Pavel87 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zakładam temat o tej jakże uroczej grze od Bloober Team. Ja już jestem w Lakeview Hotel, także pewnie jeszcze ze 2 godzinki i będzie po grze Pytanie do tych co skończyli, będziecie ogrywać jeszcze raz żeby zobaczyć inne zakończenia? Ja chyba sobie daruje i obejrzę na YouTube Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Obejrzałem na yt. Z psem najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necronom Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czytając system zakończeń to raczej nie, bo to z poradnikiem by trzeba było chyba. A i tak nie ma pewności, że wpadnie. Ale przejdę drugi raz, żeby zobaczyć zagadki na hard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No właśnie a czym się różnią zagadki hard od normal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pamiętam, że ktoś na labie (świeć Panie nad jego backupem) zwrócił uwagę, że gra wywołuje jakieś takie poczucie dyskomfortu. Całą grę coś takiego odczuwałem, mniej lub bardziej. To było moje pierwsze zetknięcie z tym tytułem i mam nadzieję, że bloberki odświeżą kolejne części bo dwójka wyszła im kapitalnie Kiedyś pewnie przejdę drugi raz, jak będzie sezon ogórkowy lub gdy karta pozwoli na 60fps przy RTX ON Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necronom Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ODIN85 napisał: No właśnie a czym się różnią zagadki hard od normal? Konstrukcją tekstu, trudniej go zrozumieć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie da się grać z tym generatorem klatek co dodali w jednej z ostatnich aktualizacji, robi tyle artefaktów przy obrotach kamery wokół głowy postaci którą sterujemy że dramat to mało powiedziane. Zaczynam rozumieć czemu wcześniej było to ukryte w opcjach i trzeba było ręczenie odblokować w plikach gry 😬 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się