Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ostatnie lata Pan spał? Przecież u Ubi to już jest tak od dobrych 10 lat, więc nie wiem skąd nagle oburzenie i zdziwienie? 

Ech człowiek się łudził że coś się zmieni ale jak widać do tej pory nic. Gracze mieli dość i ja także ogromnych gier z sztucznymi wypychaczami zbierania skarbów i różnych pierduł.:mad:

Powiem szczerze mam dość i wypisuję się z tego cyrku.:szatanek: 

O kasę się nie boje tylko trzeba dobrze zainwestować.   xD

Edytowane przez Czubatka Boża
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a):

Ech człowiek się łudził że coś się zmieni ale jak widać do tej pory nic. Gracze mieli dość i ja także ogromnych gier z sztucznymi wypychaczami zbierania skarbów i różnych pierduł.:mad:

Powiem szczerze mam dość i wypisuję się z tego cyrku.:szatanek: 

O kasę się nie boje tylko trzeba dobrze zainwestować.   xD

Grałeś w Dark Soulsy? Mi one wywróciły świat gamingowy do góry nogami 🙂 w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Jak grałem tylko i wyłącznie w AC to teraz nawet tego kijem nie dotknę 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Grałeś w Dark Soulsy? Mi one wywróciły świat gamingowy do góry nogami 🙂 w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Jak grałem tylko i wyłącznie w AC to teraz nawet tego kijem nie dotknę 🙂

Muszę sobie zagrać w serię Dark Soulsy. Bardzo podoba mi się mroczny klimat i musze naprawdę spróbować czy ten poziom trudności jest aż tak wysoki że niektórzy gracze odbijają się od gry:hmm: 

Opublikowano
1 minutę temu, Czubatka Boża napisał(a):

Muszę sobie zagrać w serię Dark Soulsy. Bardzo podoba mi się mroczny klimat i musze naprawdę spróbować czy ten poziom trudności jest aż tak wysoki że niektórzy gracze odbijają się od gry:hmm: 

Ja się odbijałem... od premiery Dark Souls 3 do zeszłego roku... Ale teraz świata nie widzę poza soulsami. W zeszłym roku ograłem DS3, DS1 i DS2 i to był najwspanialsze co przez ostanie 10-20 lat w świecie gamingu mnie spotkało.

Opublikowano
7 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a):

Jak masz PS5 to polecam zagrac w remake Demos Souls, zaczniesz od samego poczatku Soulsow.

Opublikowano
7 minut temu, lukadd napisał(a):

Ktoś tu jeszcze się jara tym czarnym gównem?

Moze sie nie jaram ale kupie. Oczekuje growego fast fooda i znanych mi mechanik. Gdzie po pracy moge sie odmozdzyc i popykac.

Mam nadzieje ze itemizacja i looting bedzie jak origins albo oddysey bo ta w valhali byla hukowa. 

Ogram na 100%, tym bardziej ze murzyna sprowadzili do roli flory i fauny gdzie nie trzeba nim grac.

assassin-fly.gif

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ja też cenię sobie gry z mechanikami, które mam już obcykane. Np. naprawdę chciałem przejść Pinokia. Okazało się jednak, że idealne parowanie wychodzi tylko wtedy, kiedy cięgiem pogram minimum pół godziny a kolejni bossowie wymagają określonych zestawów broni i umiejętności. Samo oglądanie wideoporadnika tej gry przyprawiło mnie o siwiznę, ostatecznie więc poszedł uninstall.

1 minutę temu, lukadd napisał(a):

To nie lepiej już w Simsy zagrać :E

Assasyny to takie Simsy dla chłopaków ze skillem jak mój.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano

Mirage dla mnie jest świetny. Fabuła do niczego ale otwarty świat, pierwsza klasa.

Najlepszy Assassyn dla mnie to Origins, mimo, że kiedyś tam próbowałem grać nawet w zupełnie pierwszego AC na premierę.

Opublikowano

Fajne te wymagania Assassina, o grafikę się nie boję, muszę zmienić procka, ale to dopiero po 20 lutego, choć jeszcze się biję z myślami czy 7800x3d- ale wtedy blisko 9800x3d, ale to kolejny koszt i raczej zostanę przy Ryzenie 7700 do 1440p.

Zagram, ale poczekam na promocje wersji ultimate albo gold, nie ma co kupować podzielonej gry jak to miało miejsce w przypadku Valhalli.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, tgolik napisał(a):

Nie licząc także Wiedźmina i Cyberpunka.

W sumie Zelda i FF tez ma otwarty świat i w tych grach trochę ciężko by było zrobić inaczej :stukniety:

Nie przemyślałem do końca dobrze tego pierwszego posta :boink:

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Fajne te wymagania Assassina, o grafikę się nie boję, muszę zmienić procka, ale to dopiero po 20 lutego, choć jeszcze się biję z myślami czy 7800x3d- ale wtedy blisko 9800x3d, ale to kolejny koszt i raczej zostanę przy Ryzenie 7700 do 1440p.

Zagram, ale poczekam na promocje wersji ultimate albo gold, nie ma co kupować podzielonej gry jak to miało miejsce w przypadku Valhalli.

Lepiej zmieniaj pod GTA VI, a nie ten flop, wyjdzie jeszcze Exodus itd, pewnie jeszcze kilka dobrych gier, a nie ten paszkwil.