Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Sam czasem coś przeoczę, ale nie post, który ma przeszło godzinę. Najlepsze, że jeszcze Odin odpowiada ze zdziwieniem na cenę jak już o tym jest dyskusja od kilku postów i sam pisał -
Przez LeBomB · Opublikowano
A to nie mnie pytaj, tylko Lidlów czy Biedronek, które jak był handel w niedzielę, to były pootwierane nawet w jakichś małych miejscowościach. Ponadto weź pod uwagę, że np. takie Żabki jako franczyza czy im się opłaca czy nie, muszą być czynne, a kasę do sieci co miesiąc trzeba i tak odprowadzić. Tak, masz rację, 4000 mieszkańców ma cała gmina. Ale to nawet jeszcze bardziej potęguje to co chciałem przekazać. Co do reszty, to gdzie ja napisałem że jestem za zamknięciem w soboty? Pisałem jedynie że kiedyś tak było i jakoś ludzie żyli, nie robili z tego dramatu. -
Przez DaQu · Opublikowano
Super, dzięki wielkie! Jeszcze jakbym mógł prosić o jakieś chłodzenie, ponieważ fortis niestety nie będzie pasował. -
Przez Lato · Opublikowano
Cześć wszystkim! Planuję złożyć nowy komputer do około 8500 zł i stworzyłem taką konfigurację. Komputer będzie używany głównie do gier oraz pracy z maszynami wirtualnymi (testy bezpieczeństwa). Chciałbym, żeby zestaw był możliwie jak najbardziej przyszłościowy. Proszę o ocenę i sugestie, czy można coś jeszcze zoptymalizować. Czy ta konfiguracja wygląda OK, czy może warto coś zmienić? Specyfikacja: Procesor: AMD Ryzen 7 7700X, 4.5 GHz, 32 MB, BOX Płyta główna: Gigabyte B650 EAGLE AX Pamięć RAM: GoodRam IRDM, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 Karta graficzna: PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER Verto OC 16GB GDDR6X Dysk SSD: Patriot VP4300 Lite 2TB M.2 PCI-E 4.0 Obudowa: Phanteks NV-Serie NV5 MK2 DRGB (czarna) Zasilacz: SeaSonic Focus GX ATX 3 750W Chłodzenie: Arctic P12 PWM PST x3 (wentylatory). Pytania: Czy ten zasilacz (750W) będzie wystarczający przy tej konfiguracji, biorąc pod uwagę RTX 4070 Ti i Ryzen 7 7700X? Czy warto rozważyć inne chłodzenie CPU, np. AiO, czy obecne wentylatory wystarczą? Czy karta graficzna RTX 4070 Ti to dobry wybór do gier oraz obsługi maszyn wirtualnych? Jak wygląda kwestia chłodzenia i przewiewności tej obudowy? Może warto rozważyć coś innego? Czy płyta główna Gigabyte B650 EAGLE AX jest odpowiednia pod Ryzen 7 7700X i RAM DDR5 6000MHz? Dzięki za wszelkie opinie i sugestie! -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
To samo było na labie. Ludzie maja w dupie przejrzeć stronę wstecz i co chwile te same linki lecą.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi