Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

Sweet baby jak ty? Nigdy!

Ja mam honor i ogram na piracie. Ty jestes krypto fanem, pewnie juz masz pre download na dysku. Ehh ci krypto-lewacy....

Panieee, zapędzasz się i te tematy DEI naprawdę za bardzo usztywniły ten kij. :E  
Nie dziwię się, że Cię zablokował, bo to już trochę śmierdzi. 

Główne zarzuty do UBi to m.in. cofanie się w rozwoju mechanik, błędy i projekt czy po prostu idiotyczne decyzje, które umniejszają pięknu otoczonego toną taniego, generycznego "kopiuj wklej i olej to". Nadrobiłem najnowszy materiał Whitelight, gdzie było o AC:Valhalla i to jest frustrujące jak bardzo spartoli grę, która ma kilka pięknych rzeczy. Zrobienie tego lepiej nic ich nie kosztowałoby, oprócz dobrej decyzji i dopiero wtedy zostają rzeczy wymagające pracy nad grą. Ale najwidoczniej księgowi i "projektanci-dilerzy" dyktują kierunek.

Obecnie AC przypomina mi jakąś wydmuszkę stelażu pod MMO, przynajmniej z tego co widzę w nagraniu o AC:Valhalla oraz Mirage. "Piękno" przebija się czasem mimo wad, ale nie dzięki obecnym kompetencjom Ubi. 

Edytowane przez musichunter1x
literówki
  • Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

W środę Ci powiem:gordon:

Ubi praktycznie wszystkie gry dzień wcześniej idzie wystartować przez VPN. Też czekam. ;) Będzie można włączyć natychmiastowe zabójstwa co niweluje wyższy poziom przeciwników i padają od razu. 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

A nie ma globalnej premiery? 

Niby jest ale odkąd pamiętam na tym luncherze Ubi zawsze można wcześniej odpalić na Nową Zelandię.

Steam czeka normalnie do premiery (czyli pewnie 17:00\19:00) konsole od północy.

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Ubi praktycznie wszystkie gry dzień wcześniej idzie wystartować przez VPN. Też czekam. ;) Będzie można włączyć natychmiastowe zabójstwa co niweluje wyższy poziom przeciwników i padają od razu. 

Co? Zobaczcie na pierwsza scene. Nigurai skacze z 5 pietra i laduje na wyprostowanych kolanach przechodzac w zwykly marsz. :E 

Juz lubie ta gre :E 

.msn.com/en-gb/money/technology/canadian-government-asked-to-protect-assassin-s-creed-shadows-devs-from-abuse/ar-AA1B6srT?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=a90c3bd870e14eeba9220d3150a5cdb9&ei=9

Canadian government asked to protect Assassin's Creed Shadows devs from abuse!

:E :E

Ktos za wczesnie dal walkthrough :E 

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano
16 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

@Element Wojny Ze niby mam pisac ze nie lubie np AC: Origins bo DEI jak wtedy nie bylo DEI? :E 

AC: Orgins, Odyssey czy Valhalla sa wolne od elementow DEI

Fajna bzdura - według Waszych własnych idoli :) 

image.thumb.png.c4b5cc4a7d0327090c49b594a9d8862e.png

image.thumb.png.307e1c74e6801a347fd81554e2836ed9.png

I z drugiej stronki:

image.thumb.png.ccc24ef313de172b4cf97b069cb55e46.png

O nie...!!!! 

Valhalla była konsultowana przez Sweet Baby Inc. 

I co teraz? :) 

Opublikowano (edytowane)

Developerzy nie są niczemu winni, oni wykonują swoją pracę, robią to co zleca góra, także na nich się to nie powinno odbijać. A reszta niech płonie :E 

Edytowane przez Pavel87
Opublikowano
23 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Ubisoft powołał zespół do cenzury i ochrony pracowników w związku z Assassin's Creed Shadows

Narobili tyle baboli, pomieszali kulturę japońską z chińską, pomieszali ery historyczne, kobieta sumo, a teraz cenzurują, dobrze, takimi działaniami strzelają sobie z działa w głowę i dupę jednocześnie. Drugi Disney i jego Śnieżka za 300 baniek. :boink:

Usuwanie hejtu nie jest cenzurą. :) 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

U Was też ikona gry na pulpicie po pobraniu preloadu wygląda tak?

MyZbhd0.jpeg

Bo wiecie - skoro z ikoną gry są już cyrki to ja nie chcę myśleć co się będzie działo po włączeniu samej gry. :E 

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

MyZbhd0.jpeg

Bo wiecie - skoro z ikoną gry są już cyrki to ja nie chcę myśleć co się będzie działo po włączeniu samej gry. :E 

CO TO ZA RASISTOWSKA IKONA

CZEMU ONA JEST BIAŁA

NIE BYŁO KOLOROWYCH?!

Dodam szczerbola, bo jeszcze nie każdy się zorientuje :E 

Edytowane przez GordonLameman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, caleb59 napisał(a):

Ja nawet nie mam ikony na pulpicie:E

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
11 minut temu, caleb59 napisał(a):

MyZbhd0.jpeg

Na 99% miałem coś takiego w jakimś preloadzie kiedyś , po prostu ico się ściąga w day1 patchu :E

• Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Usuwanie hejtu nie jest cenzurą. :) 

Ale weryfikowanie treści w grze  przez Japończyków którzy się znają na swojej kulturze i zamykanie im ust jest cenzurą.

• Upvote 1