Muszę na nowo założyć temat z kabelkami - tylko wrzucanie ponad 300 zestawów, których mam pełne fotki (po 6-15 na zestaw), to będzie katorga
Poniżej pojedyncze fotki rzeczy, które ostatnio skleciłem.
Nie chodzi mi o sam poziom trudności, tylko balans.
A to całe a life czy jak się tam to nazywa nie istnieje, skrypty odpalają te całe "randomowe" wydarzenia. Po wyjściu z tunelu jakiś typ walczył z dwoma mutantami, na moje nieszczęście wyszedłem bez hp(konsolowa klawiszologia mnie dobija) zostałem zabity, restart, następne podejście nie wychodzę z tunelu tylko idennad nim i co? Nie ma eventu oczywiście save miałem z 50m od tego miejsca więc powtórzę, ten świat nie żyje.
Testowałem moje CALe na tej zewnętrznej karcie dźwiękowej i jest znacząca różnica. Słuchawki grają o wiele wyraźniej i głośniej. Jedyne co to nie można włączać dźwięku przestrzennego 7.1 bo się muzyka rozjeżdża. Nie ma za wiele informacji o tej karcie dźwiękowej. Jedyne co udało mi się odczytać z tego wihajsterka to:
5V===500mA
R-REM-K98-AMP
CAN ICES-3 (B) / NMB-3 (B)
R3A304 RoHS
Jest tu może jakiś ekspert który potrafiłby to przetłumaczyć?
Znalazłem jeszcze filmik gdzie gościu pokazuje go z bliska i trochę o nim opowiada
Nie chciałbym wpaść w koszta i wolałbym upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Jeśli ta zewnętrzna karta dźwiękowa nie jest taka zła to po co kupować kolejną? Może spokojnie napędzi Beyerdynamics DT770 80Ω.
Rekomendowane odpowiedzi