https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/lg-32gs95ue-b-vs-samsung-odyssey-oled-g8-g80sd-s32dg80/49551/63127
Ja bym brał samsunga ale to się rozchodzi o szczegóły
Ja miałem 2 czy 3 epizody z PoE - powbijane kilka 90tek. Najwyższy ma moja summonerka. Bardzo polecam jako pierwszą klasę do grindowania map. Ale oprócz głównego wątku nigdy nie robiłem pozostałych bossów. Wolałem mapki tłuc i te różne challenge - kopalnia, cysty, raid itp. Mnóstwo zabawy.
Fakt drzewko na początku odstrasza i na bank skopiesz swój build. W sensie na niższych lvlach będzie działał na pewno ale jak wejdziesz na wyższe to już bedziesz padał jak mucha. Ale wystarczy zobaczyć stronkę z buildami i przyjrzeć się tym najwyższym. Niektóre faktycznie wymagają konkretnych przedmiotów ale nie wszystkie. Warto się chociaż zainspirować.
D4 do tej pory nie kupiłem i nie wiem czy kupię. Na PoE2 czekam. Może nie tak bardzo jak czekałem na stalkera 2 ale i tak na pewno zagram.
Przy AMD nie ma praktycznie żadnej różnicy czy lecisz 6000/6200 czy 8000Mt. Tak samo z timing'ami różnice są marginalne - może 2-5% w niegrywalnych rozdzielczościach.
Zapytałem z ciekawości bo nic tu nie widzialem w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi