Spychcio 881 Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca Będzie co robić, sporo dobrych zmian. Czytałem już nawet patch noty. No i najważniejsze dla mnie... jedyny i właściwy tryb w którym będę grał czyli Solo Self Found 1 1
samsung70 364 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 9 godzin temu, Spychcio napisał(a): Będzie co robić, sporo dobrych zmian. Czytałem już nawet patch noty. No i najważniejsze dla mnie... jedyny i właściwy tryb w którym będę grał czyli Solo Self Found co to SOLO SELF FOUND? brzmi jak coś dla mnie wiecznego samortnego wilka single player, możesz coś podpowiedzieć. nevermind nazwa brzmiała jak coś zupenie innego niż faktycznie jest
wrobel_krk 974 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Solo Self Found to ja zawsze gram w d4 i tak -> czyli bez handlu i bez współpracy Ja czekam na ten sezon w d4 bo poe2 0.5 zawiodło (bugi m.in. misje na altach głownej aktywności) 1 1
galakty 5 065 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca SSF cokolwiek zmienia? Handlu i tak nie ma w D4 bo używanie zewnętrznych sklepów i teleporty do sprzedającego to żart, a nie handel LE tutaj zrobił to lepiej. 2
Spychcio 881 Opublikowano 30 Czerwca Autor Opublikowano 30 Czerwca No to rozpoczynamy 14 sezon... tryb Solo Self Found Całe szczęście jutro wolne, można grać do rana
Reddzik 3 839 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Zagrałbym ale nie dam rady w te upały grać, Proc w idle ma 50C+, dla mnie też jest za gorąco i nie da się grać w takie upały. Dobrze, że zdążyłem przejść Gothica Remake zanim było tak gorąco. Gracie?
pijoter100 54 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca U mnie też przerwa od gierek, nie ma w co grać
wrobel_krk 974 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Ja czekam aż kilmę zainstalują -> tak to oglądam seriale
galakty 5 065 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Nie wiem czy będę grał, pogoda już fajna więc gorąco nie jest, ale jestem mocno sceptyczny do tego sezonu głównie przez zmiany w mitykach. EDIT: Z drugiej strony widzę na maxroll, że barb wskoczył na S tier, a nie grałem nim wieki już... Może bym wrócił ze względu na niego. Edytowane 1 Lipca przez galakty
Dominix 604 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Ja wczoraj z kumplem pograłem, start sezonu jak zawsze najbardziej ciekawy
azgan 1 826 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): Nie wiem czy będę grał, pogoda już fajna więc gorąco nie jest, ale jestem mocno sceptyczny do tego sezonu głównie przez zmiany w mitykach. EDIT: Z drugiej strony widzę na maxroll, że barb wskoczył na S tier, a nie grałem nim wieki już... Może bym wrócił ze względu na niego. Korci zrobić barba też nigdy nie grałem w IV barbem Edytowane 1 Lipca przez azgan
wrobel_krk 974 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Na i namówiliście na barba, rzucający przedmiotami "back to the future" - pogoda sprzyja
galakty 5 065 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca I co, gracie? Ja sobie wbiłem barba i jestem na T2, build Mighty Throw. Niby fajnie, ale... nie czuję że to nowy sezon, mechanika ze szczelinami jakaś taka średnia i nudna. Jedynie te mityczne unikaty coś zmieniają.
wrobel_krk 974 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Grałem barbem na T6 frezy throw ale zmieniłem na Rogala heartseeker. Może wrócę do Barba właśnie może inny build ten mighty throw. Ja tu lubię zmieniać bo altem zrobisz 70lvl w moment. Wypadł mi ten nowy mytic pod upheaval przetestowałem chwilę i poszedł na przemiał. Sezonowka racja nic nie wnosi - jakby ten sam sezon to raczej krocej program.
Dominix 604 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Ja gram każdy sezon, dobiłem do T8 ale brak dmg na wyżej obecnie, barbem pod mighty throw całkiem fajnie się kręci dopiero 140 paragon.
galakty 5 065 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Ja mam 80 paragon i szczerze nie wiem czy będę dalej grał. Sezon niczym się nie różni od 13, mechanika jest nudna i niczego kompletnie nie wnosi. 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca A te nowe mityczne są w postaci poza sezonem - eternal. Bo w sumie tam mam nabite paragony i nazbierane jakby były to w sumie był tam pograł tylko dla tych nowych przedmiotów, buildy protestować co nie grałem w s13?
wrobel_krk 974 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca No właśnie pytac chciałem? Pewnie nie ma Będę wieczorem coś grał dopiero Nigdy nie grałem poza sezonem, a te szczeliny więcej wqrwiaja niż coś wnoszą do gry
galakty 5 065 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Nie było znaku zapytania więc nie wiedziałem czy pytasz czy odpowiadasz Nie ma na eternal, szkoda. Wbijać paragonów od nowa mi się nie chce... Szczeliny tylko w Helltide mają sens, szybciej się wbija. Ale w Pitach? Na co to?
Reddzik 3 839 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Miałem grać ale coś mi się nie chce. Może jeszcze dam szansę, obstawiam że nic z tego. Ostatnio tyle grałem w Diablo że mi się przejadło. Czuję że muszę przerwę, a ta przerwa między sezonami jest za krótka Edytowane 4 Lipca przez Reddzik
galakty 5 065 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Teraz 2 msc zamiast 3 Ja przy paragonie 90 mówię stop, nie chce mi się, mam do ogrania GT7, AC Rally, może Astrobota... Ten sezon jest beznadziejny. 1 1
azgan 1 826 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca 49 minut temu, Reddzik napisał(a): Miałem grać ale coś mi się nie chce. Może jeszcze dam szansę, obstawiam że nic z tego. Ostatnio tyle grałem w Diablo że mi się przejadło. Czuję że muszę przerwę, a ta przerwa między sezonami jest za krótka To czekaj na nowy dodatek 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca Miałem kończyć ale z 2 sparków zrobiło się chako, a z materiałow z bossow można tworzyc unikaty(misja tak i sie dowiedzialem) -> szybko zebrałem - 145 paragon t8. Spoko się gra tym heartseakerem jak juz masz itemki pod build i chako +6 all skilss:)
Rekomendowane odpowiedzi