Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, kubikolos napisał(a):

tacy jak ty są najgrozniejsi, chca kneblowac własny narod bo cos sobie ubzdurali

Napisz co sobie ubzdurałem.

Mem z dwoma kłamstwami, że Zelenski w Białym Domu jest aby żebrać pieniądze, w dodatku z rynsztokowymi wulgaryzmami (wiem, że to ścieżka dźwiękowa ze sceny w serialu) to twoim zdaniem spoko post w tym wątku?

edit: A, nie dość, że to ruska kłamliwa narracja, że Zelensky nie dba o losy Ukrainy tylko pojechał "dej dej dej" to nie jedyna. Druga to nazywanie go ćpunem.

Obie to są bzdury które wyszły z ruskich trolowni i ja mam przepraszać, że jacyś (epitet) to tu wrzucają? :boink:

A może to, że jeden pijany idiota skopał Polaka, ma wpływ na losy wojny?

Dosyć mam już tych oskarżeń ruskich onuc, że moje wytykanie tego, gdzie widać ruski ślad jest moją opinią. Chcesz to dyskutuj, ale nie. Lepiej rzucić błotem, może się coś przyczepi, nie? 

Żenada.

6 minut temu, tomcug napisał(a):

Ok. Na dwa miesiące będzie dobrze :)

Spoko. Tylko sobie i modom też, żeby było sprawiedliwie :)

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Poprawiłem :)

Dzieło sztuki  ;D 

Możemy wyczyścić temat ze wszystkiego z dzisiejszego ranka.

Albo po prostu możecie wrócić do tematu i tyle, pośmialiśmy się (no ja się pośmiałem) a teraz wracam do roboty.  :P 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Napisz co sobie ubzdurałem.

Mem

Żenada

ty widzisz co ty robisz? walczysz w internecie o memy z politykami? XD

myślisz ze do tworzenia memow z głównymi politykami zdolna jest tylko rosyjska propaganda?

to jest dopiero żenada, mozg calkowicie przezarty polityka

PS zara sobie jakiegos memika poszukam z zelenskim jak zebrze, w koncu jak wrzuce mema z tuskiem czy kaczynskim to kogo to obchodzi

Ale z zelenskim? KTO TO SLYSZAL, PEWNIE SAM PUTIN KAZAL XDDDDDDDDD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Dobra, nie chce mi się z onucą gadać. Nara :) 

Gadać? Ty ograniczasz się do rzucania inwektywami za każdym razem, gdy ktoś napisze coś nie po twojej myśli, za każdym razem - bardzo schematycznie i do porzygu. Bingo gordonka ubogacone o onuce i konforuskich :clap:

Edytowane przez nozownikzberlina
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kadajo napisał(a):

No dobra ale podobno nikogo z Polski nie było... WTF

Się obudziłeś, wczoraj cały dzień o tym gadaliśmy XD 

Widocznie Orange man boi się że zarobi tubę od boksera czy coś. Siara jak uj.

Edytowane przez huudyy
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Nie sądzę żeby problemem był animozja Zeleńskiego do naszego czempiona.  :E 

Wtedy Trump tym bardziej by go zaprosił żeby pokazać Ukraińcowi gdzie jego miejsce, i jak się liczy z jego zdaniem i uczuciami.

Tutaj raczej jak zwykle wina jest po polskiej stronie.

Może po prostu poszło o to że samolot to nie pociąg, i nie mieli dla Tuska miejsca w wagonie dla służby, w luku bagażowym mógłby zamarznąć.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Winter napisał(a):

Po ostatnim telefonie, gdzie Nawrocki pouczał Trumpa, jak rozmawiać z Putinem to on już jest na czarnej liście.

Bzdura wymyślona w jego kancelarii.  :) 

On w ogóle po angielsku mówi? 

