GordonLameman 8 476 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 44 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): @GordonLameman nie żebym się czepiał, ale masz w sygnaturce taki tekst, w którym nie widzisz postów niektórych użytkowników, ale jednak im odpisujesz więc coś gdzieś nie działa Bo ten tekst widziałem jako niezalogowany - miałem zawieszone konto. 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Bo to jedynie formułka dla podbicia własnego ego, że jakiegoś "ciemniaka" forumowa "śmietanka" ma w zignorowanych, a nie chodzi o to, żeby naprawdę ich postów nie czytać i na nie nie odpowiadać Crush owi i reszcie - jak to trafnie ująłeś - nie odpowiadam. Teraz akurat widziałem ten post jako niezalogowany 2
tomcug 2 441 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Crush owi i reszcie - jak to trafnie ująłeś - nie odpowiadam. Teraz akurat widziałem ten post jako niezalogowany Aż z ciekawości poobserwuję, czy na pewno 1
crush 3 575 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): miałem zawieszone konto. KTO ŚMIAŁ!? 😮 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 3 minuty temu, tomcug napisał(a): Aż z ciekawości poobserwuję, czy na pewno Poobserwuj Crush odpisuje mi tak często, że musiałem wyłączyć powiadomienia od niego 😂 Od Romana też, bo ciągle dawał reakcje na moje posty. Ale spoko to, że można ignorować osobno posty, powiadomienia czy wiadomości.
crush 3 575 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): Crush odpisuje mi tak często, że musiałem wyłączyć powiadomienia od niego 😂 Ta odpowiedź to 11 post skierowany w Twoim kierunku od 1 lipca do teraz. W tym czasie napisałem ze 100+ postów. Także nie jesteś nawet w moim top 10 dzwońcu. 😴
hubio 1 175 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): 2025 a trolle nadal nie zmienily plyty INNE DEFINICJE XDDDDDDDDD wyslij zone z corka na spacer po paryzu to ci opowiedza jak sie czuly z INNA DEFINICJA XDDDDDDDDD Po Paryżu może nie, ale po paru dzielnicach Paryża owszem. Przy czym problem z przestępczością w części dzielnic Paryża był i 40 lat temu. Miałem okazję być tam w 1992r i 1995r i już wtedy było bardzo dużo arabów i czarnoskórych. Przy czym w niebezpiecznych dzielnicach to akurat było bez znaczenia kolor skóry bo po prostu było bardzo niebezpiecznie zarówno od białej patologii jak i niebiałej. Kolesie po narkotykach w metrze, na ulicach. W biały dzień jechałem metrem przez jedną z takich dzielnic i wyskoczył biały narkoman z nożem i podchodził do każdego grożąc. Na szczęście mnie ominął ale byłem trochę pos...ny. Ale były i takie dzielnice np. żydowska gdzie dzieci mogły się bawić w środku nocy. Nie podlega żadnej dyskusji, że niebiała napływowa ludność we Francji, Niemczech czy UK stanowi problem w kontekście przestępczości i nie trzeba tu nawet żadnych statystyk. Często są w lepiej lub mniej zorganizowanych grupach przestępczych albo na solo. Na całe szczęście my mamy swoich Ukraińców, których mogą nam pozazdrościć inne kraje. Bo lukę demograficzną trzeba tak czy inaczej wypełnić, ale my mamy szczęście
kubikolos 1 328 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Cytat Gruzin wywiózł i zgwałcił Agnieszkę. Opisuje koszmar. "Modliłam się" Kierowca taksówki Uber, który wywiózł Agnieszkę H. z Wrocławia, a następnie zgwałcił, usłyszał wyrok 4 lat i 6 miesięcy https://kryminalne.o2.pl/informacje/gruzin-wywiozl-i-zgwalcil-agnieszke-opisuje-koszmar-modlilam-sie-7184833894091360a
Mar_s 2 226 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia @Winter A teraz już na poważnie, znowu nastał ten czas że szukasz bana? Wiesz dobrze że takie zaczepki tak właśnie się kończą bo już to przerabialiśmy, dodajcie się do ignorowanych (ale tak naprawdę) i spokój. Nie lubię banować więc mnie do tego nie zmuszaj, jesteśmy tu naprawdę liberalni jeżeli chodzi o wolność wypowiedzi, no ale jakieś granice być muszą. 5
GordonLameman 8 476 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 20 minut temu, Winter napisał(a): I zaraz jakiś Gordą wyskoczy, że przecież Polacy też gwałcą. On sobie o polskości tylko przypomina przy dziale kryminalnym, na codzień woli lizać ukraiński rowek. Uuu. Mocno boli. Ale lecisz w urojenia. Liczysz na holenderska rentę?
