janek25 191 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 1 minutę temu, sert napisał(a): ale wyprodukowanie go kosztuje... tak w europie 20zl ale tam gdzie go produkują to złotówke Jak go nie dołączą to tym bardziej nie sprzedadzą Śmieszniejsze bło dolaczanie go do np 3770K i tak go nikt nie uzywał 1
Zachy 589 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Mozna porownac jesli ma na maks eykrecony cpu jakibma wattage w wypalarkach:)
sert 89 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Tak chciałem przekroczyć trzy dziewięć, że ....przekroczyłem. Testuję jego podatność, a nie stabilność w wypalarkach
janek25 191 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Teraz, sert napisał(a): Testuję jego podatność, a nie stabilność bez stabilosci nie ma podatności lecz łechtanie próżności 1 1
ket_rab 227 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września @sert jakiej dokładnie używasz wersji systemu?
sert 89 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 3 minuty temu, ket_rab napisał(a): i coś w nim ruszałeś ? W sensie?
ket_rab 227 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 3 minuty temu, sert napisał(a): W sensie? Winutil, Atlas itd... czyli system stock posiadasz.
sert 89 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 5 minut temu, ket_rab napisał(a): Winutil, Atlas itd... czyli system stock posiadasz. Nie no coś tam po instalacji było "grzebnięte", ale jaki to był programik....nie pamiętam ----------------------------------------------- Jak ktoś jest ciekawy, jakie mam ustawienia, to proszę:
Dziarson 311 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 13 godzin temu, sert napisał(a): Idę do działu AMD porozmawiać o Intelu... Powiem ci tak miałem top INTEL 14900KS+ APEX ENCORE mam top AMD 9950x3d teraz HERO za 5H APEX X870E Narazie lepiej mi sie uzywało 14900KS, a to nie miałem takiego WC jak teraz .
wallec 821 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Kontroler w Arrow daje radę. SA 1.05v Pamięć 1.35v Trefi 65k i nie wysypuje ramu przy 62 stopniach oO
tomcug 2 446 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Ty to chyba nie widziałeś prawdziwego gotowania 1
Zachy 589 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 6x to juz sporo jednak. Widzialem wyzej u Pimpka
Dziarson 311 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września W dniu 15.09.2025 o 17:55, Zachy napisał(a): To na ile go wykreciles? nooooooo już nie chopdzi nawet o to krecenie ale ten proc sie zachowuje przy 250W TDP jak KS przy 400W Po przejsciu kilku benchy pompa 100% wentyle 40% @wallec serio zdejmij radiatory z tego ramu na golasa sie lepiej sprawuja .
ju-rek 450 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) 8 godzin temu, wallec napisał(a): Kontroler w Arrow daje radę. SA 1.05v Pamięć 1.35v Trefi 65k i nie wysypuje ramu przy 62 stopniach oO To jest pełny test pamięci uważany za stabilny? Użycie w teście 72% dostępnej pamięci i czas 32 minuty. Nieźle Znaczy, że np. moje to o kant d... są (to przykład, proszę się nie sadzić) Edytowane 17 Września przez ju-rek
wallec 821 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Wiadomo, że to najlepsza metoda testowania. Odpalasz tm5, leci w tle, grasz w tym czasie w crash bandicoot i masz przetestowany najgorszy możliwy scenariusz co widać na zdjęciu - 63 stopnie i przeszedłem dwa poziomy bez błędów i crashy - dokładnie tak jak będę używać pc.
Dziarson 311 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 18 minut temu, ju-rek napisał(a): To jest pełny test pamięci uważany za stabilny? Użycie w teście 72% dostępnej pamięci i czas 32 minuty. Nieźle Znaczy, że np. moje to o kant d... są (to przykład, proszę się nie sadzić) Zasadniczo każdy robi jak lubi ja np używam kompa do grania czy bnechy,a TM5 to 3-4min może zrobi mam stabilne profile ale po co mi to. nie robie obliczeń dla nasa.Jeden profil typowo do grania ma syn, a ja mam wyebane .
Phoenix. 4 730 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 2 godziny temu, ju-rek napisał(a): Użycie w teście 72% dostępnej pamięci i czas 32 minuty. I do tego lajtowy profil usmusa
Pentium D 1 167 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września W dniu 15.09.2025 o 16:57, Kyle napisał(a): strasznie badziewną wersję chłodzenia BOX (bez miedzianej podstawy): Mi to wygląda na miedź
Wu70 739 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Wrzucam też do tego wątku bo spory news: NVIDIA and Intel announce partnership, Intel to produce X86 chips with NVIDIA RTX GPU chiplets https://videocardz.com/newz/nvidia-and-intel-announce-partnership-intel-to-produce-x86-chips-with-nvidia-rtx-gpu-chiplets Cytat Intel will design and manufacture custom x86 CPUs for NVIDIA's Al platforms, while also developing new client SoCs that integrate NVIDIA RTX GPU chiplets. These products will be aimed at data centers as well as PCs, combining Intel's CPU technology with NVIDIA's GPU expertise in one package. Niedługo CPU Intela z integrami RTX?
janek25 191 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września I jeszcze to produkuja w TSMC. Ładne musza mieć tam marże wszyscy.
Rekomendowane odpowiedzi