Godlike 956 Opublikowano Środa o 12:15 Opublikowano Środa o 12:15 17 godzin temu, azgan napisał(a): Sezon kończy się za 35 dni a tutaj taki drop i to z niezłymi rolkami wszystko pada na strzała w zasadzie to wystarczy że biegne i koszę co wyłapie na drodze albo zrobię teleport przed wejsciem do walki z Bossem i jak tylko się wyłania to jest już po walce 😂. Postać praktyczmie nieśmiertelna na tym etapie 💪 W sumie to się zastanawiam czy cisnąć dalej z itemami 🤭🤔? Ja też kosze wszystko na strzała a mam 4 bulidy Paladyna i na każdym na lajcie wszystko się robi jedynie Paladyn pod sędziego Bosow dłużej tłucze niż reszta, ale z itmemami cisnę cały czas twardo bo dla każdego bulidu chce fajnie mityki chociaż uswiecic, legendarki tylko jakieś fajne mi nie bardzo chcą dropic wiec narazie odpuszczam i latam za unikatami które też nie chcą dropic 1
azgan 1 205 Opublikowano Środa o 14:56 Opublikowano Środa o 14:56 42 minuty temu, ODIN85 napisał(a): @azgan Czemu już nie grasz na tv Jak to nie? Gram praktycznie cały czas tak, sprzęt podpinam do TV i jazda ale czasem przenoszę się
Mistrz zakonu Paladynów 854 Opublikowano Środa o 15:32 Opublikowano Środa o 15:32 Panie @Reddzikafera jest Mamy na 99 procent nowa klasę w s12 Warlock 1 1
Dimazz 707 Opublikowano Środa o 17:58 Opublikowano Środa o 17:58 czyli jednak warlock. To jeszcze dużo klas zostało. Mogą naklepać dodatków 2
Mistrz zakonu Paladynów 854 Opublikowano Środa o 20:36 Opublikowano Środa o 20:36 2 godziny temu, Dimazz napisał(a): Mogą naklepać dodatków Haj na ulicy nie leży w końcu Dorzucam film https://packaged-media.redd.it/riaomsuj8hhg1/pb/m2-res_1280p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1770253200&s=d5262a27f5cee98699f7e9756b83fa0728ed2977 1 1
azgan 1 205 Opublikowano wczoraj o 07:25 Opublikowano wczoraj o 07:25 13 godzin temu, Dimazz napisał(a): czyli jednak warlock. To jeszcze dużo klas zostało. Mogą naklepać dodatków Będą klepać te dodatki aż do ubicia Diablo a później zapowiedź V
ODIN85 3 807 Opublikowano wczoraj o 07:52 Opublikowano wczoraj o 07:52 Tak ciężko nowych bosów wymyślić? Ciągle ci sami
Godlike 956 Opublikowano wczoraj o 10:01 Opublikowano wczoraj o 10:01 Fakt jacyś nowi by się przydali, ale tych dwóch też mi trochę brak
eNeSik 400 Opublikowano wczoraj o 10:09 Opublikowano wczoraj o 10:09 2 godziny temu, azgan napisał(a): Będą klepać te dodatki aż do ubicia Diablo a później zapowiedź V Nie no, pewnie za rok, dwa - naprawia D4, zrobia jak byc powinno, stwierdzą, ze to Diablo 4.5 albo Diablo 4 2.0 i fajrant, pora na CSka Blizzard jak socjalizm - bohatersko rozwiaze problem ktory sam stworzyl i nie byl on znany w innych ustrojach
galakty 4 022 Opublikowano wczoraj o 11:07 Opublikowano wczoraj o 11:07 57 minut temu, eNeSik napisał(a): Nie no, pewnie za rok, dwa - naprawia D4, zrobia jak byc powinno, stwierdzą, ze to Diablo 4.5 albo Diablo 4 2.0 i fajrant, pora na CSka Blizzard jak socjalizm - bohatersko rozwiaze problem ktory sam stworzyl i nie byl on znany w innych ustrojach Ja wciąż nie wierzę że nie ma loot filtera przy tej itemizacji. Leci tona syfu i nie masz jak filtrować, a ubijając Azmodana nie widzisz nawet itemów bo leci 30-40 pieczęci i napisy się nie mieszczą. Po tylu latach...
azgan 1 205 Opublikowano wczoraj o 11:40 Opublikowano wczoraj o 11:40 1 godzinę temu, Godlike napisał(a): Fakt jacyś nowi by się przydali, ale tych dwóch też mi trochę brak To wynika z loru 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Tak ciężko nowych bosów wymyślić? Ciągle ci sami W uniwersum ogólnie są
Godlike 956 Opublikowano wczoraj o 13:26 Opublikowano wczoraj o 13:26 2 godziny temu, galakty napisał(a): Ja wciąż nie wierzę że nie ma loot filtera przy tej itemizacji. Leci tona syfu i nie masz jak filtrować, a ubijając Azmodana nie widzisz nawet itemów bo leci 30-40 pieczęci i napisy się nie mieszczą. Po tylu latach... Aa tam Azmodana, otwórz ta skrzynkę przy Azmodanie tam to dopiero leci 1
galakty 4 022 Opublikowano wczoraj o 13:31 Opublikowano wczoraj o 13:31 4 minuty temu, Godlike napisał(a): Aa tam Azmodana, otwórz ta skrzynkę przy Azmodanie tam to dopiero leci O to mi chodziło Ten event co jest grany.
Godlike 956 Opublikowano wczoraj o 14:17 Opublikowano wczoraj o 14:17 A to sorry, myślałem, że chodziło o Azmodana jako Bossa Świata bo z niego też czasem srogo leci 🤣
Mistrz zakonu Paladynów 854 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Maximum grilowane będzie pokażą poza drugą klasą ficzery nowe z lord of hatred + krąży plota o dodatku do d2r Edytowane 1 godzinę temu przez Mistrz zakonu Paladynów
Godlike 956 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu @azgan a który lvl dołów twoja Iskierka robi? Pytam bo sam zacząłem wczoraj swoją tworzyć bo trochę mitykow się nazbierało to sobie może spróbuje
Rekomendowane odpowiedzi