Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Dimazz napisał(a):

Ja też myślałem żeby zrobić sobie takie przejście d2, 3 a później nową klasą jak wejdzie to d4

ale te stare wersje jakoś odpychają

Diablo II: Resurrected jest O.K ale jak próbowałem ograć teraz III to nie ma opcji 😅 

ale jak komuś się nie chce to wystarczy obejrzeć 

i czekac już na nowy dodatek do IV 😉

Edytowane przez azgan
Opublikowano
W dniu 20.01.2026 o 08:37, galakty napisał(a):

Czyli nie ma sensu cisnąć... Paragon 250, jakieś mythic 1GA i elo koniec sezonu. 

Ja już nie mam co robić, jestem ubrany + Paragon 265 i teraz to wygląda tak

a moja iskierka niszy totalnie wszystko i jest praktycznie nieśmiertelna 😅😂

Czekam na nowy sezon + dodatek 

Opublikowano

Mi się Paladynem zarąbiście gra, w zbrojowni mam 3 bulidy na młoty,foh i sędziego tylko jeszcze każdy w miarę po ubierać :E Może Auradina sobie jeszcze zrobię.

@azgan z czego on to wyrzuca? Przecież że skrzynki zrobionej z iskier leci jeden mityk a tu mu się sypia jak z rękawa :E

Opublikowano

@Godlikejaki item shop i jakie itemki? jakieś 3-4 gwiazdkowe to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale mityczne. Nie trzeba żadnego kopiowania to leci tonami wystarczy mieć 4 osoby i wiedzieć jak farmić. 
Każdy dostaje prankstera i masz 20 mitycznych itemków z party i 4 iskry

Opublikowano
1 godzinę temu, DITMD napisał(a):

Tak leci tonami, że na jakieś 30 runów na world bossa ani razu prankster mi nie wypadł :lol2:

miel te wszystkie pieczęci i twórz następne. 
Ciężko powiedzieć bo mi dużo pranksterów poleciało a gram cały czas sam.

Opublikowano
2 godziny temu, Dimazz napisał(a):

@Godlikejaki item shop i jakie itemki? jakieś 3-4 gwiazdkowe to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale mityczne. Nie trzeba żadnego kopiowania to leci tonami wystarczy mieć 4 osoby i wiedzieć jak farmić. 
Każdy dostaje prankstera i masz 20 mitycznych itemków z party i 4 iskry

A chociażby materiały na bosow, zestawy do craftowania mitykow, albo popatrzeć sobie na listy usług, np 30 runow na prankstera, no fakt nikt tu nie kopiuje itemow 🤣😂 Może źle się wyraziłem we wcześniejszym poście bo po przez przedmioty nie miałem na myśli, ringi zbroje itp bo z racji tego, że każdy item w tej grze ma swój unikalny id to bez sensu to kopiować, aczkolwiek mityki na handel można sobie ogarniac np. po przez kopiowanie pieczęci na goblina, a materiały na bosow, inne pieczęcie, czy runy i gemy to widać, że kopiowanie leci w najlepsze 😉