Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez panicz patryk · Opublikowano
Super sie gralo z kumplami z poprzedniej roboty. Niedawno odpalilem i z synem chwile pogralem. -
Przez Kandelabros · Opublikowano
Administrator w Windows nie ma pełnej kontroli, TrustedInstaller i System są poza uprawnieniami admina (można oczywiście przejąć uprawnienia chociaż nie wiem czy w każdym przypadku). -
Przez tomcug · Opublikowano
@leven Żeby usunąć takie foldery, to zawsze musisz zrobić jak kolega wyżej pisał, czyli najpierw przejąć folder na własność, potem nadać sobie pełne uprawnienia i dopiero potem go skasować. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
No pięknie dalej powtarzanie tego samego... Gdzie masz te systemowo torturowanie i zabijanie ludzi przez ICE? Przecież ta jednostka nie została stworzona do egzekucji... To że ludzie giną przy interwencji, bo miejsce nie zostało zabezpieczone przez policję i "protestujący" dążą do konfrontacji nie wiadomo po co, nie oznacza że to gestapo do zabijania... Nie umiesz rozróżnić błędów od celowego zorganizowania i właśnie to robią "media" w USA na okrągło. Przecież ja nie usprawiedliwiam tym ICE, jedynie pokazuje Ci twoją hipokryzję, że oburzasz się o "faszystkowskie państwo" tylko gdy nakręcą atmosferę w twoich źródłach. Niespecjalnie oburzałem się wtedy, bo rozumiałem że był to błąd, tak jak tutaj... Bardziej martwi mnie polaryzacja, demonizowanie prowadzące do napięć i m.in. właśnie takich sytaucji. Nie ma co dyskutować, bo kompletnie nie widzisz, że dałeś się wciągnąć w emocjonalność, demonizowanie, odrazę, które prowadzą do ignorancji, kpiny i szufladkowania uproszczonej wersji rzeczywistości. To samo działo się w XX wieku... Zredukować rozmówce do swojego worka, a potem go obijać. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
To tez jakis bullshit Wydaje mi sie, ze ludzie nie odroznaiaj modeli po prostu stad to zamieszanie i myla je z tymi najtanszymi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi