Klakier1984 109 Opublikowano Poniedziałek o 18:41 Opublikowano Poniedziałek o 18:41 Ja się chyba pod szczęśliwą gwiazdą urodziłem ale na bieżąco wgrywam wszystkie aktualizacji i zero problemów
maras2574 210 Opublikowano Poniedziałek o 20:01 Opublikowano Poniedziałek o 20:01 (edytowane) 42 minuty to trwało u mnie I po tej aktualizacji, przed zamknięciem systemu włączyłem pada, zgadnijcie jakie okienko wyskoczyło Edytowane wczoraj o 06:45 przez maras2574 2
AndrzejTrg 341 Opublikowano wczoraj o 09:31 Opublikowano wczoraj o 09:31 Ten błąd to jest loteria... na początku myślałem że jak pad dłużej poleży wyłączony to błędu nie ma, ale się myliłem czasem się nawet zdarza że od razu po wyłączeniu pada i systemu nie ma błędu, a raz jest. Także trzeba z tym żyć. 1
caleb59 331 Opublikowano wczoraj o 10:54 Opublikowano wczoraj o 10:54 (edytowane) Klasyka - jedyne co to trzeba wyłączyć usługę gameinput w services.msc i tylko to "usunie" ten durnowaty błąd przy wyłączaniu kompa mając włączonego pada. Minus jest taki, że w bardzo małej ilości gier, np. Stalker 2 przestanie działać pad. Edytowane wczoraj o 10:55 przez caleb59 2
toska78 3 Opublikowano wczoraj o 10:57 Opublikowano wczoraj o 10:57 14 godzin temu, maras2574 napisał(a): zgadnijcie jakie okienko wyskoczyło Blue screen of death. 1
caleb59 331 Opublikowano wczoraj o 11:21 Opublikowano wczoraj o 11:21 Jełopy z Microsoftu na pewno tego nie naprawią, ten błąd jest już tak stary, że utknie w limbo.
toska78 3 Opublikowano wczoraj o 11:24 Opublikowano wczoraj o 11:24 @caleb59 To był czysty strzał bo nie mam i nigdy nie korzystałem z pada.
leven 41 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu A tego już próbowaliście ? https://ibb.co/9tGWqXw Jak już wklejałem, to sorry.
Send1N 601 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 8 godzin temu, caleb59 napisał(a): Jełopy z Microsoftu na pewno tego nie naprawią, ten błąd jest już tak stary, że utknie w limbo. A ten błąd oprócz tego że jest w dzienniku to jeszcze w czymś przeszkadza?
caleb59 331 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie ma go w dzienniku, pojawia się tylko jak wyłączasz/restartujesz system i to losowo, nie za każdym razem. I co to znaczy "w czymś przeszkadza"? Błąd to błąd - samo jego istnienie przeszkadza. @leven To nic nie zmienia - problemem jest usługa gameinput, ponoć zaczęło się to od aktualizacji KB5034204, ja już nie pamiętam.
Send1N 601 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Czyli to jest błąd który nie przeszkadza używaniu sprzętu a takich jest tona w podglądzie zdarzeń przecież
galakty 403 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 20 godzin temu, caleb59 napisał(a): Stalker 2 przestanie działać pad. O nie, najlepsza gra roku nie działa Mi cały czas 24H2 nie znajduje.
MiroMK 5 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, galakty napisał(a): O nie, najlepsza gra roku nie działa Mi cały czas 24H2 nie znajduje. Ja jeszcze wczoraj miałem poprzednią wersję ale dzisiaj wyskoczyło już 24H2 ale strach przed instalacją jest. 1
galakty 403 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja się pewnie wstrzymam jeszcze, skoro ludziom już wyskakuje to zaraz dużo osób będzie miało i potestuje, wyjdą kolejne błędy.
Gret 188 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @galakty jak masz jeszcze zamiar grać w poe2 to sobie odpuść 24H2 1
AndrzejTrg 341 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jakieś dwa tygodnie temu mi wyskoczyła, miałem jakieś obawy, ale zainstalowałem i jak na razie 0 problemów. 10 godzin temu, Send1N napisał(a): Czyli to jest błąd który nie przeszkadza używaniu sprzętu a takich jest tona w podglądzie zdarzeń przecież Przeszkadzać nie przeszkadza, ale nie powiem jest on irytujący, jak za każdym razem przy wyłączeniu systemu masz dźwięk i errora, którego nie jest w stanie się przeczytać
galakty 403 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gret napisał(a): @galakty jak masz jeszcze zamiar grać w poe2 to sobie odpuść 24H2 No tak, zapomniałem
MiroMK 5 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Jakieś dwa tygodnie temu mi wyskoczyła, miałem jakieś obawy, ale zainstalowałem i jak na razie 0 problemów. Przeszkadzać nie przeszkadza, ale nie powiem jest on irytujący, jak za każdym razem przy wyłączeniu systemu masz dźwięk i errora, którego nie jest w stanie się przeczytać To tym bardziej jednak się wstrzymam i zobaczymy, czy coś z tym zrobią.
AndrzejTrg 341 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ale tu chodzi o błąd pada od xboxa, który jest w każdej wersji win11 i z tym nic nie zrobią Edytowane 2 godziny temu przez AndrzejTrg 1
maras2574 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wydaje mi się że Indiana gorzej chodzi po tej aktualizacji Jakieś dziwne doczytywanie tekstur się pojawiło Chyba że nie widziałem tego wcześniej. Muszę sprawdzić inne gry jeszcze. Ale pewnie i tak się skończy formatem, tak jak pisałem wcześniej 3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Ale tu chodzi o błąd pada od xboxa, który jest w każdej wersji win11 i z tym nic nie zrobią A powinni ! W końcu Xbox jest ich. Z padami od PS też jest ten błąd ? Edytowane 2 godziny temu przez maras2574
AndrzejTrg 341 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ostatni raz to pada od sony miałem za czasów PS2, więc nie mam pojęcia, choć drivery i oprogramowanie robią ludzie nie związani z Soy, także myślę że obywa się to bez błędów, choć oczywiście mogę się mylić
Gret 188 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mam podpiętego pada od PS5 i żadnych błędów nie mam. Win 11 23H2.
Rekomendowane odpowiedzi