Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Raty, paypo itd. Ale nadal trzeba oddać 1700 zł i więcej. Ram nagle nie zaczął robić herbaty czy sprzątać by tyle za niego dać. Zero wartości dodanej. Jednak zgadzam się, że gdyby to nie to sprzedaż by była znacznie mniejsza. Praktycznie nie da się teraz złożyć taniego komputera pod DDR5. Można kombinować z ramem laptopowym ale nie każdy chcę i potrafi. Bo co z tego, że wezmę tanią płytę i procka za 500 zł jak ram kosztuje 1700 zł. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Ja mam wrażenie że oni już kogokolwiek boją się ruszyć z wyżej postawionych bo wiedzą że stracą władzę. Jedyne co potrafią to swoimi stołki obsadzać. To się zemści ale niestety na Polsce jak pis z konfami dojdzie do władzy -
Przez Imm · Opublikowano
The Copenhagen Test(cały sezon) - sam pomysł w miarę na czasie i... na tym się skończyło. Zhakowanie mózgu agenta, który ma dostęp do różnych tajemnic państwowych dawało nadzieję na całkiem przyjemny i lekki serial akcji. Jednak ilość idiotycznych pomysłów, kompletnie niezrozumiałych decyzji bohaterów, całkowite oderwanie od realiów oraz fakt, że Simu Liu ma w sobie tyle charyzmy, co kaktus na pustyni spowodowało, że trudno całość ocenić inaczej niż 5/10. -
Przez marko · Opublikowano
Manual do małego prostego mieszczucha jeszcze, ale jak masz aktywny tempomat, asystenta jazdy w korku, automatyczne parkowanie i inne duperele automatyzujące jazdę, to nijak to pogodzić z manualną skrzynią -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Leven na wojennej ścieżce... Ma dzisiaj okres chyba... 300W na UV nieźle jajka grzeje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi