wrobel_krk 1 019 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Znudził mi sie rogal jak wbiłem top 500. Wróciłem do Barba tym razem whirwind: 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Widziałem resztki leaków z nadchodzącego dodatku do diablo 4 który będzie zapowedziany na nadchodzącym blizconie i powiem tak, będą jaja jak berety stay tuned Niestety nie widziałem SS bo blizzard czyści instant Edytowane 1 Września przez Mistrz zakonu Paladynów
Reddzik 4 189 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Mnie ciekawią leaki do D2R-widziałem film na yt, autorem leaków jest chłop co ukazał Warlocka na długo przed premierą, może być ciekawie Edytowane 1 Września przez Reddzik 2
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 18 minut temu, Reddzik napisał(a): Mnie ciekawią leaki do D2R-widziałem film na yt, autorem leaków jest chłop co ukazał Warlocka na długo przed premierą, może być ciekawie Dodatek ma niby być i akt 6 1 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Tylko coś mi tutaj nie pasuje, albo to jest region który będzie dodany w sezonie albo tylko część mapy z dodatku Bo to jest zbyt małe
Spychcio 919 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września W dniu 1.09.2026 o 13:46, Reddzik napisał(a): Mnie ciekawią leaki do D2R-widziałem film na yt, autorem leaków jest chłop co ukazał Warlocka na długo przed premierą, może być ciekawie Dokładnie tak, to byłaby Bomba:) też oglądałem już filmiki na ten temat. Dodatkowo przecieki o D4, będzie się działo Byle do Blizzconu i zaraz po nim start kolejnego sezonu 3
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) @Spychcio Coś czuję że szykuje się najlepszy blizzcon od lat, na mapie hali są stanowiska do grania w d1 , d2 i d3 no i oczywiście 4. 12 września 22:45 naczego czasu panel diablo i 13 o 20:00 jak coś. Ale by były jaja PLOT TWIST : nową klasą będzie wiedźmin Edytowane 3 Września przez Mistrz zakonu Paladynów 2
Spychcio 919 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września Osobiście dałbym postać, która ma nowy rodzaj broni... Łańcuchy, coś jak Scorpion z Mortal Combat Taka broń daje od groma możliwości ataku:) A co do Blizzconu to będę oczywiście oglądał na żywo... bo coś się święci 2
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września W oczekiwaniu na blizzcon polecam posłuchać do kawusi 1 1
wrobel_krk 1 019 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Jak będzie ten dodatek do d2r tak dobry jak Warlock to: 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Dobra a o czym ma być ten 6 akt? Skąd mamy wiedzieć? Nie ma przecieków ani żadnych poszlaków. Poszlakiem jest możliwość takiej premiery na D2R. Dalsze informacje przekaże Blizzard- Zamieć. 1 1 1
voltq 1 462 Opublikowano Sobota o 14:38 Opublikowano Sobota o 14:38 W dniu 4.09.2026 o 14:20, ODIN85 napisał(a): Dobra a o czym ma być ten 6 akt? 12-13 września będziemy wiedzieć co przygotował blizzard , cos na pewno będzie bo kod gry zmienili 1 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano Poniedziałek o 07:09 Opublikowano Poniedziałek o 07:09 Kiedy wstajesz rano w poniedziałek a tam nie ma nowych leaków z blizzconu i diablo 1 2
voltq 1 462 Opublikowano Poniedziałek o 11:37 Opublikowano Poniedziałek o 11:37 W dniu 4.09.2026 o 14:20, ODIN85 napisał(a): Dobra a o czym ma być ten 6 akt? cos żeby nie popsuć lore d2-immortal-d3 , przypuszczenie Malthael jeszcze jako anioł mądrości wędrował po sanktuarium przed przemiana w anioła smierci w 4 akcie dodadzą to co wycieli 26 lat temu 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano Wtorek o 18:19 Opublikowano Wtorek o 18:19 (edytowane) Edytowane Wtorek o 20:50 przez Mistrz zakonu Paladynów 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano wczoraj o 09:01 Opublikowano wczoraj o 09:01 (edytowane) Tu jeszcze dla zabicia czasu do weekendu Od tego momentu Edytowane wczoraj o 09:01 przez Mistrz zakonu Paladynów
Reddzik 4 189 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Muszę sobie zapisać kiedy będzie i będzie do oglądania. Czekam. Interesuje mnie Diablo, reszta nie.
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Reddzik napisał(a): Muszę sobie zapisać kiedy będzie i będzie do oglądania. Czekam. Interesuje mnie Diablo, reszta nie. 12 września 22:45 naczego czasu panel diablo ogólnie i 13 w niedzielę o 20:00 jak coś diablo 4. 1
pijoter100 68 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ale, że tyle biadolenia o WoWie będzie, ile można
Rekomendowane odpowiedzi