Spychcio 802 Opublikowano 29 Sierpnia Autor Opublikowano 29 Sierpnia @Brolly niech chociaż powiedzą kiedy schodzi to NDA A odnośnie dobrych zmian to już od dawna nie wierzę Blizzowi na słowo, czekam na oficjalne info/filmiki 1
Brolly 758 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): @Brolly niech chociaż powiedzą kiedy schodzi to NDA Blizzard im powie kiedy mogą o danej rzeczy powiedzieć, jest w tym filmie 5 minut temu, Spychcio napisał(a): A odnośnie dobrych zmian to już od dawna nie wierzę Blizzowi na słowo, czekam na oficjalne info/filmiki Trochę copium ale https://www.icy-veins.com/d4/news/season-11-could-rewrite-diablo-4s-entire-loot-system/
Spychcio 802 Opublikowano 29 Sierpnia Autor Opublikowano 29 Sierpnia 5 godzin temu, Brolly napisał(a): Blizzard im powie kiedy mogą o danej rzeczy powiedzieć, jest w tym filmie Trochę copium ale https://www.icy-veins.com/d4/news/season-11-could-rewrite-diablo-4s-entire-loot-system/ Czas mi zleci, zaraz sezon 10 a na początku października lecę z BF6 z moją ekipą 1 1
Dominix 403 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Dawać kolejny sezon bo nie ma w co grać . 1
Dominix 403 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września https://news.blizzard.com/en-gb/article/24226700/join-our-next-developer-update-livestream
Roman_PCMR 866 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Mimo ze uwazam D4 za gowno to mam nadzieje ze wygrzebia sie z tego i doprowadza gre do odpowiedniego poziomu. na teraz to smiech na sali!
Spychcio 802 Opublikowano 10 Września Autor Opublikowano 10 Września Idealnie wychodzi ten sezon D4. Szybciej zleci czas do 10 października (BF6).
Brolly 758 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Jako że nie mam OLED i true hdr to odpicowałem sobie D4 filtrami nvidia efekt jest bardzo dobry, gra fabrycznie ma strasznie wyprany kolor
ryba 1 246 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września @Brolly Bo gra miala byc mroczna i straszna, a nie cukierkowa i bajkowa
Spychcio 802 Opublikowano 14 Września Autor Opublikowano 14 Września Wtorek 20:00 CampFire Chat, to obejrzę sobie u Kondyssa. Pewnie będzie klasycznie po jednym nowym unikacie na klase Ciekawie czy powiedzą coś o nowy RoadMapie lub wspomną o dodatku
Roman_PCMR 866 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Wtorek 20:00 Dzieki, zapamietam zeby isc na spacer z dala od komputera.
ryba 1 246 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 1 godzinę temu, Spychcio napisał(a): Wtorek 20:00 CampFire Chat, to obejrzę sobie u Kondyssa. Pewnie będzie klasycznie po jednym nowym unikacie na klase Ciekawie czy powiedzą coś o nowy RoadMapie lub wspomną o dodatku Ja bede jak ten apostol - uwierze ze jest dobrze jak zobacze. Do tego czasu, to nawet streamy olewam, bo szkoda czasu i nerwow. A tak, to Blizzpies zdechl.
Brolly 758 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) 6 godzin temu, ryba napisał(a): @Brolly Bo gra miala byc mroczna i straszna, a nie cukierkowa i bajkowa Jak będę miał oleda i odpale do tego hdr to te filtry nie będą potrzebne Widać na screenach jednak różnicę : Edytowane 14 Września przez Brolly 1
Slayer 253 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Na moim Nano IPS to ten obrazek niżej zaczyna wyglądać jak jakieś league of legends 1 1
Brolly 758 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) @Slayer Bo akurat SS zrobiony w "zimbabwe" tu masz w kiovosadzie Edytowane 15 Września przez Brolly
Asag 284 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) Ja mam zwykły IPS i ten dolny zdecydowanie lepiej wygląda w twoim drugim poście. Przecież te przejaskrawione kolory wyglądają tragicznie Edytowane 15 Września przez Asag
Brolly 758 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 16 godzin temu, Asag napisał(a): Przecież te przejaskrawione kolory wyglądają tragicznie Ja mam po prostu zjebany monitor i tyle można ustawić wedle uznania zamiast 20 saturacji to 10
Dominix 403 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Wiecej pod linkiem: https://news.blizzard.com/en-gb/article/24226702/rally-against-hell-in-season-of-infernal-chaos W koncu nowy sezon bo juz nudno bylo 1 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września @Dominix@Reddzik Oglądaliście i będą jakieś zmiany konkretne na plus?
Dominix 403 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września https://youtu.be/hLjXsNBBeWY?si=68i154vT2LkIjWTR czy troche dluzsze ja ogolnie za bardzo nie ogladam i nie wnikam w zmiany, wychodzi sezon i odkrywam na zywo co dodali/zmienili.
Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Nie orientuję się w temacie, nie wgłębiałem się, widziałem to co wrzucił Dominik, i teraz patrzę na to co sam wrzuciłem, dawno grałem w D4, ostatnio grałem w LE, POE2 to i chcę dać szansę D4 zainstalować i sprawdzić jak się będzie grać ale to dopiero w październiku jak wrócę z Niemiec. Ciężko mi powiedzieć czy jest jakiś super hiper gamechanger. Ostatni raz to grałem w tamtym roku.
Brolly 758 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września @Reddzik Większe zmiany dopiero będą od S11 ale pograć nie zaszkodzi 2
wrobel_krk 851 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Czyli pewnie znow sprawdze, pogram 2 dni i oleje
Rekomendowane odpowiedzi