PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No bo porównujesz stock vs OC, jak porownasz OC 300W vs OC 350W juz tak nie bedzie. Ale to mowie zalezy od gry. Różnice są bardzo nie wielkie "https://youtu.be/nVF2v23qm8M?si=VrDor_o8DA-cu3MK&t=719' -
Przez Ajemkinga · Opublikowano
nie umiem składać komputerów więc to odpada, nie chce nic zepsuć. Co do wentylatorów, to była sugestia chatu gpt więc dodałam, a 2 dyski to myślałam żeby jeden był wyłącznie na system jetem dziewczyną ale dzięki za propozycje, czuje że to by była dobra rozrywka na wieczór -
Przez DrLecture · Opublikowano
R23 dawno nie używałem, wieczorem mogę w sumie jeszcze zobaczyć, ale raczej jestem przekonany, że będzie to samo co w r24 - raczej przeciętny wynik. Napięcia też posprawdzam. Nie jest też powiedziane, że akurat w r23 też wyciągnie 160-170w, bo w np occt zasysa 150-155w. Różnice w warzone, gdzie fajnie to widać między 88w i no limit, też chętnie jeszcze pokaże z dropami, tylko pewnie bardziej niedziela albo przyszły weekend. To nie jest wina gry, tylko cpu - na 12700k nie było czegoś takiego, na 7700 potrafiło spaść w skrajnym przypadku nawet w okolice 60, na 9700 jest lepiej ale wciąż. Zresztą nie ma co gdybać - postaram się to pokazać. Tylko jeszcze takie pytanko - capframex w tle rejestruje fps z wykresem, żeby było to dobrze widać czy są lepsze narzędzia? Z szybkością odświeżania i liczbą fps nie mam większego problemu, parę lat temu wleciał po prostu 240 hz, w przyszłym roku wymiana i w ogóle nie będę już patrzył na ilość hz powyżej 140 - będzie przyzwoity 200 - ok, ale będzie przyzwoitszy 140 - bez wąchania po niego sięgnę, aczkolwiek dobrze, że ze 144 przeskoczyłem na 240, żeby na własnej skórze poczuć jak mało jest to dla mnie istotne jeśli chodzi o ogólną płynność. Nie mniej to nie placebo, ale dropy są zauważalne i jak najbardziej można z tym żyć, tylko po co, skoro da się zniwelować -
Przez kubikolos · Opublikowano
ja wiem od kogo wy sa owszem, stare metody politykow olewam wiec pisalem ze tracisz czas usprawiedliwiajac dokrecanie sruby. nie moge sie doczekac jak bedziesz robil to samo w czasie rzadow pisu podwyzki sa nieakceptowalne ale od dekady (albo i zawsze) to czesc zycia w kraju rzadzonym przez nasze partie -
Przez AudRob · Opublikowano
x870e zdecydowanie lepsza. tylko cena też wyższa. Ale u nas ceny są w zł.😊
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi