Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Dominix napisał(a):

Liczyłem na dodatek na miarę voh+ nowa klasa a nie tylko klasa i tyle, a wiedzy będzie później, ale poczekamy i zobaczymy 

Nawet jeżeli Paladyn wejdzie z 11 sezonem to przecież dodatek i tak zaraz też będzie. To 2 różne rzeczy a nie że Paladyn jest drugim dodatkiem do D4. 

Opublikowano
25 minut temu, Asag napisał(a):

Nawet jeżeli Paladyn wejdzie z 11 sezonem to przecież dodatek i tak zaraz też będzie. To 2 różne rzeczy a nie że Paladyn jest drugim dodatkiem do D4. 

dodatek wielkosci  voh bo na to licze, zaraz nie wejdzie, to przynajmniej z 3-4miesiace od zapowiedzi.  wiec juz lepiej zeby zrobili dodatek pod paladyna i go tam dodali, a nie teraz dali tylko klase z tych przeciekow/wrozb co tu podali.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Reddzik napisał(a):

Pewnie rano oglądnę, nie chcę zarywać nocki, bo potem człowiek niewyspany i źle się czuje. Zobaczymy co tam będzie, tu mowa nie tylko o Diablo.

Generalnie nie było by problemu bo jeżdżę na dostawach na elektryku i zaczynam prace kiedy chcę ale dorabiam czasem u znajomego na remontach a tam pobudka 6:30 na 8 :E

Ewentualnie jak pokażą paladyna "szefie dziś wolne chcę bo się zesrałem" że stoperan nie daje rady :D

Też pamiętaj że na 99% diablo bedzie ostatnie czyli 4 rano? :E 

Edytowane przez Brolly
  • Upvote 1
Opublikowano

Jak się to zaczęło pojawiać to widziałem ten wpis, ale co mają powiedzieć xd no tak to wszystko dotyczy nowego dodatku i będą o tym pisać przed zapowiedzią. To tak jak to że cow level nie istnieje w D3 ;)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Spychcio napisał(a):

Oglądam TGA na żywo u Rysława i oczywiście czekam na zapowiedź DLC i Paladyna

Ja nie wiem co mam zrobić :E 

GA zaczyna się 12 grudnia 1:30 naszego czasu pewnie będzie lecieć z 3-4h a diablo na sam koniec pewnie a ja muszę wstać 6 z hakiem do roboty xD 

Może jakieś wolne :wariat: bo nie zasnę i tak :D 

Edytowane przez Brolly
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Brolly napisał(a):

Ja nie wiem co mam zrobić :E 

GA zaczyna się 12 grudnia 1:30 naszego czasu pewnie będzie lecieć z 3-4h a diablo na sam koniec pewnie a ja muszę wstać 6 z hakiem do roboty xD 

Może jakieś wolne :wariat: bo nie zasnę i tak :D 

Spać a co innego:E

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

Bierzesz sobie wolne żeby obejrzeć atreama? xD xD xD xD

Nie no aż tak to nie ale ja czekam na paladyna/crusadera/coś w tą stronę od czasu premiery D4 no i wiadomo okolice zachodniej marchii itd :wariat: