Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

@GordonLameman jest znany z szerzenia kłamstw a potem jeszcze przypisywania tego innym

https://businessinsider.com.pl/praca/ilu-cudzoziemcow-pracuje-w-polsce-gus-podal-dane/se09g11

Na koniec września 2024 roku pracowało 1 mln 52,7 tys. cudzoziemców 

Na koniec maja 2024 roku w Polsce pracowało niespełna 15,2 mln osób, podał GUS. 

Pisałem o odsetku, a nie o liczbach bezwględnych.

Naucz się czytać albo wróć do podstawówki. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hwdp43 napisał(a):

Ale tu nie chodzi o ukraincow . Tych chcemy , jak najbardziej . Chodzi raczej o ludzi z krajow 3-4 swiata ...

Ty nie rozumiesz z kim rozmawiasz.

Pakol czy afgan pracuje? Pracuje (wuj, że ściągnął za sobą nieroba z rodziną i 7 małych pasożytów). A że tam kogoś zmolestuje, zgwałci czy zamorduje? A POLACZKI to tego nie robią???

I pamiętaj, że statystyki przestępstw to czysty rasizm. To wszystko wynika z biedy, a fakt, że są już 2 i 3 generacje niezintegrowanych wykolejeńców to wina tego, że zachód wpompował w to bilion zamiast tryliona. 🤗

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, bergercs napisał(a):

Czyli co - zarzuciłeś komuś kłamstwo, wrzuciłeś losowy post?

Nie , kiedys przegladalem dane GUS conajmniej jedno panstwo miało wiecej ludzi ktorzy przebywaja w polsce a jest tam mniej pracujacych , wiec jestem pewny tylko to znajde

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, bergercs napisał(a):

I gdzie ten dowód -   zrobiłeś (kolejny raz) z siebie idiotę, więc usuń łaskawie te swoje wypociny

Liczba legalnych pozwoleń w danym roku jest mniejsza procentowo niż liczba imigrantów z tego kraju , w porównaniu do Polaków 

Szarej strefy nie liczę bo jest niepoliczalna , gdzie tu zrobiłem z siebie idiotę?

Opublikowano (edytowane)

Przecież napisałem że nie chodzi mi o Ukraińców ale np o Gruzinów których pracuje mniej procentowo niż przebywa w Polsce według tych starych danych oczywiście 

Poza tym wliczając emerytów duża krzywdę robisz bo ci ludzie przepracowali swoje

Ja podałem dane czyste wliczając emerytów itd chociaż jest to krzywdzące 

Gdyby w Polsce urzędowali politycy polscy to dziś mielibyśmy nie prawie milion a 10 milionów Ukraińców i Ukrainek którzy zintegrowali by się z Polakami i pracowali na emerytury Polaków i nie było by problemu , taki który nie chciał by pracować się zintegrować trafiał by na front ukraiński 

Ciekawe jest to że procent pracujących kobiet i mężczyzn z Ukrainy jest mniej więcej taki sam po połowie, a z krajów muzułmańskich to prawie 100% mężczyźni 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

Liczba legalnych pozwoleń w danym roku jest mniejsza procentowo niż liczba imigrantów z tego kraju , w porównaniu do Polaków 

Szarej strefy nie liczę bo jest niepoliczalna , gdzie tu zrobiłem z siebie idiotę?

1. Na obrazku nie masz podanej liczby imigrantów z danego kraju. 
2. Pozwolenia wydane w danym roku nie mówią całościowo o ilości pracujących migrantów.

nie umiesz wyciągać nawet wniosków ze statystyk.

poza tym czemu opierasz się na danych sprzed 4 lat?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Przecież napisałem że nie chodzi mi o Ukraińców ale np o Gruzinów których pracuje mniej procentowo niż przebywa w Polsce według tych starych danych oczywiście 

Ale ty wiesz, że kolumna “udział w %” oznacza udział w procencie wszystkich wydanych w danym roku pozwoleń na pracę, a nie w % pracujących?!

