Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, tgolik napisał(a):

Ta walka z filmików wygląda świetnie. Mam nadzieję, że nie będzie tak przegięta jak w durnych soulslikeach.

Eee tam, soulsy aż takie trudne nie są, a walka nie jest przegięta jak się gra i myśli 🙂 a AC wyłącza myślenie i mówi to sympatyk AC.

Opublikowano
19 godzin temu, Tomek1623 napisał(a):

Do poczytanie

https://www.ubisoft.com/pl-pl/game/assassins-creed/news/1zutGco21KjZ5PUe6EYnpf

Tu zebrane klipy.

Ta czarno biała animacja wykończenia + czerwona krew... la cabaret.

Ale bzdura. Zrobili sekiro/cuszime z tej walki. 

Ja chce grac w asasyna skaradjac sie, lootujac skrzynki gdzie loot ma sens i tego chca ludzie.

Tak to jest jak gre robia ludzie od marketingu i DEI a nie gracze.

• Upvote 2
Opublikowano

Ogólnie to ta seria z Assassin Creed już dawno nie ma nic wspólnego.

To tak jakby z DOOM'a zrobili Hitmana a ludzie by się cieszyli, bo nareszcie można się skradać, a nie lecieć na pale i rozrywać demony :smiech:

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, eciepecie napisał(a):

Tak jak i pierwsze Doomy z teraźniejszymi, ten z 2003 roku klasa. Chociaż nowe w zupełności nie odbiegają moim zdaniem w czerpaniu pełnej satysfakcji😎

I to jest ciekawe, bo to jest jakas ewolucja :D

A jak chcesz zagrac w klasycznego dooma ale takiego jak te wspolczesne, polecam brutal doom, ktory co ciekawe byl pierwszy ;)

Kiedyś, jak go pierwszy raz zobaczyłem to powiedziałem, kurde, ale by było fajnie zrobić takiego dooma tylko na dzisiejsze karty i silniki graficzne ;)
Jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem DOOM'a 2016 :D

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Dokładnie, chyba Unity czy Syndicate były ostatnimi AC nastawionymi na to o czym tytuł świadczy, Ja mimo że lubię serię to strasznie irytowały już części po  wymienionych, gdzie z Assasina zrobił się Rambo, i nie ważne jaki poziom trudności, bo to się skupiało na tym aby mashować jeden przycisk do upadłego... 

Opublikowano (edytowane)

No, mi też się podoba, jak wygląda walka w tym AC. Miałem nie grać, ale chyba jednak zagram. Na pierwszy rzut oka jest ok.

Z AC mam ograne (wszystkie na konsolach) 1, 2, Brotherhood, 3, 4 (którą mam zamiar odświeżyć na PCMR), Syndicate, Origins i sporo pograne w China.

Revelations choć byłem najarany strasznie,  odbiłem na początku, bo wyglądał jak okrojony Brotherhood. Rogue odpuściłem, bo to jakaś zapchaj dziura na oldgena była, Unity odbiłem na początku, nie podobała mi się. Oddysey odbiłem na początku, bo wyglądała jak Orignis z większą ilością pytajników. W Valhalla chwilę pograłem, nie podeszła. Mirage pograłem parę h, ale nudził. 

Ach te Ubi xD

Edytowane przez J4Z66