Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tam zaraz odważny, na premierę gra raczej wielu błędów w zadaniach które powodowałyby ich nie moznosc ukończenia nie będzie miała, o optymalizację po dwóch przełożeniach premier tez bym sie nie martwił tym bardziej ze gra nie jest na UE 5 tylko na ich własnym silniku Anvil, jedyne o co się można martwic to fabuła i pierdyliard aktywności pobocznych ktore beda podobne do siebie i nudne do porzygu, a tego nie zateguja po premierowymi patchami :E

Opublikowano

AC co zawsze(prawie) miał dobre na premierę to optymalizacja i brak większych bugów. Ta gra utrzyma Ubi na powierzchni. Fabuła wiadomo jaka będzie, i pierdyliard znajdziek też będzie, a może więcej się znajdzie? Oczywiście że się znajdzie proszę Pana 😛 W Miragu fajnie że była mała mapa i to tak nie kuło w oczy, tutaj wiemy że będzie rozległy obszar, mi to tam by nie przeszkadzało, ponieważ AC bardzo lubię za właśnie za to bezsensowne i przyjemnej bieganie 🙂 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, J4Z66 napisał(a):

Jaką wieżę zbudował Yasuke?

Wieżę Babol xD 

A co do preordera to imho nie opyla się jeśli jest inny sposób przetestowania wersji na PC więc u mnie tradycyjnie w przypadku Ubi - wezmę na premierę w abonamencie na miecha a kiedyś ewentualnie się kupi na wyprzedaży wersję GOTY ;) 

Jak mi gra nie podejdzie to anuluję subskrypcję, poleci zwrot za abo proporcjonalny do jego wykorzystania i tyle :D  

Edytowane przez lamparcicho
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jak się nie mylę to kolega @miro kupił klucz za 50 zł, więc po kiego abonament za 60 czy tam 70 zł? Fuck logic :E a jeszcze nie uda się skończyć w ciągu miesiąca to co wtedy...

8 godzin temu, lamparcicho napisał(a):

A co do preordera to imho nie opyla się jeśli jest inny sposób przetestowania wersji na PC więc u mnie tradycyjnie w przypadku Ubi - wezmę na premierę w abonamencie na miecha a kiedyś ewentualnie się kupi na wyprzedaży wersję GOTY ;) 

Jak mi gra nie podejdzie to anuluję subskrypcję, poleci zwrot za abo proporcjonalny do jego wykorzystania i tyle :D  

Andrzej czego tutaj nie rozumiesz. Przecież jasno napisał o metodzie na najtańsze przetestowanie gry a nie ogranie.

Jak kupi abo i gra się nie spodoba to następnego dnia zrobi zwrot to zapłaci 2/30 abo. Więc gdzie tu będzie drożej niż 50 PLN.

A jak się spodoba to może kupić wtedy za te 50 PLN. 

Edytowane przez Kabor
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

mylę to kolega @miro kupił klucz za 50 zł,

tak było, nie kłamię ;)

kluczy pełno na lokalnie i olx, tylko poprosić żeby ktoś aktywował na intelu

Godzinę temu, JeanPepin napisał(a):

Nic się nie zmieniło i sprzedający może aktywować klucz na swoim sprzęcie? Czy trzeba mieć jednak procka u siebie? 

cały proces aktywacji na intelu, najlepiej dopisanie do konta ubiconnect też na tym komputerze

edit:

poprawka z epic na ubi

Edytowane przez miro
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, miro napisał(a):

tak było, nie kłamię ;)

kluczy pełno na lokalnie i olx, tylko poprosić żeby ktoś aktywował na intelu

cały proces aktywacji na intelu, najlepiej dopisanie do konta epic też na tym komputerze

Eee to sprzedającemu miałbym dać dostęp do swojego epica ?:E czy źle cię zrozumiałem

Opublikowano (edytowane)

ja tak właśnie robiłem, byłem z nim połączony przez whatsappa

1. utworzyłem wcześniej konto intel

- dałem mu dane do logowania

tam wymagany jest nr telfonu, przychodzi sms, on mojego numeru telefonu całego nie widzi, tylko xxxxx i końcówkę

przyszedł mi sms to mu napisałem na whatsapp

- zalogował się tam, wpisał swój klucz, pobrało mu oprogramowanie do weryfikacji sprzętu i potem "dało" klucz do ubiconnect

- dałem mu dane logowani również tam, wszedł, potwierdził, wylogował się i tyle

- do ubi hasla on nie zmieni, bo przychodzi ci reset na gmaila jakby cos, co też odrazu po jego wyjściu zrobiłem...

a jeszcze wczesniej widac było że aktywne, bo na gmaila przyszło potwierdzenie o pół roku tych darmówek starszych, można origin czy oddyssey ograć i milion innych , nawet chyba vallhalla jest...

ale z tego co ktoś tu pisał po weryfikacji na intelowskiej jednostce ten kod do samego ubi już może być wklepany na twoim kompie, czy tak jest ? nie wiem

ubiintelkodac.thumb.jpg.21ee8c46c32c2fc4e93a6ec96717ab08.jpg

Edytowane przez miro
  • Like 1
Opublikowano
40 minut temu, miro napisał(a):

ja tak właśnie robiłem, byłem z nim połączony przez whatsappa

1. utworzyłem wcześniej konto intel

- dałem mu dane do logowania

tam wymagany jest nr telfonu, przychodzi sms, on mojego numeru telefonu całego nie widzi, tylko xxxxx i końcówkę

przyszedł mi sms to mu napisałem na whatsapp

- zalogował się tam, wpisał swój klucz, pobrało mu oprogramowanie do weryfikacji sprzętu i potem "dało" klucz do ubiconnect

- dałem mu dane logowani również tam, wszedł, potwierdził, wylogował się i tyle

- do ubi hasla on nie zmieni, bo przychodzi ci reset na gmaila jakby cos, co też odrazu po jego wyjściu zrobiłem...

a jeszcze wczesniej widac było że aktywne, bo na gmaila przyszło potwierdzenie o pół roku tych darmówek starszych, można origin czy oddyssey ograć i milion innych , nawet chyba vallhalla jest...

ale z tego co ktoś tu pisał po weryfikacji na intelowskiej jednostce ten kod do samego ubi już może być wklepany na twoim kompie, czy tak jest ? nie wiem

ubiintelkodac.thumb.jpg.21ee8c46c32c2fc4e93a6ec96717ab08.jpg

aha, no to mimo wszystko nie uśmiecha mi się podawanie obcej osobie swoje konta ubi, kilka razy kupowałem klucze na olxie , dwa razy z jakąś aktywacją po stronie sprzedającego ale nie trzeba było w ten sposób kombinować.  Skończy się pewnie na cdkeys za 203 zł bo assasyny zawsze chętnie ogrywałem, w swoim specyficznym tempie, najpierw sporo godzin fajnej zajawki, później mega zmęczenie, odpoczynek i powroty na 2-3 godzinne sesje :E

Opublikowano

jexu, po co wy cytujecie za każdym razem całe posty ? :boink:

50 minut temu, JeanPepin napisał(a):

aha, no to mimo wszystko nie uśmiecha mi się podawanie obcej osobie swoje konta ubi,

patrz na drugą część mojej odpowiedzi.

i z tego co pisał kolega @dawidoxx to już możesz to zrobić sam

Cytat

.....Wystarczy żeby ktoś Ci dodał  grę do konta intel, później na dowolnym pc możesz dodać do biblioteki na ubi

• Upvote 1