:rotfl2: 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, bergercs napisał(a):

Ilu Polaków w Polsce jest imigrantami - bo tyle z twojego pier..nia można wywnioskować. GDZIE MASZ BIEŻĄCE /TEN LUB ZESZŁY ROK/ DANE NT PRACUJĄCYCH W PL UKRAIŃCÓW - PROCENTOWO W STOSUNKU DO ZAMIESZKUJĄCYCH? Czy nie rozumiesz pytania? Może mam po rusku pisać - będzie ci łatwiej?

Pajac zarzucił komuś kłamstwo w tym temacie więc czekam na źródło. Jeśli go brak to niech kasuje swoje gównoposty (a najlepiej swoje konto).

Odpisałem ci , oczywiście nie możesz znieść prawdy i już zaczynasz wyzywać od pajacy 

40% 1500000 37000000

30% 8000 27000

Nawet z 14 i tak przebija ten procent bo wychodzi około 38%

40 czy 38 % to więcej niż 30% 

Gdzie tu kłamstwo? Matematyka to kłamstwo?

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, bergercs napisał(a):

No nie mogę strawić, że ktoś tak ograniczony jak ty ma prawa wyborcze.

Dziękuję za ten post bracie wychodzi z twojej strony że jak miałem rację i opisalem fakty to już idą wyzwiska i wściekłość na prawdę 

Ja jestem odmiennego zdania jako wolnościowiec uważam że każdy kto nie jest pozbawiony tego przez sąd powinien mieć prawa wyborcze 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, bergercs napisał(a):

Zobaczył jakieś 60 kilka % - a, że dotyczyło podziału mężczyźni/kobiety to już nie zajarzył bez tłumacza na PL. Ręce opadają, człowiek przestaje się dziwić, że Memzen ma poparcie wciskając takie durnoty.

Nie ma żadnego podziału jest podana ogólna liczba którą trzeba pomnożyć przez dwa bo są dwie połowy roku a skoro schemat kolejnych lat był podobny to nie mogło z 4000 zrobić się nagle 4 miliony tylko było 8000 tysięcy pracujących na 27000 tysięcy imigrantów 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Dziękuję za ten post bracie wychodzi z twojej strony że jak miałem rację i opisalem fakty to już idą wyzwiska i wściekłość na prawdę 

Ja jestem odmiennego zdania jako wolnościowiec uważam że każdy kto nie jest pozbawiony tego przez sąd powinien mieć prawa wyborcze 

Nie opisałeś faktów, tylko wyciągnąłeś bardzo błędne wnioski ze starych danych. Pisałem ci juz kilkukrotnie, że ten procent w kolejnej kolumnie odnosi się do czegoś innego niż sobie uroiłeś, trollu.

4 minuty temu, voltq napisał(a):

Nie ma żadnego podziału jest podana ogólna liczba którą trzeba pomnożyć przez dwa bo są dwie połowy roku a skoro schemat kolejnych lat był podobny to nie mogło z 4000 zrobić się nagle 4 miliony tylko było 8000 tysięcy pracujących na 27000 tysięcy imigrantów 

Co to za urojenia xDDDDDDDD

Czuję się jakbym znowu pracował jako terapeuta zajęciowy. 

masz na myśli liczbę 8 tysięcy, czy liczbę 8000 tysięcy, czyli 8 milionów?

Do jakiego kraju odnosi się ta liczba?

Skąd liczba 27000 tysięcy? I czy to liczba 27 tysięcy czy 27 milionów (tysięcy tysięcy)?

Ty podstawówki to nei ukończyłeś, co?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, voltq napisał(a):

zobacz jak w temacie zaciekle walcza o to, jakby ich zycie nie mialo sensu bez zaimportowania przestepstw XD

takie ludki kompletnie nie ogarniaja ze to oni i ich dzieci w duzych miastach beda pierwszymi ofiarami swojej glupoty

4.2% populacji popełnia 47% przestępstw z użyciem noża w UK w roku 2022 XD

f185b8b018050b9cd4a49d857be5ab3a733e046f

Edytowane przez kubikolos