Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, marcin2468 napisał(a):

Mam wrażenie że gościu uparł się na ubi.

slalker 2 działa jak chce, borderlands 4 nie ma optymalizacji i tylko trochę czepia się tych gier a przy czymkolwiek co dotyczy ubi gada i gada

A co mamy zgadzać się na każde g*wno jakie wydają w beznadziejnym stanie ?  To właśnie doprowadziło do tego stanu rzeczy. Darmowy silnik graficzny UE i mają w dupie optymalizację bo se użyją dlss i fałszywych klatek... 

Kiedyś to nie było problemem a teraz to już jest przekraczanie granic z produkcji na produkcję. 

A tu ma rację bo problem jest duży i potwierdzony, że po zakupie po prostu nie działa.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
7 minut temu, marcin2468 napisał(a):

Mam wrażenie że gościu uparł się na ubi.

slalker 2 działa jak chce, borderlands 4 nie ma optymalizacji i tylko trochę czepia się tych gier a przy czymkolwiek co dotyczy ubi gada i gada

bo to sie sprzedaje i przynosi wyswietlenia, modne jest jeba***e po nich. 

• Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Crew 900 napisał(a):

Tak, ale uzasadnione a nie wymyślone bo są to potwierdzone problemy. 

A no to tak wiadomo, ale jeżeli chodzi o tego typa to i tak jest kopiuj wklej tematów innych youtuberow, oni chyba z Arkadiusem to się sprawdzają zanim coś wrzucą żeby za dużo podobieństw nie było :E

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

A no to tak wiadomo, ale jeżeli chodzi o tego typa to i tak jest kopiuj wklej tematów innych youtuberow, oni chyba z Arkadiusem to się sprawdzają zanim coś wrzucą żeby za dużo podobieństw nie było :E

No tak to jest druga strona tego gościa. Oczywiście, że jest łatwiej powtarzać po oryginalnym twórcy i dodać swoje parę obelg :E 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
Teraz, ODIN85 napisał(a):

Tu mam więcej błędów niż przez całą podstawkę :E

Ty żeś to kupił ?! ODIN weź się ogarnij! Ja podstawki nie kupiłem bo czekam co będzie po premierze a tym bardziej dodatków do lipnej produkcji... 

Kurde panie masz problem albo nie wiesz co z kasą robić xD

Edytowane przez Crew 900
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, ODIN85 napisał(a):

No wiem przepłaciłem o 20zl. Ludzie tu po 50zl kupowali:placz:

Brak szacunku do pieniądza xD

Patrz na mnie nie ma w co grać to se poszedłem i robię ostatnią kategorię jaka mi została na prawku czyli na motury xD 

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem co Wy chcecie od Mirage. To było takie "oczko" do fanów starych Assassynów, ukończyłem z przyjemnością i nie była to kolejna kobyła i jak za starych czasów akcja działa się w jednym mieście + okolice.

Widać zależy kto czego szukał.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Jak dla mnie lipa. Jeszcze te wymuszone ziarno i aberracja(WTF!). tragedia

Mozna to juz wylaczyc, dodali taka opcje.

14 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie wiem co Wy chcecie od Mirage. To było takie "oczko" do fanów starych Assassynów, ukończyłem z przyjemnością i nie była to kolejna kobyła i jak za starych czasów akcja działa się w jednym mieście + okolice.

No to troche zacheciles bo mam ta gre z tej darmowki intela :D  

Ale czekam na ten jakis wielki update co zapowiedzieli bo maja byc jakies wieksze zmiany i wtedy ogram :D 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Tak to już bywa... Mi Mirage kompletnie nie siadło i osobiście uważam to za zbędny twór. 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Najlepsze asasyny ostatnich lat to:

1. Origins

2.Odyssey

3.Valhalla

dlugo dlugo nic

99. Mirage

dlugo dlugo nic

999. Shadows

Mirage tez jest slaby IMHO

Każda to praktycznie ten sam poziom.

Najlepsza będzie dla każdego inna-jaki lubimy okres historyczny.

• Thanks 1
  • Upvote 1