Roman_PCMR 96 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, ryba napisał(a): Pierwszy lepszy przyklad z brzegi - Jobs biegal 365 dni w roku w jednym modelu sweterka i spodni, jak na niego - z najtanszych co mogl kupic, a nie Balenciaga. Drugi - Asmongold, milioner, a zyl w chlewie bez super auta, tylko dalej ciupal w gierki. Kwestia indywidualnego wyboru, to ze ktos ma miliony, nie oznacza, ze musi zyc pod korek. Dżonego wybor czy chce dac zarobic sklepowi i oplacic z tego podatki czy dac skalperowi, ktory nawet podatku PPC3 nie zrobi, a powinien. Ale rownie dobrze mogl isc do sklepu po slimke z napedem, wyciagnac i sprzedac konsole bez bez niego - wszystko kwestia wyboru. A skoro ma takie przekonania, ze woli czekac/nie miec, niz dac komus nielegalnie zarobic, to tylko i wylacznie jego wybor. Napedy do konsol to nie jest pierwszy produkt na swiecie ktorego brakuje na rynku i ceny ida do gory. Placz na forum, ze przez to sklepy sa zle jak za czasu krypto-kryzysu z GPU jest chore. pursuitist.com/steve-jobs-home-in-palo-alto/ ja to tylko tu zostawie 1
Tomek1623 114 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, azgan napisał(a): Miła odmiana zobaczyć coś o grach w tym wątku 1 2
ryba 166 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): pursuitist.com/steve-jobs-home-in-palo-alto/ ja to tylko tu zostawie Rozmowa byla o kupowaniu w sklepie, to dalem przyklad ubioru Widocznie mieszkanie musial miec pro. A jak chcesz przywalac sie do mieszkan - Musk spal w firmie pod biurkiem albo zamienil wille na jakas klitke, bo wiecej nie potrzebuje. 1
kanon7 124 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu https://www.ppe.pl/news/359332/plyty-odejda-do-lamusa-to-tylko-kwestia-czasu.html 1
Qrdello 173 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, Kowal_ napisał(a): Przecież promocje na cyfrowe są od czasów PS3, co Ty za alternatywną rzeczywistość kreujesz? Ale to nie ja napisałem? Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): Piszesz o sobie rozumiem. Ja jestem zadowolony ze swojej 4090, ktora kupilem w sklepie i nie najtanszą, a taka jaka chcialem. Jak zrodzi sie u mnie potrzeba posiadania 5090 to ja kupie, ale na pewno nie od skalpera. Tak jak ostatnio zrodzila sie potrzeba posiadania 9800X3D (kupilem tez w sklepie za 2439) i wymienilem i5 13600K, ktory tez dawal rade w 4K, ale mialem taki kaprys. To typowe tutaj niestety, mylenie pewnych zasad, sposobu bycia i nie wspierania bzdurnych trendów albo kupowania na pałę z wycieczkami a propos czy kogoś stać czy nie stać PL pełną gębą, co zrobisz. 1 1
Phoenix. 460 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 58 minut temu, Tomek1623 napisał(a): Miła odmiana zobaczyć coś o grach w tym wątku badzo dobrze wykorzystana moc, mozna smialo grac w 4k i RT z odblokowanymi klatkami oraz w takim RE4 brak PSSR co cieszy Musze kiedys ograc tego RE4 bo klimatycznie bardzo mi sie podoba. 1
Elvis79 54 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wczoraj całkiem fajny Game Awards 2024, zwiastun Wieśka 4, Mafii 4, nowej gry od kolesi It Takes Two itd, a tu dalej dyskusja o napędzie do PS5 PRO 1 1
Qrdello 173 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Elvis79 napisał(a): Wczoraj całkiem fajny Game Awards 2024, zwiastun Wieśka 4, Mafii 4, nowej gry od kolesi It Takes Two itd, a tu dalej dyskusja o napędzie do PS5 PRO Tam też dramy. Już co więksi idioci szukają woke w W4 i nowym IP od ND kurła kiedyś człowiek cieszył michę jak nowe gry wychodziły, nikt nie doszukiwał się żadnych trendów i podtekstów a teraz wychodzi trailer i jad płynie strumieniem A tak poważniej, szkoda że nie zdecydowano się pokazać gameplayów np. z Ghost of Yotei i DS2, w końcu te gry mają niby wyjść w przyszłym roku a de facto nic więcej o nich nie wiadomo prócz trailerów/teaserów 1 1
Migot 6 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Konsola przyszła. Co prawda rozpakowana ale nie była nawet używana. Pojawiło się pierwsze logowanie do systemu i słynne logo. Super :) 2
ryba 166 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, Migot napisał(a): Konsola przyszła. Co prawda rozpakowana ale nie była nawet używana. Pojawiło się pierwsze logowanie do systemu i słynne logo. Super nieziemski fart ale cieszymy sie wraz z Toba, teraz mozesz przeplacic u skalpera za naped 1
Migot 6 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu (edytowane) Godzinę temu, ryba napisał(a): nieziemski fart ale cieszymy sie wraz z Toba, teraz mozesz przeplacic u skalpera za naped Dzięki😀. Poczekam aż ceny spadną. I tak ogrywam stare tytuły z katalogu. Generalnie za cholerę nie widzę różnicy w zgledem ps5 fat. Na dodatek ten pad który mam pod prawym trigwrem wydaje dziwne dźwięki i słychać że coś tam klika. Moje poprzednie tego nie maja. Generalnie gdyby nie cena i okazja to nie warto 🤭 Edytowane 33 minuty temu przez Migot
voltq 280 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu Polecacie te gry ktoś je ma na ps5 pro? THE CALLISTO PROTOCOL AVATAR: FRONTIERS OF PANDORA - LIMITED EDITION BANISHERS GHOSTS OF NEW EDEN Teraz, Migot napisał(a): Dzięki😀. Poczekam aż ceny spadną. I tak ogrywam stare tytuły z katalogu. Generalnie za cholerę nie widzę różnicy w zgledem ps5 fat. Na dodatek ten pad który mam pod prawym trigwrem wydaje dziwne dźwięki i słychać że coś tam klika. Moje poprzednie tego nie maja. Generalnie gdyby nie cena i okazja to nie warto 🤭 Na jakim TV/monitorze wyświetlasz obraz ?
Migot 6 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu 13 minut temu, voltq napisał(a): Polecacie te gry ktoś je ma na ps5 pro? THE CALLISTO PROTOCOL AVATAR: FRONTIERS OF PANDORA - LIMITED EDITION BANISHERS GHOSTS OF NEW EDEN Na jakim TV/monitorze wyświetlasz obraz ? Lg oled 77c2. Na razie mówię na przykładzie ghost of tsushima 😛
DżonyBi 390 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu Po jednej grze, ktora nie dostala patcha na Pro stwierdzasz, ze nie warto. Brawo.
Rekomendowane odpowiedzi