie połatają, to kolejne podejście będzie najpewniej na Pececie:) 

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Dudzio napisał(a):

Emisja trwa już u mnie przez kilka godzin, niezależnie od platformy (Xbox/PC) i resetowania gry. Czy komuś udało się rozwiązać może taki bug?

Jeżeli nie masz zapisu sprzed emisji to niestety czeka cię nowa gra. Jest też taki bug w postaci niekończącego się efektu działania psi w którym też nowa gra jest wymagana.

Te ciule w ogóle zamierzają wydać kolejnego patcha czy za chwilę będzie, że już kończą wsparcie bo sprzedali ponad milion kopii i gra jest genialna wedługo ocen i opinii?

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Dudzio napisał(a):

Emisja trwa już u mnie przez kilka godzin, niezależnie od platformy (Xbox/PC) i resetowania gry. Czy komuś udało się rozwiązać może taki bug?

Jest mod na nexusie na zmianę pogody. Może to pomoże.

Edytowane przez ODIN85

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• W FM/8 mam 150 aut które mnie interesowały i nie ma tam wielu rarytasów które olałem i nie kupiłem. Mam 22 mln nudzącej się forsy i nie mam ich na co i po co wydawać. Doszedłem do momentu w którym albo będę ustawiał jeden kolor dla nie używanych aut, albo będę je sprzedawał, bo mi się źle wyszukuje w tym niezbyt fajnym systemie listy.  Nie zamierzam mieć "kolekcji" bo preferuję jazdę, ustawiam setupy rozwijając samochody i nie mam czasu żeby skupić się na wszystkich.    Podchodząc do wszystkich tytułów w ten sam sposób, nigdy nie brakowało mi aut w żadnym simie. Zawsze można znaleźć kilka które mi leżą w jeździe i skupić się na ich rozwoju.  Na wyprzedażach można łatwo uzupełniać DLC i posiadać kompletną bazę. I cóż z tego. W AC i ACC używam tylko kilku aut które lubię. Jeździć we wszystko nie ma czasu i ani sensu.    Tory to już co innego, a też pewnie każdy ma w nich swoje preferowane, co bardziej pasują od innych.
    • Ja jak chce pojeździć to zawsze na kierownicy, chyba że to jest jak FH to może być pad.  Ale jakbym nie miał kierownicy to żeby sobie chwilę pograć to bym pewnie grał w coś innego. Ja jak zacząłem grać na kierownicy to już do pada nie wróciłem. W FM jak na kierownicy na początku było słabo to nawet na padzie nie grałem bo już za bardzo do kierownicy jestem przyzwyczajony i to nie jest to.   Ale jeszcze jedna kwestia, żeby ustawienia graficzne miały wpływ na działanie ffb to już jakaś nowa magia dla mnie
    • Jasne, jak też wspomniałem, oceniam po własnym podwórku i może też być faktycznie tak, że ci robiący "coś" są bardziej widoczni. Inaczej to może wyglądać w Polsce, gdzie ludzie stosunkowo niedawno zaczęli zarabiać nie tylko na przeżycie ale i na życie, inaczej może to wyglądać w Niemczech czy USA, gdzie dobrobyt istnieje dłużej. Mam wrażenie, że to u nas jest teraz boom na gonitwę za pieniędzmi i obnoszenie się nimi na różne sposoby. Czy tak samo wygląda to w krajach wysoko rozwiniętych?   Trochę odrębną kwestią jest moim zdaniem sposób spędzania wolnego czasu - świat wirtualny daje coraz więcej możliwości i zaczyna nas w coraz większym stopniu pochłaniać. Dobrobyt rozleniwia i pewnego razu łapiemy się na tym, że leżymy jak ameba na kanapie, skrolując tik toka (o ile taka refleksja przyjdzie). To już jest chyba zjawisko globalne, takie mamy czasy i w tym kierunku obecnie toczy się (r)ewolucja przemysłowa. Kiedyś przecież ludzie też spędzali czas bezproduktywnie, choć z patrzenia w dal podczas przerwy od okopywania buraków na pewno płynie więcej korzyści zdrowotnych.   Z punktem siedzenia pełna zgoda, ale ja to mówiłem w kontekście filozofii na życie gen Z pt. "work life balance, z naciskiem na life". Chłopak świeżo po studiach rozważa materac za 10k i jednocześnie zawodowo daje z siebie absolutne minimum, nie myśląc nawet o robieniu jakiejkolwiek kariery. W tym obrazku wszystko pasuje, czy to ja patrzę stereotypowo?   Postawa "a bo w Afryce dzieci głodują" mnie w tym przypadku nie przekonuje, sorry.
    • Nie powiem ci dokładnie, bo nie chce mi się robić testów i porównań, 10700k dodatkowo mniej lub bardziej w zależności od miejscówki ogranicza GPU z PT więc tym bardziej mi się nie chce tego przeliczać.   Z grubsza co patrzyłem w pewnym stopniu to będzie zależeć też od wybranej sceny w której będziesz testował jakie będzie obciążenie przy poszczególnych efektach.   Ale ogólnie raczej tak wygląda jak twórcy podają. Sensowność i kolejność odpalania poszczególnych efektów tak jak w poście wyżej podałem. Cienie na pierwszym miejscu zdecydowanie, później raczej odbicia, ale to już od preferencji zależy co w tej drugiej kolejności imho bardziej komu podpasuję.
    • Youtuberzy licytują się, kto da więcej? 0.5 miliona. 1,5 miliona, 3 miliony.   I oczywiście na końcu hit that blabla button and subscribe to my channel. Modern youtubers.. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...