Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kanzu · Opublikowano
@Kadajo mówiąc o trybie fotograficznym nie pisałem o sobie, bo jedyne do czego go używam to ustawienie kadru i ukrycie HUD. Reszta to zapychacze. Wyżej napisałeś, że wszystko co wrzucamy to manipulacja, ale zdjęcia ruszone właśnie "manipulacją" jak z trybu fotograficznego były już wrzucane przez innych i nie widzę, żeby ktokolwiek miał jakieś obiekcje do nich. Dlatego napisałem kolejny post, bo w sumie każdy ma tu inną definicje tego słowa. Tak jak o reshade powiedziałeś, że jest to przekłamywanie obrazu to wychodzi, że cała reszta też. Do tej pory każdy wrzucał po swojemu i nikt nie miał o to problemu, ale podjąłeś temat to chciałem, żeby każdy wiedział co tu jest w końcu tolerowane Nie wnikam jak zostały odebrane moje zdjęcia, bo każdy ma własną opinię i mi też przecież nie wszystkie się podobają. Lubie uchwywać jakieś momenty z gry i zamiast trzymać na steam to zacząłem dzielić się tym na forum. Te pierwsze i ostatnie robiłem w taki sam sposób. Ludzie wrzucają przez kilka stron jedną grę zmieniając tylko kadry i odbiór jest różny, ale czy to definiuje, że wszystkie zdjęcia są do dupy? To przecież tak robię -
Przez leven · Opublikowano
Średniowiecze. Tylko bez prywatnych wycieczek. -
Przez IceMan · Opublikowano
No ale to temat o autach czy o instalacjach ? Przyczepiłeś się że chłop pojechał do rodziny i tam naładował sobie auto ... -
Przez areczek1987 · Opublikowano
A na to się odpowie: Skończ waść! Wstydu oszczędź! Ram byle jaki jako rarytasy... Procesory co się same katrupią i jeszcze może wtyczki od gpu z funkcją fajerwerków.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi