Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Zdrajców Europy i NATO można potraktować tylko w jeden sposób. 

:bandyta:

Ty tak na poważnie teraz? 

Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

@Kadajo w tym wątku nie ma ANI JEDNEJ osoby, która ma jakąkolwiek sympatię do tego zbrodniarza z kremla. Różnimy się jedynie tym jak z nim postępować :)

Do niego i wielu inych to nie dociera. On sądzi, że my chcemy na własne rodziny sprowadzić wojnę.

Opublikowano

@Winter z tym akurat może mieć rację... Przecież @Badalamann od pierwszego dnia chciał aby NATO włączyło się aktywnie w tą wojnę co oznaczałoby IIIWŚ co z kolei oznaczałoby sprowadzenie na własne rodziny wojny... Choć akurat on nie mieszka chyba nawet w Polsce więc na swoją rodzinę wojny by nie sprowadził :) 

Opublikowano
4 minuty temu, hubio napisał(a):

@Winter z tym akurat może mieć rację... Przecież @Badalamann od pierwszego dnia chciał aby NATO włączyło się aktywnie w tą wojnę co oznaczałoby IIIWŚ co z kolei oznaczałoby sprowadzenie na własne rodziny wojny... Choć akurat on nie mieszka chyba nawet w Polsce więc na swoją rodzinę wojny by nie sprowadził :) 

Oni mają łby sprane. Oczywiście zgadzam się, że Putinek to nasz wróg, ale nie każdy Rosjanin. Jeśli ktoś chce w taki sposób oceniać cały naród to będąc wieloletnim emigrantem nazwałbym Polaków zapijaczonymi brudasami.

Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Oni mają łby sprane. Oczywiście zgadzam się, że Putinek to nasz wróg, ale nie każdy Rosjanin. Jeśli ktoś chce w taki sposób oceniać cały naród to będąc wieloletnim emigrantem nazwałbym Polaków zapijaczonymi brudasami.

z 95% Rosjan ukradło by Ci kibel i zgwałciło żonę/córkę. 

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jak ruskim popuscimy to fakt, prosimy się o wojnę z nimi.

No jasne. Sami Ukraińcy nie chcą walczyć, więc znaleźli głupiego polaczka do walki. Wszak toPolacy są bardziej antyrosyjscy od samych Ukraińców. Idź walcz. Powodzenia.

Teraz, Decus napisał(a):

Mam wśród znajomych Rosjan i są oni lepsi niż te zapijaczone poloki. Wiesz czym są Polacy poza Polską? Patologią.

Opublikowano (edytowane)

Z Rosjanami wszystko jest okej dopóki nie wejdziesz z nimi w tematy polityczne. Każdy jeden z nich żyje w przekonaniu że uratowali Polskę, powiedz im co innego to będą chcieli Cię pobić ;D 

Edytowane przez Decus
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Decus napisał(a):

Jak na razie to ci twoi bracia z Kijowa to robią.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Widzę w tym temacie sporo pizdeczek i tchórzy którzy tylko na słowo wojna już chcą uciekać na Marsa, razem z Muskiem pewnie 😂

Ok to sprawdzamy? Dobrze? Jaki masz przydział mobilizacyjny i do jakiej jednostki oraz stopień wojskowy? Chodzi mi oczywiście ogólnie jaki rodzaj wojsk itp ? Tak samo może odpisać @GordonLameman , @kanon7 i każdy kto da lajka temu cytowanemu postowi.  Zakładam, ze Panowie "nie pizdeczki" zdążą w czasie 6 godzin dotrzeć do swoich jednostek na czas mobilizacji. Twardziele, mam nadzieję, nie wyłącznie zza klawiatury odliczcie się.

Ja podaję swój: Dowództwo Garnizonu Warszawa, Brygada Łączności, ppor. rezerwy WP. Byłem na pozorowanym polu walki. Uczestniczyłem w ćwiczeniach symulujących prawdziwe starcie i mimo, że wszędzie latały ślepaki i nic nikomu nie mogło się stać to przez te 2 godziny umazany w błocie poczułem jak to jest. Jak za tobą jadą czołgi, wozy opancerzone i napierd... ci ze wszystkich stron i już nawet nie wiesz czy strzela swój czy wróg. A ja tylko to liznąłem. W nocy nie masz prawa się umyć. W czasie wojny tygodniami można być w okopie w jednym mundurze, w brudzie i nieustającym stresie. Same ćwiczenia, które miałem, a miałem na mega lajcie to już dało dużo do myślenia. A jak mnie powołali na krótkotrwałe to po 3 dniach jesienią w nieogrzewanym namiocie i wartach w środku nocy bez ciepłego posiłku (to z kolei była symulacja odcięcia od logistyki) to jak wróciłem do domu to od razu na chorobowe bo wróciłem z gorączką (zresztą jak większość moich kolegów)...

Oficerowie i żołnierze rezerwy w Polsce to ludzie jakich widzimy na co dzień: kasjerzy w biedronce, kierowcy, urzędnicy - z chorobami, problemami, byłymi żonami - po prostu każdy nas CAŁKOWICIE nie przygotowany do wojny... Nie lepiej z żołnierzami czynnymi... Fakt - mają dużo ćwiczeń w tym razem z NATO ale kompletnie nie wiedzą jak to jest jak ci umiera kolega na rękach, a rano budzisz się i nie wiesz czy przeżyjesz... Nawet już "kończą" nam się weterani z Iraku i Afganistanu bo z uwagi na wiek i prawa emerytalne odchodzą z armii... A w reszcie Europy jest jeszcze gorzej...

Edytowane przez hubio
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Winter napisał(a):

Jak na razie to ci twoi bracia z Kijowa to robią.

Ja tam braci w Kijowie ani nawet znajomych nie mam. Ty jak sam przyznałeś masz w Rosji, więc gołym okiem widać kto obiektywny i kto ma orzełka w serduszku.

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Decus napisał(a):

Ja tam braci w Kijowie ani nawet znajomych nie mam. Ty jak sam przyznałeś masz w Rosji, więc gołym okiem widać kto obiektywny i kto ma orzełka w serduszku.

Mam znajomych wśród Rosjan ,nie w Rosji. Polska język trudna język. 

1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Jak Putin tu nam wejdzie to go chlebem i solą będą witać. Przecież Rosjanie to tacy mili ludzie.

Mod, który prowokuje. To tylko świadczy o poziomie tego forum.

Opublikowano
2 minuty temu, Winter napisał(a):

Mam znajomych wśród Rosjan ,nie w Rosji. Polska język trudna język. 

Mod, który prowokuje. To tylko świadczy o poziomie tego forum.

I oceniasz ogólnikowo Rosjan przez pryzmat zasymilowanych Rosjan żyjących od lat w Europie?

Opublikowano
Teraz, Decus napisał(a):

I oceniasz ogólnikowo Rosjan przez pryzmat zasymilowanych Rosjan żyjących od lat w Europie?

Nie, to wy oceniacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...