Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że jak nie poprawią grywalności podstawki i nie zrobią czegoś aby sezony nie wydawały się identyczne to po tygodniu ogrywania znudzi się. Chyba że w dodatku całkowita przebudowa systemów gry. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Brolly napisał(a):

Na 99% tak , będzie w nowym dodatku w 2026.

Jak się to potwierdzi, to będzie to najważniejsza rzecz, która w końcu przekona mnie do zagrania w Diablo 4 :yuppie:
Jedyna postać, która przyciągała mnie do serii Diablo LOL

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano

Co by zmienili lub nie w podstawie gry, ja i tak bede pykal bo dla mnie obecnie diablo jest najbardziej przyjemne do grania z tego powodu ze mam jeszcze wowa i f1 wiec do takiego grania z doskoku jest idealnie. Ale kto wie co bedzie za rok kiedy bedzie dodatek czy kij wie kiedy wyjdzie.

Opublikowano (edytowane)

Edit 

na xbox showcase nic nie pokazali więc trzeba czekać do 20 -24 sierpnia 2025 na Gamescom.

Tam na 99.9% będzie dodatek, tak teraz czekałem na zapowiedź bo zapomniałem właśnie o tych targach w sierpniu :E

Edytowane przez Brolly
Opublikowano

Tak oglądał trochę i się zastanawiałem czy dobry link dałeś bo tylko jedna gra byla ;) potem jakąś inna i na koniec kilkanaście innych w kilka sekund. Dziwne trochę ale cóż. Jak musisz że na gamescom będzie to się poczeka.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Bardzo czekam na dodatek, oby był nareszcie ktoś z mieczem i tarczą.

Byle do GamesComu:)

Będzie paladyn na 99.9% biorąc po uwagę zakończenie vessel of hatred plus masz 3 paladynów którzy stoją w zarbinzet :) i mówią o szukaniu grobu Akarata :>

Główna broń klasowa oczywiście korbacz ale na pewno też będzie mógł nosić miecze albo dopory.

Edytowane przez Brolly
  • Upvote 1
Opublikowano

Kupiłem nowego laptopa na RTX 5070Ti i podczas uruchomiania D4 okno się zamyka i wyskakuje błąd w okienku i gry nie da się uruchomić. 

I nie wiem co zrobić. Inne gry się uruchamiają ok. 

Opublikowano
W dniu 30.05.2025 o 21:59, ryba napisał(a):

Bo nie ma, brak nagrody = to nie ma sensu. Mozesz tez powiedziec, ze podziwiasz piekne widoki jadac na koniu od miasta do miasta i dla Ciebie to jest satysfakcjonujace, Lilith jest tego idealnym przykladem. Mam ponad 1000h w tej grze, w D3 pod 10k, D2LOD i D2R pewnie pod 20k jak nie wiecej. No ale Ty grasz godzinke dziennie, wiesz lepiej na czym polegaja te gry :)

@Jacek Winkler zgodnie z prosba na czacie, jest tu kilka osob, ktore z czystym sercem poleca Tobie gre tysiaclecia - Diabollo 4 :E

Grałem, zapewne w najbliższym czasie nie wrócę. Ba, wolałbym już wrócić do D3, albo tym bardziej do D2, jeśli by mi się akurat znudziło PoE (jedynka).

• Upvote 1