Nintendo Switch
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Jeśli mielibyście nieograniczony budżet i wpływy - możecie zlecić sequel dowolnej gry. Co byście wybrali? Ja mam kilka typów, które chodzą mi po głowie: Dante’s Inferno 2 - byłem w szoku, że nie pociągnęli tego dalej. To mogła być godna konkurencja dla God of War. Aż trudno uwierzyć, że to wydało EA. Enslaved: Odyssey to the West - piękna, niedoceniona gra z unikalnym klimatem. Days Gone - niby setting zajechany na milion sposobów, ale świat wciągał, a relacje między postaciami były naprawdę dobrze napisane. Chętnie bym tam wrócił. Prey (2017) - świetny klimat stacji Talos, uczucie niepokoju, eksploracja i ta cudowna wolność w podejściu do problemów. Do tego świetne mechaniki z fizyką - zamienianie się w kubek czy kombinowanie z otoczeniem dawało masę frajdy. Jakie gry chcielibyście zobaczyć znowu jako pełnoprawną kontynuację? -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ta Strefa Gangsterów na głównej stronie Mobland się nazywa, teraz zauważyłem jak nie umiałem znaleźć -
Przez bergercs · Opublikowano
1 2 3 albo Dacię Biggster Na pewno żadne BMW/Audi bo to od kilku lat jakieś pi..ne skarbonki bez dna.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi