Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Elvis79 napisał(a):

1. W Aplikacji zaloguj się na swoje konto myMediaMarkt.
2. Dodaj do swojego koszyka min. 2 produkty, które biorą udział w akcji. Zgarnij nawet do 6500 zł rabatu za zakupy od 40 000 zł!
3. Nowa cena za Twój zestaw naliczy się automatycznie w Twoim koszyku zakupowym. Dokończ składanie zamówienia i dokonaj płatności!

Akcja promocyjna ważna do 28.02.2025 r. lub do wyczerpania zapasów.

A dobra jednak nie da rady aż tyle uzyskać bo 550 jest od 5k PLN - to nici z deala moge odpakowywać swoje pro i czekać na napedy poniżej 600 :E 

Opublikowano
27 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@Roman_PCMR Nie warto sie spierac, mnie dodal na czarna po tym jak napisalem ze PRO bedzie siedziec na zmodowanym RDNA 2. Stwierdzil ze to nie mozliwe i ze gadam glupoty, a okazalo sie ze jednak mialem racje. %-)

Zgadza sie. Bez zwatpienia to jeden z bardziej toksycznych ludzi jakich na forum.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Teorie spiskowe rozwiązane przez filmy na YT 😆 To trzeba mieć nieźle sprana banię ;)  

Kolejny  🏺 wylądował w ignorowanych. 

Że ktoś ma takie wylewy, no trudno. Wolność słowa :E nawet najwięksi inteligetni inaczej  (dedykowane moderatorom) powinni mieć możliwość podzielenia się swoim kretynizmem w swoim gronie.

Szkoda, że takie wycieczki, agitacje polityczne, wjazdy w prywatność czy postawy życiowe odbywa się w konkretnych wątkach o sprzęcie i to nagminnie jest ignorowane przez administrację.

Chcą pociskać takie pierdoły to w swoim temacie albo na privie niech sobie piszą. Jednak jakaś kontrola zawartości w wątkach powinna być.

Edytowane przez Qrdello
  • Upvote 2
Opublikowano

Ale bez wyzywania od kretynów może?

My nie ingerujemy w treści bo nie jesteśmy cenzorami, a każdy może wierzyć w co chce.

Na razie bez punktów, ale powściągaj nieco palce na klawiaturze.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

Ale bez wyzywania od kretynów może?

My nie ingerujemy w treści bo nie jesteśmy cenzorami, a każdy może wierzyć w co chce.

Na razie bez punktów, ale powściągaj nieco palce na klawiaturze.

A ja kogoś personalnie? Uogólniłem. 

Miło by było nie straszyć mnie kolejny raz punkcikami, kiedy samemu nie reaguje się na wyjazdy homofobiczne kierowane konkretnie do konkretnych osób.

Tu nie chodzi o cenzurę tylko kastrowanie takich majstrów robiących syf w dowolnym wątku gdzie dopuszczą się do głosu. Oczu nie macie?

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
37 minut temu, Qrdello napisał(a):

Szkoda, że takie wycieczki, agitacje polityczne,

Dlatego staram się szybko ucinać rozmowę i nie dyskutować. W dziale gry chcę rozmawiać o grach, a nie polityce, tym bardziej jak ktoś jest tak mocno odklejony i pod wszystkie wybory twórców podpina jakieś gownoburze typu woke, dei, orientacje i politykę. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

Jeżeli był atak personalny to od tego jest raport, my nie mamy czasu czytać spamu jaki produkujecie bo to nie jest praca na etat.

Był i to nie jeden i w niejednym wątku. Tylko tam odpoczynkiem nie straszysz tylko mnie, bo nazywam rzeczy po imieniu. Brawo.

Przejrzyj wątek o Intergalactic, co tam się dzieje (ało) bo rzygłem zarówno prawicowym jak i lewicowym bełkotem i przestałem czytać :E 

Edytowane przez Qrdello
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Jeżeli był atak personalny to od tego jest raport

Ja osobiście nie zgłaszam kogoś za jakieś ataki do mnie, bo po mnie to spływa , że ktoś coś złego napisze do mnie w Internecie to szkoda waszego czasu, jak ktoś ma ochotę powyzywać to niech się wyżyje :D Gdybym miał się przejmować takimi pierdolami to bym dawno zrezygnował z korzystania z forum. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

@Qrdello zauważyłem że większość użytkowników ma pretensje do mnie, dlatego że coś tam podobno przeoczono, ale zwracam uwagę że moderatorów jest dużo więcej niż tylko ja.

Ja nie zawsze siedzę na forum, i nie zawsze sprawdzam raporty.

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Ja osobiście nie zgłaszam kogoś za jakieś ataki do mnie, bo po mnie to spływa

HAHAHA, jestes pierwszy do zglaszania. Jeszce na PClab tak robiles. Zreszta nie ma o czym gadac. Poprostu ignorujmy siebie nawzajem bedzie mniej spamu. ty nie komentuj moich wypowiedzi a ja twoich :) 

Napewno wyjdzie forum na lepsze i mniej zawrotu tylka dla modow

Opublikowano

Serio jak widzę napęd do konsoli jako dodatek to nie wiem czy się śmiać czy płakać, kolejna forma wyzyskiwania kasy... Czekam aż Sony pójdzie o krok dalej i następne konsole będą sprzedawane jako DIY w gazecie jak DeAgostini :D 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Serio jak widzę napęd do konsoli jako dodatek to nie wiem czy się śmiać czy płakać, kolejna forma wyzyskiwania kasy... Czekam aż Sony pójdzie o krok dalej i następne konsole będą sprzedawane jako DIY w gazecie jak DeAgostini :D 

Sama idea dopinanego napędu nie jest głupia, tylko ta obecna jest głupio prowadzona i żle wyceniona w oczach graczy i branży, bo dla SONY się wybitnie opłaca. Droga konsola, drogi przez niedobory napęd etc :E Ja mam głównie gry cyfrowe bo albo poluję na promocje albo szukam po kluczykowaniach, a gier w pudełku mam raptem kilkanaście i to raczej "exy" są. Jeżeli ktoś woli wszystko ograć na płycie to ma autentycznie ciężko, ale jeżeli nie wylał dziecka z kąpielą w listopadzie to teraz może na promo wziąć wyraźnie taniej cały zestaw z napędem np. w Mediamarkt.

Ceny napędów do kilka tygodni są niższe. Przypomnę, że w święta wisiały po 799, 899 a nawet 999 w sklepach RTV, a teaz allegro po 650 to i markety zejdą z cen. Byle nie pakować skalperom jak niektórzy i nie kupować po cenach zawyżonych tylko cierpliwie czekać na coś + - 6 stówek. Sam ciągle czekam, ale taka cena w granicach 650zł już mnie coraz mocniej kusi. 

Opublikowano (edytowane)

@AndrzejTrg Naped jeszcze mozesz przeplacic i dokupic, ale procesora ktory jest najwieksza bolaczka tej konsoli, nie wymienisz. Za 3,5k dostajesz konsole bez napedu z Zenkiem 2 na pokladzie, ktory dlawi sie w kazdej nowszej grze AAA, oraz RDNA 2 GPU o mocy zblizonej do RX6800, ktory ma dodatkowo troche bajerow z nowszych architektur. Kupujesz do tego naped + abo do grania multiplayer na rok i robi sie okolo 4500zl na start, taki klimat. 

Edytowane przez RTXnietylko4060tiUSER