Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Dodam jeszcze w temacie żabek,że to idealny przykład PATOLOGII dotyczącej własnej DG gdzie wolność będąca wielką zaletą własnego biznesu jest tu całkowicie odwrócona. W skrócie - ma się takie same albo gorsze warunki niż na etacie i odpowiedzialność jak na własnej działalności. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Generalnie ten 9850xd to jest na #nikogo bo bedzie 500zl doplaty wzgledem 9800xd za 3% srednio wydajnosci. Dla maniakow PBO plus 200 jak wykreci w grach 5600mhz to mozna ego polechtac. Kompilacja shaderow plus 20st mialem na PBO 200+ gdzie sztuka cpu jeszcze nie najgorsza jesli chodzi o napiecia Totalnie nie ma zadnego sensu to ustawienie. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie widzę sensu na co dzień do gierek używania 9800X3d +200, gdzie tylko volty lecą w górę, więcej papu i cieplejszy CPU. A różnica wydajności na poziomie błędu pomiarowego 0.5-2% Zresztą tak samo nie widzę sensu zakupu 9850x3d, AMD obecnie walczy samo ze sobą i tak sobie wypuszczają kapkę mocniej taktowaną serię -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Zaraz wpadnie @Hard Reset i będzie marudził, że robione w 1080p, bo przecież testy CPU powinny być w 4k najlepiej -
Przez Kadajo · Opublikowano
@Sidr Ta Panam jakaś do siebie nie podobna Czy ja wiem czy taka prymitywna, od taka naburmuszona wiecznie ta Panam "a bo to a bo tamto", trudno z niej wydobyć ta potulną kotkę. Wiecznie coś sapie i się wnerwia a potem przeprasza. Typowa baba. Już bardziej lubiłem Judy chociaż ona tez taka, no ale chociaż wiadomo czemu Ogólnie biorąc pod uwagę gdzie dzieje się akcja gry to w sumie zachowanie Panam jest zrozumiale, szczególnie ze dostała już po dupie nie raz. W grze powinno dać się z Panam tak dogadywać żeby na koniec faktycznie się wyluzowała przy nas i poczuła znowu "wolna". No ale z drugiej strony to CP i Night City, do tej gry i świata nie pasują happy end'y. Najbardziej mi do gusty przypadły Misty i Evelyn Parker. Fajne tez były Alt i Claire. Ależ ta gra jest dobra jak sobie to wszytko przypominam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi