Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Będzie co robić, sporo dobrych zmian.

Czytałem już nawet patch noty.

No i najważniejsze dla mnie... jedyny i właściwy tryb w którym będę grał czyli Solo Self Found:cool::glodny:

co to SOLO SELF FOUND? 

brzmi jak coś dla mnie wiecznego samortnego wilka single player, możesz coś podpowiedzieć. 

nevermind :D nazwa brzmiała jak coś zupenie innego niż faktycznie jest :D

Opublikowano

Zagrałbym ale nie dam rady w te upały grać, Proc w idle ma 50C+, dla mnie też jest za gorąco i nie da się grać w takie upały. Dobrze, że zdążyłem przejść Gothica Remake zanim było tak gorąco. 

Gracie? 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy będę grał, pogoda już fajna więc gorąco nie jest, ale jestem mocno sceptyczny do tego sezonu głównie przez zmiany w mitykach. 

EDIT: Z drugiej strony widzę na maxroll, że barb wskoczył na S tier, a nie grałem nim wieki już... Może bym wrócił ze względu na niego. 

Edytowane przez galakty
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Nie wiem czy będę grał, pogoda już fajna więc gorąco nie jest, ale jestem mocno sceptyczny do tego sezonu głównie przez zmiany w mitykach. 

EDIT: Z drugiej strony widzę na maxroll, że barb wskoczył na S tier, a nie grałem nim wieki już... Może bym wrócił ze względu na niego. 

Korci zrobić barba też nigdy nie grałem w IV barbem 

Edytowane przez azgan
Opublikowano

I co, gracie?

Ja sobie wbiłem barba i jestem na T2, build Mighty Throw.

Niby fajnie, ale... nie czuję że to nowy sezon, mechanika ze szczelinami jakaś taka średnia i nudna. Jedynie te mityczne unikaty coś zmieniają. 

Opublikowano

Grałem barbem na T6 frezy throw ale zmieniłem na Rogala heartseeker. Może wrócę do Barba właśnie może inny build ten mighty throw. Ja tu lubię zmieniać bo altem zrobisz 70lvl w moment.

Wypadł mi ten nowy mytic pod upheaval przetestowałem chwilę i poszedł na przemiał.

Sezonowka racja nic nie wnosi - jakby ten sam sezon to raczej krocej program. 

Opublikowano

Nie było znaku zapytania więc nie wiedziałem czy pytasz czy odpowiadasz :E 

Nie ma na eternal, szkoda. Wbijać paragonów od nowa mi się nie chce... 

Szczeliny tylko w Helltide mają sens, szybciej się wbija. Ale w Pitach? Na co to?

Opublikowano (edytowane)

Miałem grać ale coś mi się nie chce. Może jeszcze dam szansę, obstawiam że nic z tego. 

Ostatnio tyle grałem w Diablo że mi się przejadło. Czuję że muszę przerwę, a ta przerwa między sezonami jest za krótka :E

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
49 minut temu, Reddzik napisał(a):

Miałem grać ale coś mi się nie chce. Może jeszcze dam szansę, obstawiam że nic z tego. 

Ostatnio tyle grałem w Diablo że mi się przejadło. Czuję że muszę przerwę, a ta przerwa między sezonami jest za krótka :E

To czekaj na nowy dodatek :E

• Haha 1
Opublikowano

Miałem kończyć ale z 2 sparków zrobiło się chako, a z materiałow z bossow można tworzyc unikaty(misja tak i sie dowiedzialem) -> szybko zebrałem - 145 paragon t8. Spoko się gra tym heartseakerem jak juz masz itemki pod build i chako +6 all skilss:)