Mar_s 2 226 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia @Winter @GordonLameman Obaj atakujecie się personalnie, jeden drugiemu nie pozostaje dłużny.
hwdp43 1 708 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia gordonowi bana a winter niech konto usunie 1 2
GordonLameman 8 476 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 3 minuty temu, Winter napisał(a): Gdzie go zaatakowałem personalnie? Skończ bredzić, załóż znowu bana i udawaj, że jesteś bezstronnym modem. “Nigdzie”: 1
crush 3 575 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Ja bym was obu zmiótł swoim gigantycznym penisem.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 3 minuty temu, Winter napisał(a): Przecież w realu bym go zatlukł. To jakaś pizdeczka w rurkach.
crush 3 575 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Źle zrozumiałeś. Ona krzyczy "JEJ! 🤯" jak widzi "anakondę". 😎
kubikolos 1 328 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia tam gdzie gordą tam smietnik i obrazanie ludzi, na labie dlugo nad tym pracowali, tu tez trzeba poczekac XDDDDDDDD
VRman 2 641 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia @Winter @GordonLameman A na serio to nie każcie Marsowi żałować, że dał Wam tylko po ostrzeżeniu. Piszcie sobie na priv albo wcale te docinki, bo mało to ciekawe i nikogo nie obchodzi co o sobie myślicie.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 21 minut temu, Winter napisał(a): Przecież w realu bym go zatlukł. To jakaś pizdeczka w rurkach. Ale z ciebie prymitywny troglodyta. Sam jestem wielki chłop, trenuję od liceum a nigdy bym nie oceniał ludzi po rozmiarze bicepsa czy po spodniach. Kompleksy są w tobie silne, chęć pisania bredni jeszcze większa. Co z tego, że być może jesteś od niego silniejszy? Idź lać się z kibolami, intelekt też macie podobny. 4 minuty temu, kubikolos napisał(a): tam gdzie gordą tam smietnik i obrazanie ludzi, na labie dlugo nad tym pracowali, tu tez trzeba poczekac XDDDDDDDD Bo dobrze punktuje brednie neandertalczyków I to oni zaczynają i to im pęka pupa. Tym razem winter nie wytrzymał. 2 2
hubio 1 175 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Przepraszam, że przeszkadzam w tym jakże ciekawym pojedynku ale mam pytanie do osób z tego wątku tak walczących z imigrantami: https://wiadomosci.wp.pl/policja-w-akcji-zatrzymala-szesciu-migrantow-7184958355122784a Czy nie lepiej jakby jednak policja przepuściła tego busa do Niemiec? Oni nie mają Bąka A tak to imigranci zostają u nas. Są zatrzymani, ale zostają u nas. Czy aby właśnie działania Bąka nie spowodowały również takiego efektu: my nie zgadzamy się, żeby nam z Niemiec przywozili, ale oni nie pozwalają żebyśmy my im podrzucali... Ponieważ kierunek imigrantów jest na zachód to ciekawe kto na tym wyjdzie lepiej... Był wcześniej tutaj szum, żeby zamknąć granice dla Brazylijczyków, a co powiedzie na to: https://wiadomosci.wp.pl/obcokrajowiec-szalal-pijany-na-harleyu-mial-przy-sobie-kastet-7184999151684352a Może Belgom też zamknąć bo są niegrzeczni Edytowane 2 Sierpnia przez hubio
kubikolos 1 328 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia nie, przestepcow zamyka sie w wiezieniach albo odsyla do reszty swojego stada np. w afryce prawidlowa odpowiedz to uniemozliwienie im popelnienie przestepstwa od razu na naszej granicy zanim wjada do nas a nie poblazanie na przestepstwa tak jak to robisz kolejny i kolejny raz, żałosne 1
crush 3 575 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) 11 minut temu, hubio napisał(a): Może Belgom też zamknąć bo są niegrzeczni Belgowie, ci prawdziwi oczywiście - czyli nie Ahmed urodzony w Belgii, ktory Belgiem nigdy nie był i nie będzie, jak wypadają w statystykach przestępstw? Ja autentycznie się czasem zastanawiam czy Ty nie jesteś na spektrum. 🤔 Swoją drogą coś opalony ten Belg. Edytowane 2 Sierpnia przez crush
hubio 1 175 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia A ok. Nie mam zapędów rasistowskich więc się nie przyjrzałem kolorowi skóry tego Belga. Zresztą jest zasłonięte. Ale nasi forumowi rasiści rzeczywiście odkryli No raczej nic nie poradzimy na to, że nie wszyscy obywatele krajów UE są biali. Raczej jednak to nie jest imigrant tylko obywatel kraju UE.
Rekomendowane odpowiedzi