Śmieszy mnie to jak oni przedstawiają tych swoich szefów jako jakieś wielkie postacie, a tak naprawdę Tusk to pętak który jest popychadłem dla Niemców, a Nawrocki został teraz co najwyżej popychadłem USA. Obaj mogą dokładnie tyle samo w polityce światowej, czyli trzymać dziób i ładnie się uśmiechać.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, Mar_s napisał(a):

Tutaj raczej jak zwykle wina jest po polskiej stronie.

Może po prostu poszło o to że samolot to nie pociąg, i nie mieli dla Tuska miejsca w wagonie dla służby, w luku bagażowym mógłby zamarznąć.

A co miałby tam robić Tusk skoro wcześniej to prezydenci brali w tym udział? Zmieniła się władza u nas? Bo w tym momencie robisz z siebie trochę błazna jak Sławek Memcen wczoraj na ixie. 

5 minut temu, Winter napisał(a):

Po ostatnim telefonie, gdzie Nawrocki pouczał Trumpa, jak rozmawiać z Putinem to on już jest na czarnej liście.

To nawet nie jest takie głupie XD orange men nie lubi jak ktoś mu ego zaburza 

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Winter napisał(a):

Słyszałeś tę rozmowę i wiesz co dokładnie kibol mówił trumpowi? Trump Ci powiedział kto jest na jego czarnej liście? 

Ja myślę, że to jest prostsze. Nawrocki walczył o przejęcie kontaktów z trumpem, udało mu się i na tym zakończyły się jego starania bo ma w nosie interes Polski. Po prostu jego gabinet totalnie olał całe spotkanie, w końcu cel został zrealizowany kiedy utarł nosa Tuskowi. To jest moje zdanie. 

Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

A co miałby tam robić Tusk skoro wcześniej to prezydenci brali w tym udział? Zmieniła się władza u nas? Bo w tym momencie robisz z siebie trochę błazna jak

Przecież tam była Meloni i Merz, czyli premierzy swoich krajów a nie prezydenci, nawet nie wiem kto jest prezydentem Niemiec bo to postać bez znaczenia.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Mar_s napisał(a):

Bzdura wymyślona w jego kancelarii.  :) 

On w ogóle po angielsku mówi? 

(...)

Nie musi, na tym poziomie rozmowa z pomocą tłumacza nie jest niczym dziwnym. Oczywiście można też jak Duda - bez, ale raczej nie warto. 

2 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Przecież tam była Meloni i Merz, czyli premierzy swoich krajów a nie prezydenci, nawet nie wiem kto jest prezydentem Niemiec bo to postać bez znaczenia.

We Włoszech premier jest najważniejszy, w Niemczech kanclerz, w Polsce teoretycznie jest to prezydent. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Mar_s napisał(a):

nawet nie wiem kto jest prezydentem Niemiec bo to postać bez znaczenia.

o to chodzi, przedstawicielem władz w Niemczech jest kanclerz, a nie prezydent, tymczasem u nas to Prezydent jest "kierownikiem" tego wagonu i to na Nawrockim powinna polegać inicjatywa. 

Póki co zrobili z Karolka chłopaczka, którego nawet do stołu nie ma co zapraszać. Jest to tym bardziej śmieszne po zapewnieniach Karolka o tym jakimi są kumplami z POTUSem :E a on się na niego wypiął.

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano

No nie do końca, Włochy też mają prezydenta którego kompetencje nieco przypominają naszego, ale pojechała Meloni czyli premier rządu.

Merz jako premier swojego rządu również tam pojechał, a prezydenta mają.

Jeżeli to USA nie chciało Tuska, a Nawrockiego olali, to nawet mówienie że jesteśmy popychadłem w Europie byłoby wyolbrzymianiem naszej roli.  :) 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

o to chodzi, przedstawicielem władz w Niemczech jest kanclerz, a nie prezydent, tymczasem u nas to Prezydent jest "kierownikiem" tego wagonu i to na Nawrockim powinna polegać inicjatywa. 

