Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Winter A teraz już na poważnie, znowu nastał ten czas że szukasz bana? Wiesz dobrze że takie zaczepki tak właśnie się kończą bo już to przerabialiśmy, dodajcie się do ignorowanych (ale tak naprawdę) i spokój.

Nie lubię banować więc mnie do tego nie zmuszaj, jesteśmy tu naprawdę liberalni jeżeli chodzi o wolność wypowiedzi, no ale jakieś granice być muszą.

Opublikowano
21 minut temu, Winter napisał(a):

Przecież w realu bym go zatlukł. To jakaś pizdeczka w rurkach.

Ale z ciebie prymitywny troglodyta. Sam jestem wielki chłop, trenuję od liceum a nigdy bym nie oceniał ludzi po rozmiarze bicepsa czy po spodniach. Kompleksy są w tobie silne, chęć pisania bredni jeszcze większa. Co z tego, że być może jesteś od niego silniejszy? Idź lać się z kibolami, intelekt też macie podobny. 

4 minuty temu, kubikolos napisał(a):

tam gdzie gordą tam smietnik i obrazanie ludzi,

na labie dlugo nad tym pracowali, tu tez trzeba poczekac XDDDDDDDD

Bo dobrze punktuje brednie neandertalczyków I to oni zaczynają i to im pęka pupa. Tym razem winter nie wytrzymał. 

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam, że przeszkadzam w tym jakże ciekawym pojedynku ale mam pytanie do osób z tego wątku tak walczących z imigrantami:

https://wiadomosci.wp.pl/policja-w-akcji-zatrzymala-szesciu-migrantow-7184958355122784a

Czy nie lepiej jakby jednak policja przepuściła tego busa do Niemiec? :hihot: Oni nie mają Bąka :) A tak to imigranci zostają u nas. Są zatrzymani, ale zostają u nas. Czy aby właśnie działania Bąka nie spowodowały również takiego efektu: my nie zgadzamy się, żeby nam z Niemiec przywozili, ale oni nie pozwalają żebyśmy my im podrzucali... Ponieważ kierunek imigrantów jest na zachód to ciekawe kto na tym wyjdzie lepiej... :rotfl:

Był wcześniej tutaj szum, żeby zamknąć granice dla Brazylijczyków, a co powiedzie na to:

https://wiadomosci.wp.pl/obcokrajowiec-szalal-pijany-na-harleyu-mial-przy-sobie-kastet-7184999151684352a

Może Belgom też zamknąć bo są niegrzeczni :) 

Edytowane przez hubio
Opublikowano

nie, przestepcow zamyka sie w wiezieniach albo odsyla do reszty swojego stada np. w afryce

prawidlowa odpowiedz to uniemozliwienie im popelnienie przestepstwa od razu na naszej granicy zanim wjada do nas

a nie poblazanie na przestepstwa tak jak to robisz kolejny i kolejny raz, żałosne

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubio napisał(a):

Może Belgom też zamknąć bo są niegrzeczni :) 

Belgowie, ci prawdziwi oczywiście - czyli nie Ahmed urodzony w Belgii, ktory Belgiem nigdy nie był i nie będzie, jak wypadają w statystykach przestępstw?

Ja autentycznie się czasem zastanawiam czy Ty nie jesteś na spektrum. 🤔

Swoją drogą coś opalony ten Belg.

N2ZlMzkxYVM7DjtJRANsRnhWbxMCWmIQL053WERO

Edytowane przez crush
Opublikowano

A ok. Nie mam zapędów rasistowskich więc się nie przyjrzałem kolorowi skóry tego Belga. Zresztą jest zasłonięte. Ale nasi forumowi rasiści rzeczywiście odkryli :) No raczej nic nie poradzimy na to, że nie wszyscy obywatele krajów UE są biali. Raczej jednak to nie jest imigrant tylko obywatel kraju UE.

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, crush napisał(a):

Ja autentycznie się czasem zastanawiam czy Ty nie jesteś na spektrum. 🤔

Jak już kiedyś pisałem. Bardzo ci współczuję, że jedyny sposób na polepszenie sobie nastroju to jest hejt na forum i ataki personalne. Musisz być bardzo nieszczęśliwą osobą. Sugeruję daleko idące zmiany.

Ponieważ nie zamierzam na nikogo wysyłać raportów to nie zgłaszam, ale moderacja  i "z urzędu" może dać bana więc uważny moderator jak prześledzi karierę Pana Crusha na tym forum zobaczy ile razy chłop mnie atakował personalnie :) 

4 minuty temu, Winter napisał(a):

"Obywatel UE". Sprzedawaj te bajki naiwniakom. Gdyby wróciła normalność to koleś dostałby od razu deporta do Belgii, a tam odebranie paszportu i cyk, wraca do swojego gównianego kraju gdzieś w Afryce.

Przecież on może być w 3 pokoleniu już urodzonym w Belgii. Może być nawet twoim lub kogoś z tego forum kolegą z IT. Imigranci to siedzą cicho, a nie idą środkiem ulicy po alko i krzyczą. Raczej ma pełno kasy i pewno dobry zawód i popisuje się w Polsce. 

Edytowane przez hubio
Opublikowano

Ale co ja poradzę, że Ty takie głupoty czasem produkujesz, że zwoje w mózgu się prostują? 🤷🏻

A już najlepsze to są te nieudolne próby "złapania" kogoś. Jak dziecko.

