eNeSik 510 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Dziś poe2 to albo dziś albo jutro zacznę grać Ja zaczalem bawic sie w singlowe gierki z kupki wstydu a do PoE2 tez wroce ale jak bedzie za friko Duzo w PoE2 pogralem na premiere ale wylapalem bana na konto za refunda bo GGG uznalo, ze ich oszukalem gdy zrefundowalem gre ktora byla niegrywalna (kilkutygodniowy okres gdy PoE2 hard freezowalo kompy z Win 11 24H2 a GGG nie umialo naprawic) 1
galakty 5 065 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 31 minut temu, eNeSik napisał(a): Sam zrobilem 2 postacie (Sorc, Barb) przy czym w Barba zainwestowalem najwiecej czasu (70h) i majac 260para - dopiero w miare fajnie udalo mi sie ubrac go w dobre itemy ale droga jeszcze daleka (glownie transfiguracja). Podziwiam że masz chęci 70h w sezonie na jednej postaci spędzić, ja tu nie widzę totalnie zawartości by tyle czasu spędzić. 70-100h to się w grach AAA pokroju W3 spędza, a tu co sezon tyle na postać? Chyba nie mam zwyczajnie czasu
eNeSik 510 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @galakty w tego typu grach to duzo? Nie wydaje mi sie. Takie gry to minmaxowanie. Albo sie to lubi albo nie 70h na jednej postaci, z 40 na poprzedniej, teraz HC
galakty 5 065 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja W PoE2 rozumiem, w D4 nie bardzo Brakuje mi cały czas jakiegoś wyzwania czy aktywności poza kolejnymi Pitami. Mefitsto OK, chyba tylko on mnie motywuje do grania po tylu godzinach.
Reddzik 3 839 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 70? To mało patrząc ile ja przegrałem w tym sezonie... Zaraz odpalę D4 i wrzucę info: Warlock= 102h Paladyn= 27h Barb= 25h Na pewno w nowym sezonie zaczynam Barbarzyńcą, grało mi się fajnie. Warlock tyle godzin, bo to była pierwsza postać, więc wymagała trochu czasu na farmę i grało się fajnie ale potem chciałem sprawdzić Paladyna... ale jednak Paladyn ssie na całości. Barb tutaj lepiej się sprawdza, gra mi się przyjemniej, mimo, że od zawsze byłem sceptyczny do niego, w D2 i D3 nigdy nim nie grałem.
galakty 5 065 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Palladyn był spoko w poprzednim sezonie, Auradin FTW 3
wrobel_krk 974 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Każdy lubi grać tak, jak mu się podoba – można jedną postacią grindować i min/maxować. Ja lubię pograć wieloma; dałem sobie Pit 100 jako minimum i nie wiem, ile godzin trzeba na 247. poziom, ale ja grałem wszystkimi klasami poza nekromantą, w tym warlockiem, paladynem i spiritbornem (dwa podejścia). No ale też nie grałem tak naprawdę od sezonu Hord. Ja D3 i D2R kupiłem w pakiecie z D4 na premierę. W D2R pograłem dopiero, jak wyszedł dodatek ze warlockiem, ale też dużo. A w D3 w sumie teraz jest spoko tak pograć z tydzień, żeby sprawdzić aktualny mechanizm sezonowy, bo na premierę kupił brat, ale wcale nam nie podeszło, bo myśmy byli wyjadacze z D2.
azgan 1 826 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 34 minuty temu, Reddzik napisał(a): 70? To mało patrząc ile ja przegrałem w tym sezonie... Zaraz odpalę D4 i wrzucę info: Warlock= 102h Paladyn= 27h Barb= 25h Na pewno w nowym sezonie zaczynam Barbarzyńcą, grało mi się fajnie. Warlock tyle godzin, bo to była pierwsza postać, więc wymagała trochu czasu na farmę i grało się fajnie ale potem chciałem sprawdzić Paladyna... ale jednak Paladyn ssie na całości. Barb tutaj lepiej się sprawdza, gra mi się przyjemniej, mimo, że od zawsze byłem sceptyczny do niego, w D2 i D3 nigdy nim nie grałem. Może też Barba zrobię 😅😉 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Barb pod Whirlwind i Dust Devils to spoko, ale to samo co w innych sezonach. Gdyby dorobiliby Barba rzucającego toporkami, to bym grał jak szalony! 1
eNeSik 510 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 54 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): Barb pod Whirlwind i Dust Devils to spoko, ale to samo co w innych sezonach. Gdyby dorobiliby Barba rzucającego toporkami, to bym grał jak szalony! Z tego co wiem - jest Na pewno na leveling ale na endgame tez widzialem Prosze bardzo, pod toporki - calkiem przyjemny i grywalny https://maxroll.gg/d4/build-guides/frenzy-barbarian-guide 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja No to spoko jakoś mi umknęło, bo nie ma itemów pod rzucanie jak w d2. Nie wiem czy w tym sezonie już, zależy od POE2 czy wciągnie, ale wypróbuje na pewno ten typ:)
galakty 5 065 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Jakoś w D4 barb mi totalnie nie leży. Fajnie na początku mi się grało rogalem, potem sorką, nekro pod minionki też był git, palladyn auradin ŁoPe, teraz wróciłem do sorki. W kolejnym sezonie pewnie Warlock będzie, trzeba ograć.
galakty 5 065 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja LOOOOOL charmy też mogą mieć GA? Ja pierdzielę
wrobel_krk 974 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Przecie pokazywałem ale miałem jednego skillera na wszystkie postaci z na te 250 paragonu:
galakty 5 065 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Nie czytam wszystkiego, a dopiero pierwszy GA mi wpadł przy rolowaniu, oczywiście totalnie nie pasuje do buildu
azgan 1 826 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 14 godzin temu, galakty napisał(a): Jakoś w D4 barb mi totalnie nie leży. Fajnie na początku mi się grało rogalem, potem sorką, nekro pod minionki też był git, palladyn auradin ŁoPe, teraz wróciłem do sorki. W kolejnym sezonie pewnie Warlock będzie, trzeba ograć. Jeszcze nie grałem barbem w D4 😅
PaVLo 1 274 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Wytrzymałem 10s słuchania tego głosu, a poza tym jeszcze 1 sezonu nie przeszedłem, a tuta już 14 1
Spychcio 881 Opublikowano 1 Czerwca Autor Opublikowano 1 Czerwca Od jutra, od godziny 19:00 zaczyna się event z dodatkowym XP, goblinami i darmowymi przedmiotami. Potrwa to od 2 do 9 czerwca. 2
galakty 5 065 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 14 godzin temu, PaVLo napisał(a): Wytrzymałem 10s słuchania tego głosu, a poza tym jeszcze 1 sezonu nie przeszedłem, a tuta już 14 I dobrze, teraz gra jest dużo lepsza niż na początku. 9 godzin temu, Spychcio napisał(a): Od jutra, od godziny 19:00 zaczyna się event z dodatkowym XP, goblinami i darmowymi przedmiotami. Potrwa to od 2 do 9 czerwca. O fajnie, może wrócę bo akurat święto i coś mi dropnie pod Push na sorce. 1
Spychcio 881 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Ja lece Paladynem (zawsze gram tylko jedną postacią w sezonie). Obecnie 237 paragon, doszedłem do udręki XII, ale śmigam sobie po Udręce X bo liczy się szybkość w farmieniu. Plany wojenne mam dopiero na VII poziomie bo teraz głównie biegam za goblinami Oczywiście gram swoim własnym buildem. Arbiter pod skrzydła. W kolejnym sezonie robię Czarodzieja pod FireBalla 1
galakty 5 065 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Do VII idzie się szybko, ale wbicie VIII to już grind, przynajmniej ja tak to widzę. Ja w kolejnym chyba wrócę do Palladyna, albo spróbuję Warlocka. W tym koniec na Sorce. 1
Dominix 604 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) https://news.blizzard.com/en-gb/article/24268702/hunt-the-death-cult-in-season-of-death-awakening Edytowane 23 Czerwca przez Dominix 1 1
Rekomendowane odpowiedzi