Póki co zrobili z Karolka chłopaczka, którego nawet do stołu nie ma co zapraszać. Jest to tym bardziej śmieszne po zapewnieniach Karolka o tym jakimi są kumplami z POTUSem :E a on się na niego wypiął.

Nawet dobrze, że go nie zaprosili. Niepotrzebnie robiłby za wystrój wnętrza jak te pachołki z UE. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, kubikolos napisał(a):

ty widzisz co ty robisz? walczysz w internecie o memy z politykami? XD

myślisz ze do tworzenia memow z głównymi politykami zdolna jest tylko rosyjska propaganda?

to jest dopiero żenada, mozg calkowicie przezarty polityka

PS zara sobie jakiegos memika poszukam z zelenskim jak zebrze, w koncu jak wrzuce mema z tuskiem czy kaczynskim to kogo to obchodzi

Ale z zelenskim? KTO TO SLYSZAL, PEWNIE SAM PUTIN KAZAL XDDDDDDDDD

:hahaha:

A jak polski polityk zrobi mema z napisami w cyrylicy, z "wide Putinem" jako jedynym silnym i porządnym przywódcą na świecie, obarczający NATO winą za napaść Rosji na Ukrainę to co wtedy? Nie będę miał prawa zauważyć, że pomysły podebrał z ruskiej propagandy? :E

Co do PSa, to jak krowie na rowie widać trzeba:

- to jest wątek o wojnie. Żaden mem nie związany z tematem nie ma prawa się tu pojawiać. A już 100000x bardziej nie ma prawa się pojawiać tak ordynarna, durna, prostacka, nieudana, nieśmieszna i mająca ogromne odciski palców ruskiej trolowni wrzutka jak to gówno co TępyNóż (sorry, nie pamiętam dokładnie ksywki) wrzucił.

Jaki sens miało wrzucenie tego tutaj jeśli nie szerzenie niechęci/nienawiści do Zelenskiego? Czy Ty zdajesz sobie sprawę, że Zelensky=ćpun, Wizyta w USA=żebranie to dwa filary ruskiej propagandy a tego typu wrzutki to w 100% dokładnie to, za co ruskie trole mają płacone? DWA kłamstwa zmyślone na Kremlu + wpisywanie się w to samo co robi ruska propaganda. Wyzwałem go od ruskiego trola? Nie? A może napisałem coś obraźliwego? Nie? To co zrobiłem? Przewiń i przeczytaj co napisałem.

Już?

Otóż zauważyłem, że jego wrzuta jest tym czym jest. I tylko tyle. Ale zawsze wielcy obrońcy "wolności słowa" się muszą spruć, bo ktoś ma czelność protestować przed takim szambem wrzucanym w ten wątek. I  w ogóle to zbanować wszystkich co nie oglądają Lisickiego z Cejrowskim regularnie, a nawet każdego kto nie zgodzi się krzyknąć BRAUN ZBAWCĄ POLSKI! :boink:

A tu kłótnia Gordona z DozownikiemStalina:

zrobiłem screenshota, żeby nie zwinęło, bo chcę pokazać obie wypowiedzi na raz

Cytat

image.png.c481a778dc21171827816d5da0b5e4d9.png

Nie wiedziałem, że tak można ocenić czyjąś kłótnię, ale no kurde... tutaj obaj macie 100% racji. :lol2:

No chyba, że DozownikStalina po prostu zassał wypowiedzi z forum i zawołał AI promptem "weź mu dosraj", bo to naprawdę mało oryginalna wypowiedź. 

Edytowane przez VRman
Opublikowano

@huudyy gdyby ktoś od nas był to byłby to Premier. To było spotkanie z podejmowaniem decyzji. Prezydent nie miałby tam co robić.

Przy czym nasze zdanie najpewniej jest zbieżne z linia Anglii i Francji. A nasza pozycja światowa a nawet w skali UE znacznie niższa niż francuska. 

• Confused 1