Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Jakiego bohatera, po prostu mam lepsze rzeczy do roboty niż granie w ping ponga na argumenty w dyskusji, w której ani Ty mnie ani ja Ciebie nie przekonam.
Nie wrzucam tego jako wyznacznik jakości i jedyną słuszną opinię. Tego typu filmów będzie co raz więcej, szykuj się na to. Być może chłop chce się na tym wybić bo wie co jest aktualnie popularne w tym miesiącu. Każdy ma prawo do swojej opinii i punktu widzenia niezależnie ile ma subów czy stażu na yt czy ogólnie w internecie. Dorośnij.
Wnioskuje po tym, że typ opowiada (jeżeli znasz eng) ''grał naprawdę bez oglądania filmików.'' '' Spędził godziny z tą grą i...'' Kanał ma 120 subów a filmy po kilka wyświetleń. Największe serwisy na świecie milczą ze swoimi wrażeniami a ty takie pierdy wrzucasz i dziwisz się, że ktoś to weryfikuje w ciągu 10 sekund?
Może @ITHardwareGPT Ci to bardziej wyjaśni. XD
No i widzę kolejną negatywną cechę u Ciebie. Syndrom głównego bohatera.
Rozpocząłeś dyskusję, brakuje Ci argumentów i myślisz, że to Ty ją skończysz w dogodnym dla Ciebie miejscu.
Nie no super No ale niech będzie tym razem. Po prostu odczep się. Miłego wieczoru.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź