Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
U mnie na offset 0,0625V w dół było coś zupełnie innego podczas przelotu w CBR23, zegar L3 trzymał się w ryzach, a zegar efektywny CPU ogólnie spadł z ponad 4,4 GHz na ~4,3 GHz . Stąd spadek w wyniku względem wyniku z offset na -50 mV. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Nah, raczej nie zrobiliby z tego przemodelowania całej okolicy do jakości HL:Alyx, więc byłoby to możliwie blisko pierwowzoru. Strata czasu i energii, którą lepiej wykorzystać na nowy projekt. Dlatego Valve nie lubi dłubać w starych rzeczach, bo lepiej zrobić nowe. Przynajmniej dzięki temu mamy zachowane oryginalne doświadczenie, choć mogliby po prostu zrobić przełącznik, jak w SC 1 remaster. Jeśli ktoś dalej myśli, że Valve nic nie robiło.... Oni przewalili tonę projektów różnych gier, a same próby związane z kontynuacją ep2 to 6 projektów, z czego Alyx był ostatnim. DOTA jest w dużej mierze grą z recyklingu projektu podobnego do RPG fantasy. Alien Swarm był recykliniem nieudanych mechanik roju dla kolejnego L4D... -
Przez miro · Opublikowano
wiesz, popularność jest taka, że jak mieli tylko oni to cała Europa u nich mogła kupować, jeszcze wczoraj wieczorem mogły być , a dziś już nie ma. mi tez się wydaje że wczoraj wieczór jak ktoś pare stron wcześniej tutaj pisał to sam sprawdzalem i były, dostępna jedna sztuka dla klienta A teraz widnieje takie info.... jakby nie było, wczoraj nawet przez pośrednika nie wychodziła zła cena, kolo 2400 ze wszystkim ( bodycar ) -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Samsungi robią CL 36 36 36 przy 6000mhz na 1.35V. Przy 1.4V vdd, sa w stanie pracowac 6000mhz ale z cl30 33 32. i tRC musi byc okolo 100, 98-110. Wiec nie mozna timingow ukladac tak jak w hynix A -
Przez Quassar · Opublikowano
No jakiś czas temu padł mi RTX 2070 W sumie i tak miałem kupować cały nowy komputer, ale szkoda że mi grafika padłą bo jeszcze z jeden dobry rok by spokojnie wystarczyła.. No nić zdarza się. Ogólnie komputer będzie do wszystkiego i to dosłownie do wszystkiego. Lubię pograć w gry, po czasie gier komp mi służy jako sprzęt do pracy z grafią komputerową i to dość ciężką Zbrush, Substaince painter Maya/Mari i parę innych musze się w końcu zabrać za jakiś silnik typu Unreal. No i chce dużą ilość ram już teraz na starej podstawce mam 32GB a zużycie sięga mi po 24GB ale wyżej nie daje bo i tak procek trochę za słaby był ale teraz jak kupie mocniejszy to pewnie i ram wskoczy z racji na większe poly i rozdzielczość na której będę pracować. Trochę poczytałem na necie i w testach najlepiej ceny do jakości wypadają z najnowszych DDR5 6000Mhz Tylko pytanie czy da rade jakieś dorwać zestaw żeby miał np 128 GB ram i dalej utrzymał 6000mhz bo sporo kości ma spadki i mało który zestaw da rade takie taktowanie utrzymać przy takiej ilości. Przy doborze DDR3 14 lat temu też miałem podobną sytuacje ale udało mi się dorwać predatory które nawet przy 32GB ddr3 miały nawet 2400mhz dzięki czemu mogłem zbić taktowanie na niższe i ustawić niższy timming. Tak że czekam na wasze sugestie i propozycje. A zestaw raczej z chłodzeniem powietrznym z racji tego że ja kupuje kompa raz a konkretnie na 10-14 lat ( gdzie po okresie 6-7 lat wymieniam jedynie grafikę co 3-4 generacje ) A boje sie że tyle lat mi nie wytrzyma coś w chłodzeniu cieczą i kompa zaleje. Mam w domu 800W Seasonic Prime Platinum i myślę że nie ma sensu kupować kolejnego zasilacza bo ten powinien wystarczyć.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi