Gdybyś mieszkał bliżej, to komputerowego szpeju miałbyś pełno. Mam takiego ziomka który nie raz przychodzi jak coś potrzebuje. Ja to i tak utylizuje, a czasami wręcz szkoda. Teraz mam z 10szt Delli z procesorami i5 2gen, 14 cali, pójdą w śmieci.
Tak samo z konsolami. Teraz jakiś młodziak zabrał ode mnie kilka ps3 Slim i Super Slim.
Ja za to upolowałem u starszej księgowej PC pokroju Durona, może Athlona XP ale w pięknym stanie (poza kondensatorami strzelonymi) i jego sobie zrobię bo ma wartość dodaną - oznaczenia naszego lokalnego komputerowego, już niestniejącego.
Tok FM to jakiś zlot turbo odklejeńców.
Ten od OZE widzę jeszcze lepszy. Swoją drogą to jest bardzo niepokojące co się dzieje na zachodzie. Chodzi mi o klasy energetyczne domów i mieszkań oraz ograniczenie przez to możliwości wynajmowania lub sprzedania swojego majątku. Bardzo to trafia w mało majętnych ludzi, tak samo jak strefy czystego transportu.
Jest i szczerbol. Bardzo przyjemnie
W ogóle muszę przyznać, że forum na którym jesteśmy do złudzenia przypomina Laba. Może to i dobrze że tak się stało, bo powiem szczerze że kilka razy zdarzyło mi się wejść na Laba żeby sprawdzić jak się sprawy mają, ale szybko odrzucał mnie wyraźny spadek aktywności - 95% wątków w których się kiedyś udzielałem opustoszało, ostatnie odpowiedzi tygodnie/miesiące temu. Takie nowe życie czasami może wyjść na dobre.
Kiciok ja znam życie, wiem jak jest, teraz jest dobrze, nie narzekam, kompy ze śmietnika są, telefony, tablety też, puszki też i inny złom, mam swoją miejscówkę w robocie, 2 min do domu jak mi się chcę srać. Mongoły poszły w tango. Spoko kumpli z roboty też mam, od wiosny do jesieni chlemy na działeczce i żremy grilla, kuźwa jest zajebiście.
Rekomendowane odpowiedzi