Dominix 416 Opublikowano Piątek o 10:26 Opublikowano Piątek o 10:26 Liczyłem na dodatek na miarę voh+ nowa klasa a nie tylko klasa i tyle, a wiedzy będzie później, ale poczekamy i zobaczymy
oldfashioned 519 Opublikowano Piątek o 10:33 Opublikowano Piątek o 10:33 Wreszcie powod zeby znowu pomeczyc gierke. Po 2 tyg maratonie na premiere mialem dosc dluga przerwe
Asag 287 Opublikowano Piątek o 19:36 Opublikowano Piątek o 19:36 9 godzin temu, Dominix napisał(a): Liczyłem na dodatek na miarę voh+ nowa klasa a nie tylko klasa i tyle, a wiedzy będzie później, ale poczekamy i zobaczymy Nawet jeżeli Paladyn wejdzie z 11 sezonem to przecież dodatek i tak zaraz też będzie. To 2 różne rzeczy a nie że Paladyn jest drugim dodatkiem do D4.
Dominix 416 Opublikowano Piątek o 20:04 Opublikowano Piątek o 20:04 25 minut temu, Asag napisał(a): Nawet jeżeli Paladyn wejdzie z 11 sezonem to przecież dodatek i tak zaraz też będzie. To 2 różne rzeczy a nie że Paladyn jest drugim dodatkiem do D4. dodatek wielkosci voh bo na to licze, zaraz nie wejdzie, to przynajmniej z 3-4miesiace od zapowiedzi. wiec juz lepiej zeby zrobili dodatek pod paladyna i go tam dodali, a nie teraz dali tylko klase z tych przeciekow/wrozb co tu podali.
Brolly 779 Opublikowano Sobota o 10:26 Opublikowano Sobota o 10:26 (edytowane) Game awards tak wgl to będzie 1:30 w nocy 12 grudnia u nas Ja albo nie zasne mimo że do roboty rano albo sie przebudze w nocy i zerkne na YT Edytowane Sobota o 10:26 przez Brolly
Reddzik 2 793 Opublikowano Sobota o 10:34 Opublikowano Sobota o 10:34 Pewnie rano oglądnę, nie chcę zarywać nocki, bo potem człowiek niewyspany i źle się czuje. Zobaczymy co tam będzie, tu mowa nie tylko o Diablo.
Brolly 779 Opublikowano Sobota o 10:36 Opublikowano Sobota o 10:36 (edytowane) 5 minut temu, Reddzik napisał(a): Pewnie rano oglądnę, nie chcę zarywać nocki, bo potem człowiek niewyspany i źle się czuje. Zobaczymy co tam będzie, tu mowa nie tylko o Diablo. Generalnie nie było by problemu bo jeżdżę na dostawach na elektryku i zaczynam prace kiedy chcę ale dorabiam czasem u znajomego na remontach a tam pobudka 6:30 na 8 Ewentualnie jak pokażą paladyna "szefie dziś wolne chcę bo się zesrałem" że stoperan nie daje rady Też pamiętaj że na 99% diablo bedzie ostatnie czyli 4 rano? Edytowane Sobota o 10:39 przez Brolly 1
Dominix 416 Opublikowano Sobota o 10:40 Opublikowano Sobota o 10:40 https://www.reddit.com/r/diablo4/s/1hJ8ZuvnUs 2
Brolly 779 Opublikowano Sobota o 11:00 Opublikowano Sobota o 11:00 @Dominix Ktoś gdzieś pisał że to niby nie powiązane z dodatkiem ale wiemy jak jest
Dominix 416 Opublikowano Sobota o 11:05 Opublikowano Sobota o 11:05 Jak się to zaczęło pojawiać to widziałem ten wpis, ale co mają powiedzieć xd no tak to wszystko dotyczy nowego dodatku i będą o tym pisać przed zapowiedzią. To tak jak to że cow level nie istnieje w D3 1
Brolly 779 Opublikowano Sobota o 13:26 Opublikowano Sobota o 13:26 (edytowane) Edytowane Sobota o 15:45 przez Brolly
Spychcio 805 Opublikowano Sobota o 20:47 Autor Opublikowano Sobota o 20:47 Oglądam TGA na żywo u Rysława i oczywiście czekam na zapowiedź DLC i Paladyna 1
Brolly 779 Opublikowano Sobota o 21:07 Opublikowano Sobota o 21:07 (edytowane) 20 minut temu, Spychcio napisał(a): Oglądam TGA na żywo u Rysława i oczywiście czekam na zapowiedź DLC i Paladyna Ja nie wiem co mam zrobić GA zaczyna się 12 grudnia 1:30 naszego czasu pewnie będzie lecieć z 3-4h a diablo na sam koniec pewnie a ja muszę wstać 6 z hakiem do roboty Może jakieś wolne bo nie zasnę i tak Edytowane Sobota o 21:07 przez Brolly 1
Spychcio 805 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Jeśli musisz iść do pracy to lepiej odpuść... bo po co się męczyć:) Już dawno tak sobie ustawiłem, że mam wolne tego dnia:) 1
dawidoxx 977 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Bierzesz sobie wolne żeby obejrzeć atreama?
ODIN85 3 531 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 8 godzin temu, Brolly napisał(a): Ja nie wiem co mam zrobić GA zaczyna się 12 grudnia 1:30 naszego czasu pewnie będzie lecieć z 3-4h a diablo na sam koniec pewnie a ja muszę wstać 6 z hakiem do roboty Może jakieś wolne bo nie zasnę i tak Spać a co innego 1
Brolly 779 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 4 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Bierzesz sobie wolne żeby obejrzeć atreama? Nie no aż tak to nie ale ja czekam na paladyna/crusadera/coś w tą stronę od czasu premiery D4 no i wiadomo okolice zachodniej marchii itd
Spychcio 805 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Oby drugi dodatek miał dobrą fabułę i miejscówki a nie to co pierwszy 1
Brolly 779 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, Spychcio napisał(a): Oby drugi dodatek miał dobrą fabułę i miejscówki a nie to co pierwszy https://www.gry-online.pl/newsroom/serwery-diablo-4-moga-tego-nie-wytrzymac-swiezy-trop-wskazuje-na/zd2fb2a https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/shields-being-buffed-in-s11/235691 + ten ala korbacz w relikwiarzu s11 coś jest na rzeczy
Roman_PCMR 867 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 6 godzin temu, Spychcio napisał(a): Oby drugi dodatek miał dobrą fabułę i miejscówki a nie to co pierwszy Dobrze wiesz ze nie bedzie mial. Zreszta PoE2 zamiata podloge D4
Rekomendowane odpowiedzi