Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.01.2026 o 21:59, duniek napisał(a):

dobrze ze mam 100metrow strychu i moze to leżec

Żeby się tylko nie zarwał jak 2 tony złomu powynosisz na strych:)

Ja np wole na forum dac, za spoko cenę sprzedałem 5800x+b550+32gb ramu tj za 850zl+kw. wiem na OLX i innych dałoby się drożej

Ale nie walcze z patologią. Budę bq 802 i zasilacz 860w ten platyna Fractala tez z forum kupiłem z benczmarka akurat

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, wrobel_krk napisał(a):

Żeby się tylko nie zarwał jak 2 tony złomu powynosisz na strych:)

Ja np wole na forum dac, za spoko cenę sprzedałem 5800x+b550+32gb ramu tj za 850zl+kw. wiem na OLX i innych dałoby się drożej

Ale nie walcze z patologią. Budę bq 802 i zasilacz 860w ten platyna Fractala tez z forum kupiłem z benczmarka akurat

co ty porownujez nowy sprzet do jakichs gratow moich - am4 i wszystko od 12gen a nawet od 9-10gen idzie bezproblemowo :D

w dodatku w 2025 pozbylem sie 90% złomu ktory zalegał latami, duzo wodnego, stare mobo uszkodzone nawet,  kontenery na ln2 itp , wiec im mniej mam tym bardziej mi niezalezy 

wczoraj złamalem swoja zasade na nie odpisywanie i:

1.

klawiatrua za 100zł
gosc daje 70, mowie mu ze ok, mam taka drugą bez klawisza jednego ctrl i moge za tyle puscic
OK, prosze zdjecia
wysylam
ale to nie ma klawisza?
no przeziez mowilem o tym na poczatku i dlatego moge za 70 puscic

a gosc na to ze za dwie daje 120 - taaa  czyli nawet mniej niz na poczatku dawał :E (jedna mi poszla za 89 i pare osob cos tam pisalo wiec zainteresowanie jest i mysle ze pojdzie za tyle a to czy za 3 dni czy za 3 miesiace bez znaczenia)

2. 

buda 225zł (wystawilem taniej 27 grudnia zeby bylo bez prowizji)

Pojdzie za 200?
nic nie pisalem tylko zwiekszylem na 265
gosc zainteresowany jestem i czy pojdzie za 250

odpisalem ze pojdzie
po czym 24h brak kontaktu
obnizylem cene na 250, cos tam jeszcze pisał - nie kupił

Edytowane przez duniek
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

Mam wystawionego rtx 3060 12 gb za 900 zł gościu daje propozycję 500 zł a ja na to "no chyba nie XD" i go zablokowałem :blant:

może tylko tyle miał w portfelu? :E zlitowałbyś się nad nim!

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

Nie masz siana idź do bociana 8:E 

W sumie tez racja dopiero co ją wystawiłem zobaczę po weekendzie.

Warta jest DLA MNIE 700 a generalnie to warta jest dokładnie tyle ile ktoś za nią zapłaci. Takie prawo handlu. Jak sprzedasz za 900 to Twój zysk. Ja kupiłem potężnego 3070 Megalodona za 900 tak że tego...

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano (edytowane)

Dużo ludzi jest skorych do negocjacji mimo niezaznaczonej tej opcji, bo ta opcja jest bzurą. Z góry pokazujesz, że chcesz mniej, niż tyle, za ile wystawiłeś.

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Grolshek napisał(a):

Jeden 500 drugi 900 a karta warta 700. Mogliby się spotkać pośrodku.

z ciekawości wszedłem na olx i jest pełno za 900~ (nawet jacyś wariaci po 1000+ wystawiają), więc pewnie tym się kierował użytkownik

natomiast no za tyle to po prostu nigdy nie sprzeda, te 700 to jeszcze pewnie ktoś da, widziałem ze dwie sztuki (jednak jest więcej) za tyle 

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
20 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

z ciekawości wszedłem na olx i jest pełno za 900~ (nawet jacyś wariaci po 1000+ wystawiają), więc pewnie tym się kierował użytkownik

natomiast no za tyle to po prostu nigdy nie sprzeda, te 700 to jeszcze pewnie ktoś da, widziałem ze dwie sztuki (jednak jest więcej) za tyle 

wystarczy poczekać i lada chwila karta będzie warta 900. Ceny idą w górę :E