6 minut temu, hubio napisał(a):

Przecież on może być w 3 pokoleniu już urodzonym w Belgii. Może być nawet twoim lub kogoś z tego forum kolegą z IT. Imigranci to siedzą cicho, a nie idą środkiem ulicy po alko i krzyczą. Raczej ma pełno kasy i pewno dobry zawód i popisuje się w Polsce. 

Może być nawet w 23 pokoleniu. Dalej to nie będzie Belg.

Dokładnie tak samo jak moje dziecko z Polką, urodzone w Chinach nie będzie Chińczykiem.

A najlepsze jest to, że duża część tych pasożytów czuje się Brytyjczykami, Niemcami i Belgami jak trzeba zadbać o profity. Zapytaj prywatnie, albo jak są protesty związane z wydarzeniami w ich kraju to wtedy  ‼️🇵🇰🇵🇰🇵🇰🕌🕋☪️🇵🇰🇵🇰🇵🇰‼️

Opublikowano
6 minut temu, Winter napisał(a):

Tak, jak wUkraińcy w Polsce. Siedzą cicho. :rotfl2: Prawda, prawda?!

W porównaniu z Polakami owszem - siedzą cicho. Przecież nie mieszkasz w Polsce to skąd masz wiedzieć? Chyba tylko z jakiś kanałów na YT od Bąka. Na dzień dzisiejszy jak słyszę głośną i pijaną grupkę młodzieży to jak dotąd w 100% to byli Polacy. Mieszkam w mieście pow. 500000. Czasami wracam do domu w nocy i późnym wieczorem i jak ktoś krzyczy albo jest pod wpływem alko to zawsze Polacy.

Na dzień dzisiejszy moje subiektywne poczucie bezpieczeństwa jest takie, że bezpieczniej się czuję kiedy w tramwaju jadą Ukraińcy lub inni imigranci niż Polacy. Bo ile razy bym nie jechał to Ukraińcy siedzą cicho. Nawet jak widać, że są pod wpływem. A ciemnoskórzy to już w ogóle mega przestraszeni. Zdarzyło się tak, że tramwaj zahamował i wpadłem na całą grupę ciemnoskórych imigrantów i to była moja wina, a to oni zaczęli mnie po angielsku mega przepraszać. To była 2 w nocy. Weekend. Wracałem z imprezy i oni też.

Nie kwestionuję tego jak jest w Niemczech czy Holandii, ale u mnie w mieście pow. 5000000 (ale nie Warszawa) nigdy nie spotkałem się z żadną agresją ze strony imigrantów. Natomiast podpici czy pijani Polacy 16-28 lat, szczególnie w grupkach to omijam z daleka.

Opublikowano
W dniu 1.08.2025 o 17:58, GordonLameman napisał(a):

A ja Ci tłumacze, że kompletnie źle rozumiesz zapisy tej dyrektywy. Doszlismy nawet do wspólnego porozumienia w tej kwestii, że wszystko zależy od krajowej implementacji.

Której nie ma i nie widać na horyzoncie. 

Więc pisanie o tym, że będzie trzeba na nich płacić kilka tysięcy EUR to po prostu prawackie szczucie. 

Tak kolokwialnie pojadę:

po pierwsze primo - nigdzie nie pisałem że trzeba będzie na każdego płacić kilka tys ojro

po drugie primo - powtórzę się - to nie jest temat na dzisiaj, zobaczymy jak ci wyjdą te implementacje za rok czy dwa ( no chyba że prawica dojdzie do władzy to będziesz miał wtedy rację )

po trzecie primo ultimo - to że w TEJ SEKUNDZIE nie pracują nad tym to żaden argument, jeszcze ich komisarz ds koordynacji paktu dociśnie, chociaż może dopiero za rok czy dwa.

Przejrzyj trochę swoich postów wstecz, tak w celach terapeutycznych a później warto żebyś udał się gdzieś ze swoim problemem " wszędzie widzę prawaków i oni szczują ludzi".

Wystarczy że ktoś trochę inaczej na coś patrzy albo rozumie to już musi być szczujący prawak.

Zrób coś z tym bo to niezdrowe jest głównie dla ciebie.

Opublikowano
15 minut temu, crush napisał(a):

Może być nawet w 23 pokoleniu. Dalej to nie będzie Belg.

No dla rasisty to wiadomo, że nie będzie Belg :) Naziści Żydów to też chyba tropili do 3 pokolenia wstecz... :rotfl:Natomiast w każdym możliwym sensie prawnym to jest Belg, a myśleć oczywiście możesz sobie, że nie , co absolutnie nie przeszkodzi mu w swobodnym podróżowaniu po całej UE

Opublikowano
2 minuty temu, hubio napisał(a):

Nie kwestionuję tego jak jest w Niemczech czy Holandii, ale u mnie w mieście pow. 5000000 (ale nie Warszawa) nigdy nie spotkałem się z żadną agresją ze strony imigrantów. Natomiast podpici czy pijani Polacy 16-28 lat, szczególnie w grupkach to omijam z daleka.

Definition of insanity.

- "U nas jest bezpiecznie!"

- "Tak, bo jest mało imigrantów z dziur"

- "No właśnie! Nie tak jak na zachodzie!"

- "No i trzeba to utrzymać, bo zachód też tak kiedyś miał"

- "Ale u nas jest bezpiecznie!"

51OnCmKqQyS.jpg