duniek 310 Opublikowano Środa o 21:39 Opublikowano Środa o 21:39 (edytowane) wystawilem o 3 w nocy na niemieckim olx ogloszenie z mozliwoscia zamowienia custom kabli mija doslownie 1-2min i mam meila po niemiecku ze zainteresowany oferta i czy mozliwa wysylka (cena wpisana randomowa oczywiscie zeby byla) na 99% wiedzialem ze walek, ale zapytalem do jakiego zasilacza kable odp znowu po minucie, tym razem ze OK super, wplacone (i w zalczniku foto z kodem qr) 2-3miesiace temu tez cos wystawialem w innej zupelnie kategorii i to samo na olx przynajmniej takie jaja od czasu do czasu sa, a tutaj boty spamuja chyba kazde nowe ogloszenie Edytowane Środa o 21:40 przez duniek
jankooo 311 Opublikowano Środa o 22:03 Opublikowano Środa o 22:03 @duniek nie dawno odzyskałem swoje stare konto OLX, na które miałem włam. Zostało zablokowane przez OLX dość szybko ale widzę jak na dłoni w jaki sposób oni działają. Spam wiadomości wysłanych przez bota i w przypadku odpowiedzi (nie zależnie od jej treści) kolejna to już prośba o maila. Błędy w pisowni wskazują na kogoś kto nie zna nawet języka polskiego ale niektórzy ogarniają 1
duniek 310 Opublikowano Środa o 22:10 Opublikowano Środa o 22:10 te wiadomosci po niemiecku tez z translatora, robie deale z niemcami od 10 lat albo i dalej i nikt tak nie pisze i widac ze cos nie tak jest
Kadajo 7 748 Opublikowano Czwartek o 10:07 Opublikowano Czwartek o 10:07 Zawsze mnie bawią takie typy. Nawet nie tracę czasu na odpisywanie.
Pentium D 1 339 Opublikowano wczoraj o 08:51 Opublikowano wczoraj o 08:51 (edytowane) Coś mi śmierdział ten koleś i dobrze, że sprawdziłem. Na normalnym zawieszony. Spoiler https://allegro.pl/uzytkownik/Client%3A127466930 Jebany, najpierw maila, później telefon i tracisz konto email i całą resztę. Edytowane wczoraj o 08:55 przez Pentium D
duniek 310 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu witam ile pan opusci na tym zasilaczu? bo duzo Pan chce i spokojnie mozna kupic taniej napisale: to kup tam gdzie taniej odp: XD 2 1
Pentium D 1 339 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, duniek napisał(a): witam ile pan opusci na tym zasilaczu? bo duzo Pan chce i spokojnie mozna kupic taniej napisale: to kup tam gdzie taniej odp: XD 4
duniek 310 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 13 minut temu, Pentium D napisał(a): juz lepiej jakby napisał ze daje 1000, przynajmniej nie marnujesz czasu na debila allegro powinno wprowadzic mozliwosc ustawiania sobie blokady wiadmosci gdy ktos uzyje jakiegos slowa kluczowego ktore ustawimy, czyli czy aktualne/ do negocjacji itp jeszcze go powinno powiadomic o tym ze nie dostarczono, albo ze wpisano na czarna liste czy cos Edytowane 1 godzinę temu przez duniek 2 1
Rekomendowane odpowiedzi