Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

A znasz jakiś openworld który nie nudzi jak się robi wszystko? Bo ja nie.

Oczywiście. Ostatnio choćby KCD2, gdzie wszystko rozwiązane jest o wiele lepiej. Zarówno jeśli chodzi o side content, jaki i dialogi. C2077 ma to lepiej zrealizowane. W3, RDR2. Kryteria "nie nudzi się" są zbyt ogólnikowe, bo jak będziesz cisnąć 24/7, to wszystkim się zmęczysz. Dobra realizacja poszczególnych elementów na pewno tutaj pomaga.

2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Z mojego wpisu wziales same negatywy, olales pozytywy, olales to ze napisalem ze to nadal dobra gra i piszesz ze gra jest hu*&^

Ależ z pozytywami przecież się ludzie zgadzali (oprawa, design). Ty tylko potwierdziłeś negatywy, o których pisano często i gęsto. Chociażby w przypadku dialogów, które - o ile mi wiadomo - są takie same jak na YT. ;) Przypominam też, że w wątku przestrzegano przed nadmiernym ekscytowaniem się pierwszymi godzinami, bo odbiór jest wtedy najbardziej pozytywny i zaburza ocenę.

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 23.03.2025 o 16:45, tgolik napisał(a):

Jeśli tylko wypłynie informacja, że ktoś planuje kupić UBI, kurs wystrzeli na 3-krotnie wyższe poziomy. Nie jest łatwo tanio kupić duży pakiet akcji na giełdzie.

Bez większego znaczenia mając na uwadze, że Tencent ma dosłownie nielimitowane środki finansowe; to jest tylko kwestia tego - jak bardzo będą chcieli.

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, ODIN85 napisał(a):

A znasz jakiś openworld który nie nudzi jak się robi wszystko? Bo ja nie.

Mam w tym momencie 30h w Xenoblade Chronicles X. Największy openworld, jaki w całym swoim życiu widziałem. Mogę wejść, wbiec, wskoczyć, wpłynąć a nawet wlecieć wszędzie - powtarzam, WSZĘDZIE.

I jakoś mi się nie nudzi. 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Mam w tym momencie 30h w Xenoblade Chronicles X. Największy openworld, jaki w całym swoim życiu widziałem. Mogę wejść, wbiec, wskoczyć, wpłynąć a nawet wlecieć wszędzie - powtarzam, WSZĘDZIE.

I jakoś mi się nie nudzi. 

Xenoblade CX to legendarna i wyjatkowa gra. Przy niej to RDR2 i KCD2 wygladaja blado z czysto open worldowego punktu widzenia.

Jaki ja mam problem w tym temacie to narracja ze AC:S to slaba gra. Nie, jest to dobra/bardzo dobra gra. Koniec kropka. Moze to nie byc gra dla kazdego ale ilosc detali powala.

Pies czy kot w deszczu trzepia sie z wody, poturlasz sie na piachu to ciuchy masz brudne, poturlasz sie w sniegu to ciuch masz w sniegu tych detali jest setki.

Wy bezrefleksyjnie chejtujecie ta gre bo murzyn bo to bo tamto. Ok ale docencie tez naklad pracy i detali.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, samsung70 napisał(a):

WIedzmin 3 <3 :*

Daj screena jak wyczysciles skelige ze wszystkich znacznikow :E :E :E :E

Widzisz ja lubie czyscic gry i skelige to byla za duzo dla mnie, a jak jest za duzo dla mnie to dla normalnego czlowieka jest to nie realne

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

MFS dla mnie straszna kupa i podziwiam jak ktoś godzinami tam sobie lata. W każdym razie nie siedzę tam w temacie i nie narzekam jaki to syf. XD

Bo to dobra gra, a samoloty są wiernie odwzorowane. Te z Japonii mają oryginalne japońskie kolory, loga i nazwy - a nie jakieś somalijskie podmianki. 

Widzisz?

image.thumb.png.da66fe78404bdc46eb159e85d81fe721.png

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To nie jest dla mnie dobra gra, bo ja w nią nie gram, ale wiem jak przyjęła ją społeczność, która bardzo ceni sobie wierność i stosunkowo duży realizm, który ta gra oddaje. 

A jak Asasina przyjęła społeczność Steama?

• Like 1