Skocz do zawartości

Diablo 4

Spychcio

Rekomendowane odpowiedzi

Sam gram na zmianę D2R i D4, ale zdaje sobie sprawę, że mało kto gra już w D2/D2R a w tym temacie można będzie popisać tak naprawdę o każdej odsłonie jak ktoś ma jakieś pytania :))

Aktualny sezon D4 ogrywam z dodatkiem, gram własnym buildem (Czarodziej pod kule ognia) 220 paragon i spokojnie zamiatam już Udręke 3 i staram się wejść na U4 :) ale to bez spiny. 

Najważniejsze, że gram solo self found i własny build. Tylko taka gra daje Mi satysfakcje:)

Edytowane przez Spychcio

Gralem sporo w ten gniot z sentymentu :D

- dodatek, mierny jak nie wiem co

- spirytysta nawet fajny, ale zabugowany na wszystkie mozliwe sposoby i za mocno odstaje od reszty

- obecny sezon dramat. mam rozegrane 150h na barbie i spirytyscie

Ogolnie po sezonie 5 bylem zadowolony i myslalem ze to pojdzie w dobra strone, a jednak przyszlo mega rozczarowanie.

Nie ponoc, tylko jest :)  Fabulka znacznie gorsza od podstawki, a i ta byla turbo przecietna. Nuda, z bledami, postacie slabo napisane. Mial byc balans postaci i zmniejszenie liczb - wyszlo totalnie odwrotnie, zero balansu, bugi i kosmiczne wartosci dmg. Jak ktos jest fanem i nie kupil - polecam poczekac na promke. Sam sie skusilem na druga wersje dodatku z game pass i w brode sobie pluje caly miesiac ze hej.

Ja kampanię przeszedłem ale na to nie zwracam za bardzo uwagi;) to taki tutorial dla mnie.

Obecnie 233 paragon i myślałem że mam więcej ale raptem 55h przegrane.

Pewnie dobije 250 paragon i zrobię sobie sorc i coś staram się pociągnąć.

Ogólnie w tym sezonie słabo mythici lecą, dopiero jeden poleciał, craftowanie też nie bardzo bo run potrzebnych nie mam, ale może za jakieś 2tyg wyjdzie patch I coś buffnie. Ogólnie sezon mi się podoba bo jest co robić i dungi się fajnie farmi.

5 godzin temu, Dominix napisał(a):

Ogólnie w tym sezonie słabo mythici lecą, dopiero jeden poleciał, craftowanie też nie bardzo bo run potrzebnych nie mam, ale może za jakieś 2tyg wyjdzie patch I coś buffnie. Ogólnie sezon mi się podoba bo jest co robić i dungi się fajnie farmi.

Runy mozna kupic na handlu, z tym nie ma problemu.

Co do fioletowego gearu - ostatnio z ziomkiem zrobilem jakies 60 uber bossow. Mi nic nie polecialo, jemu 4 xD Ale tez nie tak zle, z hazardu za obole polecial mi Calun Smierci

Ja kupiłem i nie żałuję. Bardzo dobrze mi się grało ale faktycznie kampania cienka. Filmów CGI jak w podstawce też brak. Ogólnie to w kampanii fajnie się dopiero zrobiło na sam koniec kiedy sami wiecie kto się przemienił i tak naprawdę to był prolog do następnego DLC. 

Ja ogólnie Diablo traktuję jako takie lekkie ARPG do popykania bez spiny kiedy PoE zaczyna mnie nużyć i szukam czegoś dla odmiany. 

Teraz inny jest target, kiedy D2 wychodzilo to nie bylo tyle niedzielnych graczy co teraz. Teraz jest aby bylo szybko, przyjemnie i tyle. Pograsz sezon z miesiac i odskocznia, ewetualnie inna klasa etc.

Ja gram z doskoku i mi sie nie nudzi, bo jak mam troche ponad 50h w miesiac jak jest sezon to jest mizernie :D 

4 godziny temu, Slayer napisał(a):

Złożenie enigmy w takim d2 dawało zdecydowanie większe emocje. Podobnie z uber tristram

To musiałbym mieć czasu jak nastolatek:) Dziś nastolatki w fornajty grają a starsi co mało czasu mają w diablo:)

Edytowane przez wrobel_krk

ah no i tu jest pies pogrzebany :/ 

Ja jestem w takiej sytuacji, że może chamsko to zabrzmi ale mogę spokojnie grać podczas pracy :E pracuje w corpo w IT na etacie i czasami mi się nudzi bo robotę idzie ogarnąć w 2h a potem 6h szukania sobie zajęcia (oczywiście praca zdalna). Więc dla mnie zrobienie 50h w grze to jest 1.5 tygodnia lekko.