Nintendo Switch
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Ten idiota miał załączone podgrzewanie baterii przed szybkim ładowaniem dlatego tak szybko leciał mu prąd z baterii. W Tesli jak ustawiasz nawigację na szybkie ładowarki DC na kilkanaście a czasem nawet kilkadziesiąt km przed ładowarką załącza się grzanie baterii do 60C aby ta mogła przyjąć jak największą moc ładowania. Idiota stał w korku mając załączone przygotowanie baterii do ładowania -
Przez Send1N · Opublikowano
Bo te pamięci które posiadasz mają bez aktywnego profilu xmp (w JEDEC) 2400mhz. -
Przez lukadd · Opublikowano
W Moskwie trochę napadało i paraliż Najlepszy ten ktoś na hulajnodze co pomyka w 2:48 -
Przez VRman · Opublikowano
Doprecyzuj bo tak to tylko mogę zgadywać o co Ci chodzi i ryzykować rozpisanie się zupełnie nie o tym co trzeba Nie. To nie jest egzystowanie/wegetacja. To co opisałem, to marzenie. Niemal raj. Wszystko zależy od perspektywy. Jak miałem 20 lat, pełnię zdrowia, normalny słuch i wzrok i kasę "żeby nie mieć problemu z rachunkiem czy kupnem żarcia" to bym pewnie takie cos nazwał "od biedy może być, ale trochę lipa", ale teraz to jest ideał przy którym nie wyobrażam sobie jak można by być nieszczęśliwym. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Nawet der8auer tyle nie miał więc
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi