Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Brolly - duzo sie mowi o shadow dropie bo jesli Blizzard przesunal nowy sezon na 12 Grudnia, w dzien startu PoE2 i nie ma asa w rekawie - to najglupsza decyzja producenta w historii gamingu :E 

Te spekulacje o nowej postaci sa dosc realne bo Blizz musi cos puscic aby stanowic chociaz teoretyczna konkurencje i nowa klasa to jedyna dosc duza rzecz ktora moglaby byc robiona w tajemnicy i byc gotowa na ten sezon. Tymbardziej, ze dziwnym trafem - Tower przesuniety na Styczen. Obawiaja sie dysbalansu? (dziwne bo i tak wiekszosc rywalizacji bedzie odbywac sie w obrebie danej klasy a nie wszystkich)

No i PoE2 tez wypuszcza nowa klase wiec czy Blizz naprawde wierzy w cuda? Kto wroci do D4 jesli to bedzie jedynie nowa klasa? Moze ulamek osob z PoE2 wroci do D4 teraz (lub pozniej, w trakcie sezonu), moze ktos wroci w ogole do D4 (posiadajac juz gre) dla tej 1 klasy. Ale to nadal zaden zarobek dla Blizza (chyba, ze nowa klasa bedzie za paywallem co bedzie strzalem juz stopy i piszczele)

Mnie osobiscie nie kreci PoE2 (nie moj klimat choc przegrane mam kilkadziesiat godzin), bede gral w D4 ale i tak juz konkretna klasa, rozplanowaną na Sezon 11 wiec mi to lotto czy bedzie nowa klasa. Zwlaszcza jesli to bedzie palladyn/krzyzowiec. W D3 - odbilem sie od tej klasy

Nie zmienia to faktu, ze JESTEM CIEKAW co Blizz rozkminia na tego 12 Grudnia. I co by nie bylo - bedzie pikantnie. Bo albo zrobia megha shadow dropa, albo zrobia miernego shadow dropa, ew. nie dadza nic. W dwoch ostatnich przypadkach bedzie grillowanie blizza wiec tez bedzie wesoło :E 

• Upvote 1
Opublikowano

Przygodę z Diablo zacząłem od dwójki i od razu wybrałem Paladyna. Klasa ciężka, ale dawała masę frajdy. Trójkę kupiłem zafascynowany poprzednią częścią, ale tak się odbiłem, że nie dałem rady przejść drugi poziom trudności. Nie pamiętam już jaką postać wybrałem, ale gra to nawet nie dorastała do dwójki. Czwórkę dorwałem niedawno w jakiejś wyprzedaży na Steam, pograłem Łotrem i Barbarą, ale to nie dla mnie, musi być duża tarcza, miecz i zbroja płytowa. Jak mi Paladyna schowają za paywallem to chyba wywalę D4 z dysku i biblioteki :bandyta:

47 minut temu, Brolly napisał(a):

Kolejna afera :wariat:

@Reddzik @Dominix @PaVLo

Podoba mi się, że komuś chce się grzebać w takich detalach. Oby się potwierdziło :pijaki:

• Upvote 1
Opublikowano

Panowie jak chce zagrać w DIV za pomocą gej passa ale chciałbym również ograć dodatek to jak go nabyć? W Apce Xbox na Windowsie mi nie znajduje dodatku a keyshopach widze same Xbox LIve, wiec sie zastanwiam czy dodatek zakupić za pomocą usługi Battlenet? 

Opublikowano
7 minut temu, Godlike napisał(a):

Panowie jak chce zagrać w DIV za pomocą gej passa ale chciałbym również ograć dodatek to jak go nabyć? W Apce Xbox na Windowsie mi nie znajduje dodatku a keyshopach widze same Xbox LIve, wiec sie zastanwiam czy dodatek zakupić za pomocą usługi Battlenet? 

Chyba lepiej ich supportu zapytac, kupno dodatku na bnet moze ci nie dac dostepu do niego jesli gre masz z GP, bo BN to osobna platforma.

• Thanks 1
Opublikowano
24 minuty temu, Dominix napisał(a):

Chyba lepiej ich supportu zapytac, kupno dodatku na bnet moze ci nie dac dostepu do niego jesli gre masz z GP, bo BN to osobna platforma.

Ok, to tak zrobię, bo pamiętam, że jeszcze parę miesięcy w apce Xboxa na pc wyszukiwalo mi tez dodatek a teraz dupa tylko podstawka.

Opublikowano

Zazwyczaj nie śledzę zmian w sezonie itp i odkrywam to jak już się zacznie, a do tego teraz załapałem że start sezonu jest o 4:30 rano w piątek, zamiast normalnie koło 17 w czwartek.

Mam nadzieję że coś tam dużego dodadzą skoro tak przesunęli start.

Zawsze się z kumplami umawialiśmy i zaczynaliśmy razem, teraz jak ja usiądę to oni jeż będą po T4 biegać :D

Opublikowano

Odpowiedź supportu Blizzarda czy grając w DIV w gej passie i kupując dodatek za pomocą battlenet będę mógł w niego grać, wrzuciłem w tłumacza i w sumie nie wiem czy mogę czy nie, jakby nie mogli napisać tak będziesz mógł grać, nie, nie będziesz mógł grać :E

Thank you for contacted us regarding your question regarding about the Vessel of Hatred expansion and also the game pass. Game Master Laomhauk here from Blizzard Entertainment. I've checked this for you.

First, I want to thank you for being a valued member of our community. We really appreciate your dedication. After checking your case, I need to tell you something important. For this kind of cases that you want to play Diablo IV using a Game Pass on PC, if you have the game pass you will be able to get the main base on Battle.net, so the expansion needs to be buy it for PC only and another special tip is that you'll need to have an Xbox or a PlayStation account for this

If you need any further assistance, please feel free to contact us any time. Until our paths cross again, may your adventures be legendary!

Opublikowano

to odpisz im i spytaj czy majac gre na GP mozesz kupic dodatek na BN i czy to bedzie dzialac. Dodatkowo zapytalbym jeszcze na support BN, ale raczej na 100% bez pytania to nie bedzie tak dzialac. To ze BN jest potrzebny grajac przez GP nie ma znaczenia. Poczekaj jeszcze do nastepnego tygodnia czy dodatek nie wroci do sklepu MS .

Opublikowano (edytowane)

Cały czas miałem tak że podstawkę d4 miałem z game passa a dodatek bezpośrednio kupiony na BN i to śmiga w 100%

Ograłem tak wszystkie sezony, dopiero dziś kupiłem sobie podstawkę na BN w promce,  bo nie chciało mi się już bulić za gp.. Trzeba tylko powiązać konto ms z BN 

Screenshot_20251211_220703_Chrome.jpg

Edytowane przez dawidoxx
  • Thanks 1